- 27 Nisan 2015
- 439
- 139
- 103
- 33
- Konu Sahibi angels1991
yok canım yapmadım daha avutuyorum kendımı eczaneler kapalıdır dıeCanım sen ne yaptn ovu. Testi ya da hcg yaptın mi bugun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım yapmadım daha avutuyorum kendımı eczaneler kapalıdır dıeCanım sen ne yaptn ovu. Testi ya da hcg yaptın mi bugun
En iyisi beklemek zaten. Hayırlısı olsun hakkımız da . Bana sen hamişsindir gibi gelio. İnşallah öylediryok canım yapmadım daha avutuyorum kendımı eczaneler kapalıdır dıepzt yapıcam gebelık testı adet olmassam 2 gunum kaldı ovılasyon testı var aslında evde ama bılemedım:)
banada sen ölesin gibi geliyor:)En iyisi beklemek zaten. Hayırlısı olsun hakkımız da . Bana sen hamişsindir gibi gelio. İnşallah öyledir
YA ben biraz okudum.gene. hsg den sonra ve klomen den sonra adet gecikiomuş. Benim.sonum o gibi.banada sen ölesin gibi geliyor:)
cnm belli olmaz ALLAH tan ümit kesilmez:* ferah tut içiniYA ben biraz okudum.gene. hsg den sonra ve klomen den sonra adet gecikiomuş. Benim.sonum o gibi.
aklıma getirdin ovilasyon testi yaptım yine:)YA ben biraz okudum.gene. hsg den sonra ve klomen den sonra adet gecikiomuş. Benim.sonum o gibi.
bakın bakalım deliricem sonunda geçen gün yaptım daha siliktiYA ben biraz okudum.gene. hsg den sonra ve klomen den sonra adet gecikiomuş. Benim.sonum o gibi.
Ay ikimuz de tırt galiba .bakın bakalım deliricem sonunda geçen gün yaptım daha silikti![]()
ay ne bilim dedim sana ümitte etmek istemiyorumAy ikimuz de tırt galiba .![]()
![]()
![]()
Neyse ben bisiklet sürmeye çıkıo.m. Eşim bebis vardir çıkmayak dio .ama . Yoktur biliom benay ne bilim dedim sana ümitte etmek istemiyorum![]()
belkıde vardır kızNeyse ben bisiklet sürmeye çıkıo.m. Eşim bebis vardir çıkmayak dio .ama . Yoktur biliom ben
Valla gene az da olsa umutlaniyor insan . Hala gelen giden yok yarına allah kerim.belkıde vardır kız![]()
benımde akıntım dvm edıyor böle krem gibi beyaz ve yogunValla gene az da olsa umutlaniyor insan . Hala gelen giden yok yarına allah kerim.
AKINTIN bitecek. Sonra .bişi gelmeyeceksonra inşallah senın hamislik ten dolayı gelmez.de...Adet gelecek ... uf benim de gelsin madem. . Hesapladım. Yum. DAn 14. Gun bugün .. Yarın gelir uyuzbenımde akıntım dvm edıyor böle krem gibi beyaz ve yogun
benim 11.gunum yumurtlamadan sonra nrmalmiki bi duruyor bi başlıyor akıntı ya sana sasuyorum yapsana bi test testnde varAKINTIN bitecek. Sonra .bişi gelmeyeceksonra inşallah senın hamislik ten dolayı gelmez.de...Adet gelecek ... uf benim de gelsin madem. . Hesapladım. Yum. DAn 14. Gun bugün .. Yarın gelir uyuz![]()
YA testi burda eczaneden zor almıştım 3 tane. Birini harcadım bu ay. 3 kala varsa çıkardı. .Gerçi batı yanlış hesapladım galiba..5 varken çıkmadı silik de olsa çıkardıbenim 11.gunum yumurtlamadan sonra nrmalmiki bi duruyor bi başlıyor akıntı ya sana sasuyorum yapsana bi test testnde var
yerınde olsam yapardım valla 1 aya daha cok var alırsın bdaha ben ümitsizimYA testi burda eczaneden zor almıştım 3 tane. Birini harcadım bu ay. 3 kala varsa çıkardı. .Gerçi batı yanlış hesapladım galiba..5 varken çıkmadı silik de olsa çıkardı![]()
eşim de yarın yap dior dà. Ben yarin da yapmak istemiom ama.gelir biliom ben...
Senin 11 . Gun se 12. De belli olur dié duymuştum. Sen daha ümit vericisin
. Ben gelecek aya odaklandım bile
Yarın sabah yaparım olmadı.. Ben d é kurtulurum bu ikilem den bakalimm gece uzun yarın sabah à kadar gelmese . Yapiyim. 2 tane kalmıştı. Birini de harciyim. . Birini de gelecek ay yaparım.yerınde olsam yapardım valla 1 aya daha cok var alırsın bdaha ben ümitsizim![]()
aynende öle ben pzt günü yapmayı planlıyorum olmassam tabi 2 gün kaldıYarın sabah yaparım olmadı.. Ben d é kurtulurum bu ikilem den bakalimm gece uzun yarın sabah à kadar gelmese . Yapiyim. 2 tane kalmıştı. Birini de harciyim. . Birini de gelecek ay yaparım.![]()
![]()
Canım yaptım. Aptalligima doymayimaynende öle ben pzt günü yapmayı planlıyorum olmassam tabi 2 gün kaldı