- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
- Konu Sahibi angels1991
-
27 28 üst üste oldu 29u boş geçtik artık bu akşama belki.Ben 28inde yumurtladiysam bi daha 25 gün sonra mı adet olcam yaaaaaBende 3 martta adet olmuştum16, 17, 18 negatif ilk olarak onu söylemek isterim 29 da ovulasyon görülüyor.benim 12,16 da sizden daha net çizgiler olmasına rağmen arkadaşlar negatif demişti o yüzden bu yorumu yapıyorum.umarım 29 u değerlendirmişsindir
yumurtlamadan sonra en az 14 gün sonra adet olacaksın27 28 üst üste oldu 29u boş geçtik artık bu akşama belki.Ben 28inde yumurtladiysam bi daha 25 gün sonra mı adet olcam yaaaaa
umarım olmazsın tabikiyumurtlamadan sonra en az 14 gün sonra adet olacaksın
İnşallah olmam :) 8 aylık evliyiz daha ilk denememiz.Allah isteyen.herkese nasip etsin aratmasin inşallah.umarım olmazsın tabiki
Hayır cnm kesin sonuç vermiyor.benimde negatif, benimde bata 3-4 gün var.ama ateşim yüksek hala umutluyumbat a 3 gün kaldı ovulasyon testi yaptım negatif hamile değilmiyim yani kesin sonuç veriyormu
inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda sağol :)Hayır cnm kesin sonuç vermiyor.benimde negatif, benimde bata 3-4 gün var.ama ateşim yüksek hala umutluyum
bi de gebelik testiyle denersen daha emin oluruz canım inşaAllah hamilesindirMerhaba arkadaşlar adetime 2 gün var klomen ve çatlama iğnesi kullandım ve akşam ovilasyon testi yaptım sizce hamile miyim çok heycanlıyim ne olur bana yardımcı olun
Adetim geçene kadar alayım dedim canım o yüzden umut edeyim mi diye soruyorum. Hep alip yapıyorum çıkmıyor bu kez bekleyecem dedim. Inatlasiyorum kendimlebi de gebelik testiyle denersen daha emin oluruz canım inşaAllah hamilesindir
normalde yumurtlama günü dışında çift çizgi çıkmaz ama yine de beklenti içine sokup heyecanlandırmak istemiorum canım ondan bende çok yaşadım hayal kırıklığını çünküAdetim geçene kadar alayım dedim canım o yüzden umut edeyim mi diye soruyorum. Hep alip yapıyorum çıkmıyor bu kez bekleyecem dedim. Inatlasiyorum kendimle
Hayırlısı bakalım bende yazılanları okuyunca heycanlandim. Şuan gebelik testi alsam da çatlama iğnesi yaptılar bana daha etkisi geçmemiştir diyede korkuyorum. O yüzden mecbur beklemek zorundayım.bu arada hamilesindir sanırım rabbim kucağına Almatı nasip etsin hayırla sevgiyle büyüt inşallah canımnormalde yumurtlama günü dışında çift çizgi çıkmaz ama yine de beklenti içine sokup heyecanlandırmak istemiorum canım ondan bende çok yaşadım hayal kırıklığını çünkü
Canım aradan seneler geçmiş ama belki yine bıralardasındır bu testten sonrahamiş oldun mu benm de böyle de şuan inş cevap verrsnKizlar regle bir gun kala ovulasyon testim. Umut var mi
Sonuc ne oldu kuzummerhaba arkadaşlar bu ay ilk dafa yumurtlama testi kullandım ayın 14 ünde çift çizgiyi yakaladım iki gündürde testi tekrarlıyorum silik çizgiydi kaybolmaya başlamıştı yani bugün yaptığım testtede tekrar yavaş yavaş koyulaşmaya başladı acaba diyorum hamilemiyim bi bakarsanız sevinirim...
Evet burdayim:) hamilemisim o zaman. Siz de istiyorsunuz sanirim insallah en kisa zamanda size de nasip olur.Canım aradan seneler geçmiş ama belki yine bıralardasındır bu testten sonrahamiş oldun mu benm de böyle de şuan inş cevap verrsn
Ustunden zaman gecince unutmusum ben bu mesaji yazdigim ay degil bir sonraki ay hamile oldugumu ogrenmisim. Ama o zaman da surekli test yapiyordum.Canım aradan seneler geçmiş ama belki yine bıralardasındır bu testten sonrahamiş oldun mu benm de böyle de şuan inş cevap verrsn
Bende hamiş olamadım maalesef ve kafam iyice yoruldu bu ay mola vericez eşimde zaten askere gdicek bu ay biraz dinlenicem canım yorum için teşekkür ederimUstunden zaman gecince unutmusum ben bu mesaji yazdigim ay degil bir sonraki ay hamile oldugumu ogrenmisim. Ama o zaman da surekli test yapiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?