• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

Yok canım ya kullanmıyorzz. Söyledim jeli eşime de .ne bilim. Aman . Boşuna para vercem . 156 lira o ilacti. 120 de bu . Bilmiom . İlaçla onla bunla . Zorlama gelecekse gelmesin diyesim bile gelio
dur canim daha alma.. belki gebe kalmissindir bu ay hic belli olmaz! :D

masallah fiyatlari da varmis... olmadi once ilaci al, obur ay da preseed i alirsin.

dur canim daha alma.. belki gebe kalmissindir bu ay hic belli olmaz! :D

masallah fiyatlari da varmis... olmadi once ilaci al, obur ay da preseed i alirsin.
Ben de öyle düşündüm . Eşim de alalım . O da olsun beraber dene.dedi. puff bilmiom. Ya .benim gece ilski den sonra müthiş şekilde kasiklarimà ağrı girdi . Adet gibi. Sebebi ne acep . Hamilelik değildir dimi

Ben de öyle düşündüm . Eşim de alalım . O da olsun beraber dene.dedi. puff bilmiom. Ya .benim gece ilski den sonra müthiş şekilde kasiklarimà ağrı girdi . Adet gibi. Sebebi ne acep . Hamilelik değildir dimi
cnm sen niye ilişkiye giriyorsunki ya bebek varsa ben yumurtlamadan sonraki günler eşime yanasmadım bıle sunu unutma ılıskı erken olan bebegı dusuruyor ya bebek varsa?

Günaydın kızlaaar!! Bayramıniz kutlu, kuzulariniz butlu, rahimleriniz bol tohumlu olsunnnnnnnn!!

A angels1991 doktor son aya kadar ilişkiye girebilirsiniz dedi bize. Ancak sakınca varsa yasakliyorlar. Bence bişey olmaz :))

@vorone

Ay daha mesaji bitirmeden yanlislkla gönderdim!!

vorones vorones cim benim de kasık ağrılarım var. Hatta devam ediyor. Böyle regli olcakmisim gibi belli belirsiz bir ağrı var. Gebe olabilirsin :))

Günaydın kızlaaar!! Bayramıniz kutlu, kuzulariniz butlu, rahimleriniz bol tohumlu olsunnnnnnnn!!

A angels1991 doktor son aya kadar ilişkiye girebilirsiniz dedi bize. Ancak sakınca varsa yasakliyorlar. Bence bişey olmaz :))

@vorone
sanada hayırlı bayramlar canım sagol ben tutunma evresınde olan bebekten bahsettım canım cnku benımkıde tutunma asamasındaydı bırlıkte olduk ertesı gun kan geldı benden tutunma asamasındaysa zarar verır dıye dusunuyorum

@vorone
Ay sen çok kafa bi kizzin. Benlik ;) güldürdün beni. . İyi bayramlar
Ben de iliski de ağrı olursa ya kist ya bebek die duymustum. Ay hiç umut yokken bu kızlar gene umutlandirdi beni. Ben bisiklet sürmemeliyi m die düşünüyordum hamis olsaydim. Ama bugün .zaten hamilelik yok die .sürme planimiz var.. . Bisikletten Düşme riski oluyor falan die

Ay sen çok kafa bi kizzin. Benlik :KK66: güldürdün beni. . İyi bayramlar
Ben de iliski de ağrı olursa ya kist ya bebek die duymustum. Ay hiç umut yokken bu kızlar gene umutlandirdi beni. Ben bisiklet sürmemeliyi m die düşünüyordum hamis olsaydim. Ama bugün .zaten hamilelik yok die .sürme planimiz var.. . Bisikletten Düşme riski oluyor falan die
valla benımde hafıf agrıyo benım basım donuyor cok:(psıkolojık sanırım bdee aglıyorum cok:(bayram geldı ya anneme gdemedım :(kac bayramdır gıdemıom aglamamıstım

A angels1991 cim. Benim Ablam Dr ben bu soruyu ona da sormuştum. Bana dedi ki bebek de ya hep ya hiç politikası vardır. Eğer fertilize olmuş yumurta sağlıklı değilse vücut hapsursan atar. Yok eğer sağlıklıysa da muhakkak tutunur çünkü çok güçlüdür demişti. Nitekim ben hamile deilimdir yeaaa diyerek şu son on günde aldığım ilaçlar, yediğim sushiler, çeşit çeşit peynirler, şarap bile içtim kız!! Tenis oynadım deli gibi! Zaten ovulasyon döneminde hastaydım. Damardan morfin yedim. Ama geldi tuttundu! Akıl ermiyo ki :))) o yüzden kendinizi sıkmayın. En başa bela dert stres.

A angels1991 cim. Benim Ablam Dr ben bu soruyu ona da sormuştum. Bana dedi ki bebek de ya hep ya hiç politikası vardır. Eğer fertilize olmuş yumurta sağlıklı değilse vücut hapsursan atar. Yok eğer sağlıklıysa da muhakkak tutunur çünkü çok güçlüdür demişti. Nitekim ben hamile deilimdir yeaaa diyerek şu son on günde aldığım ilaçlar, yediğim sushiler, çeşit çeşit peynirler, şarap bile içtim kız!! Tenis oynadım deli gibi! Zaten ovulasyon döneminde hastaydım. Damardan morfin yedim. Ama geldi tuttundu! Akıl ermiyo ki :))) o yüzden kendinizi sıkmayın. En başa bela dert stres.
bacım bız stres yapmayalımda kım yapsın emın olamıozkı varmı ykmu:)

valla benımde hafıf agrıyo benım basım donuyor cok:KK43:psıkolojık sanırım bdee aglıyorum cok:KK43:bayram geldı ya anneme gdemedım :KK43:kac bayramdır gıdemıom aglamamıstım
Kiyamam, ben de uzaktayım annemden. İki ablam yeğenim annem birlikteler ben burda eşimle sadece. Olsun daha çok bayramımız olur inşallah :)) sıkma güzel canını. Öperim :)

Ay yine yazamadım. Telefon kafayı yedi.

Çok düşünüyoruz ondan dicektim. Kendimize mesgale bulmamız lazim

Back