- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi angels1991
-
dur canim daha alma.. belki gebe kalmissindir bu ay hic belli olmaz!Yok canım ya kullanmıyorzz. Söyledim jeli eşime de .ne bilim. Aman . Boşuna para vercem . 156 lira o ilacti. 120 de bu . Bilmiom . İlaçla onla bunla . Zorlama gelecekse gelmesin diyesim bile gelio
Ben de öyle düşündüm . Eşim de alalım . O da olsun beraber dene.dedi. puff bilmiom. Ya .benim gece ilski den sonra müthiş şekilde kasiklarimà ağrı girdi . Adet gibi. Sebebi ne acep . Hamilelik değildir dimidur canim daha alma.. belki gebe kalmissindir bu ay hic belli olmaz!
masallah fiyatlari da varmis... olmadi once ilaci al, obur ay da preseed i alirsin.
cnm sen niye ilişkiye giriyorsunki ya bebek varsa ben yumurtlamadan sonraki günler eşime yanasmadım bıle sunu unutma ılıskı erken olan bebegı dusuruyor ya bebek varsa?Ben de öyle düşündüm . Eşim de alalım . O da olsun beraber dene.dedi. puff bilmiom. Ya .benim gece ilski den sonra müthiş şekilde kasiklarimà ağrı girdi . Adet gibi. Sebebi ne acep . Hamilelik değildir dimi
Kız yoktur die . Ay ya varsa . Yoktur beeecnm sen niye ilişkiye giriyorsunki ya bebek varsa ben yumurtlamadan sonraki günler eşime yanasmadım bıle sunu unutma ılıskı erken olan bebegı dusuruyor ya bebek varsa?
sanada hayırlı bayramlar canım sagol ben tutunma evresınde olan bebekten bahsettım canım cnku benımkıde tutunma asamasındaydı bırlıkte olduk ertesı gun kan geldı benden tutunma asamasındaysa zarar verır dıye dusunuyorumGünaydın kızlaaar!! Bayramıniz kutlu, kuzulariniz butlu, rahimleriniz bol tohumlu olsunnnnnnnn!!
A angels1991 doktor son aya kadar ilişkiye girebilirsiniz dedi bize. Ancak sakınca varsa yasakliyorlar. Bence bişey olmaz :))
@vorone
kıyamam ya:)belkı vardır canm bılemeyız sen test yapsana artık ama bugun gunun deılmı senın?Kız yoktur die . Ay ya varsa . Yoktur beee
Ay sen çok kafa bi kizzin. BenlikGünaydın kızlaaar!! Bayramıniz kutlu, kuzulariniz butlu, rahimleriniz bol tohumlu olsunnnnnnnn!!
A angels1991 doktor son aya kadar ilişkiye girebilirsiniz dedi bize. Ancak sakınca varsa yasakliyorlar. Bence bişey olmaz :))
@vorone
Kız boşa harcamim. 2 tane var elimde . Lazım olur gelecek ay için sakliomkıyamam ya:)belkı vardır canm bılemeyız sen test yapsana artık ama bugun gunun deılmı senın?
valla benımde hafıf agrıyo benım basım donuyor cokAy sen çok kafa bi kizzin. Benlikgüldürdün beni. . İyi bayramlar
Ben de iliski de ağrı olursa ya kist ya bebek die duymustum. Ay hiç umut yokken bu kızlar gene umutlandirdi beni. Ben bisiklet sürmemeliyi m die düşünüyordum hamis olsaydim. Ama bugün .zaten hamilelik yok die .sürme planimiz var.. . Bisikletten Düşme riski oluyor falan die
bacım bız stres yapmayalımda kım yapsın emın olamıozkı varmı ykmu:)A angels1991 cim. Benim Ablam Dr ben bu soruyu ona da sormuştum. Bana dedi ki bebek de ya hep ya hiç politikası vardır. Eğer fertilize olmuş yumurta sağlıklı değilse vücut hapsursan atar. Yok eğer sağlıklıysa da muhakkak tutunur çünkü çok güçlüdür demişti. Nitekim ben hamile deilimdir yeaaa diyerek şu son on günde aldığım ilaçlar, yediğim sushiler, çeşit çeşit peynirler, şarap bile içtim kız!! Tenis oynadım deli gibi! Zaten ovulasyon döneminde hastaydım. Damardan morfin yedim. Ama geldi tuttundu! Akıl ermiyo ki :))) o yüzden kendinizi sıkmayın. En başa bela dert stres.
Kiyamam, ben de uzaktayım annemden. İki ablam yeğenim annem birlikteler ben burda eşimle sadece. Olsun daha çok bayramımız olur inşallah :)) sıkma güzel canını. Öperim :)valla benımde hafıf agrıyo benım basım donuyor cokpsıkolojık sanırım bdee aglıyorum cok bayram geldı ya anneme gdemedım kac bayramdır gıdemıom aglamamıstım
Cok düşünüyoruz xunbacım bız stres yapmayalımda kım yapsın emın olamıozkı varmı ykmu:)
benım derdım erkenden öğrenip progestan ıcmek aynı seyı bdaha yasamak ıstemıyorum korkuyorumCok düşünüyoruz xun
kıyamam inşallah canım ya ay ne bilim:)Kiyamam, ben de uzaktayım annemden. İki ablam yeğenim annem birlikteler ben burda eşimle sadece. Olsun daha çok bayramımız olur inşallah :)) sıkma güzel canını. Öperim :)
ayrıca senın dusunucek bıseyın yokkı cok sukur cnm hamılesın ben snn durumunda olsam smdı gobek atıodum:)Ay yine yazamadım. Telefon kafayı yedi.
Çok düşünüyoruz ondan dicektim. Kendimize mesgale bulmamız lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?