- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi angels1991
-
kusum sen ne zamandir deniyorsun?Sen benle eşit değilsin ama. Ben hiccc hamile kalamadim.. hep fos hep fos
ne bileyim! erkekse kaytan biyigina, kizsa da gul yuzune bakacak herhalde :)):)ay ne güldüm neden öle geçeatıyorki
hahahaha:)ay cnm ya bi alemsinne bileyim! erkekse kaytan biyigina, kizsa da gul yuzune bakacak herhalde :))
hee keyfim yerinde :) bu kucuk boncuk annesini cok sevindirdi :) gul gibi ovulasyonum bosa gitti yeaaaa diyordum. meger o kendi kendine olusmus da beni beklemis.hahahaha:)ay cnm ya bi alemsin
Allah bizede yaşatsın inş bitanem bizde dua ethee keyfim yerinde :) bu kucuk boncuk annesini cok sevindirdi :) gul gibi ovulasyonum bosa gitti yeaaaa diyordum. meger o kendi kendine olusmus da beni beklemis.
esime ultrasondan sonra annenlere de soyleriz demistim ama artik 12 hafta beklemeyiz herhalde. ben haftaya falan girerim diye dusunuyordum. bakalim kayinvalidemler ne diyecek. ilk torunlari olacak, cok sevinirler herhalde.
annecigim iki gundur telefonda arayip uzak memlekette ne isin vardiiii yanimda olaydiiiin diye agliyor :) anne yuregi acayip bisi..
etmez miyim kuzummm! en kisa zamanda insallah, saglikla sihhatle rahminiz doluveriri bebislerle!Allah bizede yaşatsın inş bitanem bizde dua et
hahahahaetmez miyim kuzummm! en kisa zamanda insallah, saglikla sihhatle rahminiz doluveriri bebislerle!
hic umitsizlige kapilmayin. ben de bazen oturup boyle ben ne zaman su cift cizgiyi gorecegim diye dusunuyordum, hic beklemedigim anda karsima cikiverdi. siz mutlu olursaniz, o da geliyor kendiliginden :) zamane gencleri. gel deyince gelmezler ahahahah
Ben 3 yıllık evliyim . 1 buçuk yıldır korunmayi bıraktım. Takıpli 1 senedir bekliyorum canım. . Bakma ben de senin gibi virt Virt doktora kontrole gidemem burda ilçede özel hastane yok . O yüzdendir dediğim. Bebek olsun merak etmem diekusum sen ne zamandir deniyorsun?
Ben 3 yıllık evliyim . 1 buçuk yıldır korunmayi bıraktım. Takıpli 1 senedir bekliyorum canım. . Bakma ben de senin gibi virt Virt doktora kontrole gidemem burda ilçede özel hastane yok . O yüzdendir dediğim. Bebek olsun merak etmem die
Yani ovulasyon testiyle . Kendimde belirti arayarak..anladim canim. bayagi sabretmissin. insallah en kisa zamanda biter bu hasretin.
peki doktor kontrollerinde birsey cikti mi ? yani esinde ya da sen de bebek sahibi olmayi engelleyecek bir sorun var miymis? ya da siz tedavi oldunuz mu? takipli derken anlayamadim pek..
ay en azindan bir saglik sorununuz yok.Yani ovulasyon testiyle . Kendimde belirti arayarak..
Ben hormon testleri kan yaptırdım temiz . Hsg çektim temiz.. yumurtlama gayet iyi dedı. Rahim falan gebeliğe hazır dedi.. Eşim iki kez uruloga gitti.. ikisi de sorun yok dedi. Amâ. Hız sınırda dediler. Onun için ilaç verdi.. yeni sipariş verdim bakalım. .öyle
Yok kullanmadım. Biraz okumuştum da ilişkiden önce kendine enjekte ediön falan ben yapamam öyle şeyleray en azindan bir saglik sorununuz yok.
peki preseed diye bir kayganlastirici var onu denediniz mi?
genelde spermlerin yuzuculugunu arttiriyormus. benim arkadasim kullanmisti, o ay da hamile kalmisti. belki senin de isine yarar.
ay aman onun enjektesi cok kolay. tampon kullandin mi hic? ona benziyor. gordum ben arkadasimdan, hic sanmiyorum oyle zorlu olacagini. bence sen bir bakin ona. insallah gerek kalmaz, bu ay hamile kalmis olursun da...Yok kullanmadım. Biraz okumuştum da ilişkiden önce kendine enjekte ediön falan ben yapamam öyle şeyler
Ay baktım alsam mı . Ya . Tam bize göre eşinde hız problemı olanlar için dior. .tupler de açık benim.iyi olur. Ama eşim bilsin istemem uf onu nasıl yapcam.. netten sıparis versem . Yum . Günüme yetişir mi ki. Oy kafam da sorularray aman onun enjektesi cok kolay. tampon kullandin mi hic? ona benziyor. gordum ben arkadasimdan, hic sanmiyorum oyle zorlu olacagini. bence sen bir bakin ona. insallah gerek kalmaz, bu ay hamile kalmis olursun da...
yaw esinden saklama boyle seyleri. daha sonra sorun olur. ne oldugunu soyleme. bebek yapmaya yardimci oluyormus de... ki dogrusu da bu zaten.Ay baktım alsam mı . Ya . Tam bize göre eşinde hız problemı olanlar için dior. .tupler de açık benim.iyi olur. Ama eşim bilsin istemem uf onu nasıl yapcam.. netten sıparis versem . Yum . Günüme yetişir mi ki. Oy kafam da sorularr
Ay evet haklisin. Denemekten ne zarar.çıkar. .. daha ümitle beklerim hiccc olmasa..Haklisn eşime de söyliyim. Bilsin ..adam iyice bunalımà girdi zaten.benden kaynakli olmuo die. Bu gece düşünim bi yarin siparis veriyim. Yalnız aklıma takılan bu kuruluk yasiyan bayanlar à verilio muş . Benim.öyle sorunum yok . Ama şurasınà ikna oldum. Stresten asidik oluom us bizdeki sıvı spermlerı olduruyomus. Bu jel ise yarayip hizlandirio musyaw esinden saklama boyle seyleri. daha sonra sorun olur. ne oldugunu soyleme. bebek yapmaya yardimci oluyormus de... ki dogrusu da bu zaten.
bence sen kullanmalisin bunu voronescim. bu ay hamile degilsen, obur aya al. cok pahali bisi degil nasil olsa, kaybedecek birseyin yok.
hayatim niye esinden dolayi olmasin, bu yanlis bir dusunce sistemi. hemen cikarip atin onu aklinizdan. bebegi cift yapar. birbirine destek vererek yapar. ayrica sperm sayisinin azligi ya da spermlerin yavasligi en kolay cozumlenen sorundur. cocugunuz olduktan sonra ne farkeder ki nasil oldu? akliniza bile gelmez!Ay evet haklisin. Denemekten ne zarar.çıkar. .. daha ümitle beklerim hiccc olmasa..Haklisn eşime de söyliyim. Bilsin ..adam iyice bunalımà girdi zaten.benden kaynakli olmuo die. Bu gece düşünim bi yarin siparis veriyim. Yalnız aklıma takılan bu kuruluk yasiyan bayanlar à verilio muş . Benim.öyle sorunum yok . Ama şurasınà ikna oldum. Stresten asidik oluom us bizdeki sıvı spermlerı olduruyomus. Bu jel ise yarayip hizlandirio mus
Çok Haklisn ya..zaten ben de asıl üzüldüğüm kısmı orası yani evet tedaviyle ilaçla iğneyle jelle ben de biliom olabilicegini ama hani işte isyan etmiş gibi olmuyim de .nden benim ki böyle bekletio böyle ugrastirio. Ama töbe diyim tabi. Zamanı var Rabbim onu ayarlamistirhayatim niye esinden dolayi olmasin, bu yanlis bir dusunce sistemi. hemen cikarip atin onu aklinizdan. bebegi cift yapar. birbirine destek vererek yapar. ayrica sperm sayisinin azligi ya da spermlerin yavasligi en kolay cozumlenen sorundur. cocugunuz olduktan sonra ne farkeder ki nasil oldu? akliniza bile gelmez!
hic uzulmesin, ne o ne de sen. olur insallah cocugunuz. ama boyle moral bozarsaniz zor olur. hem ne guzel dedin, bu sana da yararli oluyor.
bu kayganlastirici oldugu icin kurulugu da gideriyordur eminim ki. ben simdi bakindim biraz yabanci sitelerde diyor ki eger kuru degilseniz daha az miktarda kullanabilirsiniz. 2ml yeterlidir diyorlar.
Kuşum düşünme böyle şeyleri. Bunlar seninn sadece moralini bozar. Ne sorununa çözüm verir ne de sana bebek getirir. Sen bunun yerine araştır. Kolay gebe kalabilme yollarıni. Misal kocan sigara içiyor mu? Ya da sen? Hemen bırakılması gerek. Çünkü hem kadın da hem erkek de uremeyi engellerÇok Haklisn ya..zaten ben de asıl üzüldüğüm kısmı orası yani evet tedaviyle ilaçla iğneyle jelle ben de biliom olabilicegini ama hani işte isyan etmiş gibi olmuyim de .nden benim ki böyle bekletio böyle ugrastirio. Ama töbe diyim tabi. Zamanı var Rabbim onu ayarlamistir
Yok canım ya kullanmıyorzz. Söyledim jeli eşime de .ne bilim. Aman . Boşuna para vercem . 156 lira o ilacti. 120 de bu . Bilmiom . İlaçla onla bunla . Zorlama gelecekse gelmesin diyesim bile gelioKuşum düşünme böyle şeyleri. Bunlar seninn sadece moralini bozar. Ne sorununa çözüm verir ne de sana bebek getirir. Sen bunun yerine araştır. Kolay gebe kalabilme yollarıni. Misal kocan sigara içiyor mu? Ya da sen? Hemen bırakılması gerek. Çünkü hem kadın da hem erkek de uremeyi engeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?