- 27 Nisan 2015
- 439
- 139
- 103
- 33
- Konu Sahibi angels1991
-
cnm sankı sılık cızgımı vr resımdenmı bana öle geldi:SCanım yaptım. Aptalligima doymayim
Ay herkes öyle dio. Benim topicte beni hamis ilan ettiler . Bak bu da sonraki hali . Delrcemcnm sankı sılık cızgımı vr resımdenmı bana öle geldi:S
canım tebrıkler hamılesın bence:)Ay herkes öyle dio. Benim topicte beni hamis ilan ettiler . Bak bu da sonraki hali . Delrcem
pembe demı cızgıAy herkes öyle dio. Benim topicte beni hamis ilan ettiler . Bak bu da sonraki hali . Delrcem
Hadi Canimmmm yok be değildir. .canım tebrıkler hamılesın bence:)
Yok kız değil hayaletpembe demı cızgı
canım ben ılk bakısta gordum sılık cıgıyı:)Hadi Canimmmm yok be değildir. .
ılk attıgın ne kadar bekledı?Yok kız değil hayalet
İlk olan 5 dk beklememistjrılk attıgın ne kadar bekledı?
peki sana bısey solıcem bu test okdr zaman yaptın cıkmadıda smdımı cıkası tuttu?bence var bısey dıger yaptıgın bembeyazdı:)İlk olan 5 dk beklememistjr
bugunkü ovilasyon testimİlk olan 5 dk beklememistjr
İlk attigim beş dk bile olmamistirılk attıgın ne kadar bekledı?
Ben de ovu yaptım. Dur resmini atiyim.bugunkü ovilasyon testim
Benimki silik . Bence sen hamilesinbugunkü ovilasyon testim
Markaları farklıydi .keşke ondan elimde olsa yapardım ondanda.peki sana bısey solıcem bu test okdr zaman yaptın cıkmadıda smdımı cıkası tuttu?bence var bısey dıger yaptıgın bembeyazdı:)
bnce sen hamilesinP
Markaları farklıydi .keşke ondan elimde olsa yapardım ondanda.
İnsallah sen de ben de . . Oy yarın da test ümit verse keşke. ...bnce sen hamilesin
ınsallah ben pzt yapıcam olmassam tabı sımdılık gelen gıden yok eskıden bır ıkı gun onceden hafıf kan gelrdı anlardım adet olucagımı smdı oda yokİnsallah sen de ben de . . Oy yarın da test ümit verse keşke. ...
Tamam işte aynı ben . Ay ikimiz de hamişizdir. İnşallah inşaallahınsallah ben pzt yapıcam olmassam tabı sımdılık gelen gıden yok eskıden bır ıkı gun onceden hafıf kan gelrdı anlardım adet olucagımı smdı oda yok
Bence de hamilesiniz çünkü olmayınca gölgesi bile çıkmıyor o çizginin,Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsinAy herkes öyle dio. Benim topicte beni hamis ilan ettiler . Bak bu da sonraki hali . Delrcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?