yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

yok canım yapmadım daha avutuyorum kendımı eczaneler kapalıdır dıepzt yapıcam gebelık testı adet olmassam 2 gunum kaldı ovılasyon testı var aslında evde ama bılemedım:)
En iyisi beklemek zaten. Hayırlısı olsun hakkımız da . Bana sen hamişsindir gibi gelio. İnşallah öyledir

benımde akıntım dvm edıyor böle krem gibi beyaz ve yogun
AKINTIN bitecek. Sonra .bişi gelmeyeceksonra inşallah senın hamislik ten dolayı gelmez.de...Adet gelecek ... uf benim de gelsin madem. . Hesapladım. Yum. DAn 14. Gun bugün .. Yarın gelir uyuz

AKINTIN bitecek. Sonra .bişi gelmeyeceksonra inşallah senın hamislik ten dolayı gelmez.de...Adet gelecek ... uf benim de gelsin madem. . Hesapladım. Yum. DAn 14. Gun bugün .. Yarın gelir uyuz
benim 11.gunum yumurtlamadan sonra nrmalmiki bi duruyor bi başlıyor akıntı ya sana sasuyorum yapsana bi test testnde var

benim 11.gunum yumurtlamadan sonra nrmalmiki bi duruyor bi başlıyor akıntı ya sana sasuyorum yapsana bi test testnde var
YA testi burda eczaneden zor almıştım 3 tane. Birini harcadım bu ay. 3 kala varsa çıkardı. .Gerçi batı yanlış hesapladım galiba..5 varken çıkmadı silik de olsa çıkardı eşim de yarın yap dior dà. Ben yarin da yapmak istemiom ama.gelir biliom ben...
Senin 11 . Gun se 12. De belli olur dié duymuştum. Sen daha ümit vericisin
. Ben gelecek aya odaklandım bile

yerınde olsam yapardım valla 1 aya daha cok var alırsın bdaha ben ümitsizim

yerınde olsam yapardım valla 1 aya daha cok var alırsın bdaha ben ümitsizim
Yarın sabah yaparım olmadı.. Ben d é kurtulurum bu ikilem den bakalimm gece uzun yarın sabah à kadar gelmese . Yapiyim. 2 tane kalmıştı. Birini de harciyim. . Birini de gelecek ay yaparım.

Yarın sabah yaparım olmadı.. Ben d é kurtulurum bu ikilem den bakalimm gece uzun yarın sabah à kadar gelmese . Yapiyim. 2 tane kalmıştı. Birini de harciyim. . Birini de gelecek ay yaparım.
aynende öle ben pzt günü yapmayı planlıyorum olmassam tabi 2 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…