- 27 Nisan 2015
- 439
- 139
- 103
- 33
- Konu Sahibi angels1991
kız dedı ya ovılasyon testı dogru deılmıs:)Ben bugun ovu . Testi yaptım silik bile cikmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız dedı ya ovılasyon testı dogru deılmıs:)Ben bugun ovu . Testi yaptım silik bile cikmadi
ben cok kullandim ovu testi. insanlar iste siliklesmeye basladiginda diyor ama arastirdiklarimdan oyle bir sey duymadim ben. ovu test sirketlerinin hepsinin yazdigi sey ayni, sadece lh pik i gosteriyor testler.anladım canım sağolasın
ben daha önce hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlar çatladığını anlayabiliyorlar mı diye merak etmiştim
hayatim ben bugun yine yaptim ovulasyon testi, hala ikinci cizgi ilk kadar koyu degil!kız dedı ya ovılasyon testı dogru deılmıs:)
haklısın canımben cok kullandim ovu testi. insanlar iste siliklesmeye basladiginda diyor ama arastirdiklarimdan oyle bir sey duymadim ben. ovu test sirketlerinin hepsinin yazdigi sey ayni, sadece lh pik i gosteriyor testler.
bir de zaten yumurta catlamadan iliski daha iyi. cunku zaten spermler uc gune kadar aktif olabiliyor. yumurta catladiginda hazirda bekliyor olurlar :)
YA ama benim topicte ovu testi hamileler de hep koyu çıkıo. Ondan yani hele benim gibi adete 1 kala çok net çıkıo kikız dedı ya ovılasyon testı dogru deılmıs:)
Fotoyu kirp öyle atmayı denehayatim ben bugun yine yaptim ovulasyon testi, hala ikinci cizgi ilk kadar koyu degil!
nedense telefonum dosya yukletmiyor. yukletse gosterecegim aslinda ne demek istedigim..
Fotoyu kirp öyle atmayı dene
darısı bıze canım inşallah ümidimi kestim artık ben takmıcam napım gunum gecsın gıdıcem beta hcg baktırcamEki Görüntüle 1639014
boyle daha mi iyi gozukecek ki
Evet evet en güzeli gününün geçmesini beklemek. Şu an belirsizlik evresi. Üç beş gün sonra inşallah öğrenirsin gebe olduğunu :)darısı bıze canım inşallah ümidimi kestim artık ben takmıcam napım gunum gecsın gıdıcem beta hcg baktırcam
ınsallah canımEvet evet en güzeli gününün geçmesini beklemek. Şu an belirsizlik evresi. Üç beş gün sonra inşallah öğrenirsin gebe olduğunu :)
Benim günüm geçmez gelir o mel unnnnnEvet evet en güzeli gününün geçmesini beklemek. Şu an belirsizlik evresi. Üç beş gün sonra inşallah öğrenirsin gebe olduğunu :)
ayyyy bunlar beni hasta edecek!!Benim günüm geçmez gelir o mel unnnnn. Evet dediğin gibi testlerin belirsiz . Sağol attığın için
![]()
sen bana ben sana destek olcak artık bırbırımıze bende senın gıbıyım umıtsızımBenim günüm geçmez gelir o mel unnnnn. Evet dediğin gibi testlerin belirsiz . Sağol attığın için
![]()
:)ay ne güldüm neden öle geçeatıyorkiayyyy bunlar beni hasta edecek!!
siz cok sanslisiniz wallahi bak voronescim. ben simdi doktora gidip geldim, ilk ultrasona 12. haftada girersin diyor!!! dr kan testi verdi, sabah ac karnina yaptircaksin diye. ikincisi ne zaman diyorum 12. hafta da diyor.
vallahi cocuk kendi kendine dogacak herhalde...![]()
YA ben şimdi mı böyle düşünüyorum bilmiyorum ama.. Ben bi hamis kalıyimayyyy bunlar beni hasta edecek!!
siz cok sanslisiniz wallahi bak voronescim. ben simdi doktora gidip geldim, ilk ultrasona 12. haftada girersin diyor!!! dr kan testi verdi, sabah ac karnina yaptircaksin diye. ikincisi ne zaman diyorum 12. hafta da diyor.
vallahi cocuk kendi kendine dogacak herhalde...![]()
Sen benle eşit değilsin ama. Ben hiccc hamile kalamadim.. hep fos hep fossen bana ben sana destek olcak artık bırbırımıze bende senın gıbıyım umıtsızım![]()
canım ozman gelsin hamile kaldıktan sonra acaba iyimi diye merakedersin:)YA ben şimdi mı böyle düşünüyorum bilmiyorum ama.. Ben bi hamis kalıyim
Öyle merak etmem kontrol du bilmem ne. Doğmasını beklerim. Bi kalabildigimi görsem. Çok korkuyorum isim tüp bebeğe kalacak die
canım kaldım tamamda 2 gün sonra düştü ve 1 sene olcak tutmuyorSen benle eşit değilsin ama. Ben hiccc hamile kalamadim.. hep fos hep fos
ay evet hayatim gercekten merak ediyorsun acaba iyi mi degil mi diye.YA ben şimdi mı böyle düşünüyorum bilmiyorum ama.. Ben bi hamis kalıyim
Öyle merak etmem kontrol du bilmem ne. Doğmasını beklerim. Bi kalabildigimi görsem. Çok korkuyorum isim tüp bebeğe kalacak die