yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

anladım canım sağolasın
ben daha önce hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlar çatladığını anlayabiliyorlar mı diye merak etmiştim
ben cok kullandim ovu testi. insanlar iste siliklesmeye basladiginda diyor ama arastirdiklarimdan oyle bir sey duymadim ben. ovu test sirketlerinin hepsinin yazdigi sey ayni, sadece lh pik i gosteriyor testler.

bir de zaten yumurta catlamadan iliski daha iyi. cunku zaten spermler uc gune kadar aktif olabiliyor. yumurta catladiginda hazirda bekliyor olurlar :)

haklısın canım
benim çatlama sorunum yok ama bu ay klomene başlayacağım
ya çatlamazsa diye düşünmüştüm, acaba ovulasyon testi mi alsam bilemedim
bu ay geç birliktelik oldu ve ben kaçırdım ovulasyon günlerimi, şimdi de adetliyim...

Fotoyu kirp öyle atmayı dene

walla yine olmadi hayatim, is yerinde bilgisayara yukledim! dusun artik degerini :))

pembeler gebelik testi, maviler ovulasyon testi. en bastaki bir mavi bir pembeyi dun aksam idrarimla, gerisini de dun sabah idrarimla yaptim. ben resmi cekene kadar kurumus biraz ama yine anlayabilirsin yani.

Eklentiler

• index.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 726
Benim günüm geçmez gelir o mel unnnnn . Evet dediğin gibi testlerin belirsiz . Sağol attığın için
ayyyy bunlar beni hasta edecek!!
siz cok sanslisiniz wallahi bak voronescim. ben simdi doktora gidip geldim, ilk ultrasona 12. haftada girersin diyor!!! dr kan testi verdi, sabah ac karnina yaptircaksin diye. ikincisi ne zaman diyorum 12. hafta da diyor.

vallahi cocuk kendi kendine dogacak herhalde...

:)ay ne güldüm neden öle geçeatıyorki

YA ben şimdi mı böyle düşünüyorum bilmiyorum ama.. Ben bi hamis kalıyim
Öyle merak etmem kontrol du bilmem ne. Doğmasını beklerim. Bi kalabildigimi görsem. Çok korkuyorum isim tüp bebeğe kalacak die

Öyle merak etmem kontrol du bilmem ne. Doğmasını beklerim. Bi kalabildigimi görsem. Çok korkuyorum isim tüp bebeğe kalacak die
canım ozman gelsin hamile kaldıktan sonra acaba iyimi diye merakedersin:)

ay evet hayatim gercekten merak ediyorsun acaba iyi mi degil mi diye.
bir de ben hic hissedemiyorum ki hamile oldugumu! gebelik testleri pozitif cikmasa hamileyim diyemem yani. o derece.

burda iste diyorlar ki ilk uclugu atlat oyle gel. ondan sonra herseyine bakiyorlar. turkiye de millet hafta hafta gidiyor vallahi.. neyse canim kismet boyleymis. kan alcaklar sabaha. bisi varsa cagirirlar tekrar herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…