- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi angels1991
-
Her an her şey olabilir!! :) belki de gebesindir.Neyse 24 eylül yani bayram bi gelsin . Bayram olur bana inşallah. Gene ümitlendim deli kizlarrrrr sizi..unutmamak lazım ama her insan bir değildir . Miranda nin akıntı tarifi kafamı karıştırdı valla . Aynısı bugün ben de oldu
test yaptım sımdı of aglıcam sınırden yıne aynı gölge gıbı bı cızgı baskada bsy yokHer an her şey olabilir!! :) belki de gebesindir.
Ama o akınti mesela bende ilk defa oldu. Ki daha önce akıntı takibi yaptım. Hatta hasta olduğum için de acaba ilaçlar mi yaptı falan dedim.
Hayatım bat a kaç gün vardı? Bir de aynı marka mi kullandın ki?test yaptım sımdı of aglıcam sınırden yıne aynı gölge gıbı bı cızgı baskada bsy yok
4 miratechHayatım bat a kaç gün vardı? Bir de aynı marka mi kullandın ki?
4 gün varsa çok daha kuşum. Erken gebelik testleri bile yüzde 40 doğruluk payı anca veriyor. Bi de diyorum ya benim bat A iki kala hiç bişi yoktu. Hani o ilk okulda kalbimiz kadar temiz sayfalara yazardık yaa. Iste onlar kadar temizdi :))4 miratech
kıyamam ben dıorumkı bu erken gebelık testı ondanmı bole cıkıo acaba dersın bekleyınce gecen gunku gıbı olursa umıtlenmelımıyım sence?4 gün varsa çok daha kuşum. Erken gebelik testleri bile yüzde 40 doğruluk payı anca veriyor. Bi de diyorum ya benim bat A iki kala hiç bişi yoktu. Hani o ilk okulda kalbimiz kadar temiz sayfalara yazardık yaa. Iste onlar kadar temizdi :))
Kuşum ümitsizliğe kapılıp kendini uzmenin kimseye bir faydası yok. Ama bazı şeyleri olduğundan fazla da görme. O da seni üzer. Yani ben şöyle düşünüyorum, adet olduğum andan itibaren gebe değilim. Çok açık, doğru ve eksiksiz. Ovulasyondan adete kadar ya da pozitif teste kadar da belirsizlik içindeyim. Çünkü bana bu saniye de ne hamilesin deseler doğru ne de değilsin deseler. Biz kendimiz bile vücudumuzda ne olduğunu bilmiyoruz.kıyamam ben dıorumkı bu erken gebelık testı ondanmı bole cıkıo acaba dersın bekleyınce gecen gunku gıbı olursa umıtlenmelımıyım sence?
evet canım yarın tekrar yap hayırlısı bakalım su bayram gecsn ben daha test yapmıcam kocam bana hıc destek olmuo bu konuda cunku tam bır odun:S dırek olmassam doktora gıdıcemKuşum ümitsizliğe kapılıp kendini uzmenin kimseye bir faydası yok. Ama bazı şeyleri olduğundan fazla da görme. O da seni üzer. Yani ben şöyle düşünüyorum, adet olduğum andan itibaren gebe değilim. Çok açık, doğru ve eksiksiz. Ovulasyondan adete kadar ya da pozitif teste kadar da belirsizlik içindeyim. Çünkü bana bu saniye de ne hamilesin deseler doğru ne de değilsin deseler. Biz kendimiz bile vücudumuzda ne olduğunu bilmiyoruz.
Telaş etme. 4 gün sonra nasıl olsa herşey belli olacak. Bu arada daha erken öğrenmek istiyorum diyorsan sabahları test etmeye devam et
Resim yukleyecektim aslında ama nedense sürekli hata veriyor. Benim dün sabah yaptığım testler daha koyu çıkmış akşam ki idrarıma göre. Bugün de koyulasma car mi yok mu anlamadım bile. Büyük ihtimal iki günde bir katladigi için yarın sabah anca olacak.
sen nezman yumurtladın cnm peki?Kuşum ümitsizliğe kapılıp kendini uzmenin kimseye bir faydası yok. Ama bazı şeyleri olduğundan fazla da görme. O da seni üzer. Yani ben şöyle düşünüyorum, adet olduğum andan itibaren gebe değilim. Çok açık, doğru ve eksiksiz. Ovulasyondan adete kadar ya da pozitif teste kadar da belirsizlik içindeyim. Çünkü bana bu saniye de ne hamilesin deseler doğru ne de değilsin deseler. Biz kendimiz bile vücudumuzda ne olduğunu bilmiyoruz.
Telaş etme. 4 gün sonra nasıl olsa herşey belli olacak. Bu arada daha erken öğrenmek istiyorum diyorsan sabahları test etmeye devam et
Resim yukleyecektim aslında ama nedense sürekli hata veriyor. Benim dün sabah yaptığım testler daha koyu çıkmış akşam ki idrarıma göre. Bugün de koyulasma car mi yok mu anlamadım bile. Büyük ihtimal iki günde bir katladigi için yarın sabah anca olacak.
işte böle cnm4 gün varsa çok daha kuşum. Erken gebelik testleri bile yüzde 40 doğruluk payı anca veriyor. Bi de diyorum ya benim bat A iki kala hiç bişi yoktu. Hani o ilk okulda kalbimiz kadar temiz sayfalara yazardık yaa. Iste onlar kadar temizdi :))
Kuşum bugün daha net sanki Çizgi? Dün ben bu kadar net görememiştim.işte böle cnm
bekleyınce bole bellı oldu cnm ondan terettutteyımKuşum bugün daha net sanki Çizgi? Dün ben bu kadar net görememiştim.
Bence sen hamilesin.
Benim ovulasyon 7 eyluldu.
Eşine de fazla yüklenme. Onlar anlayamıyor bunu. Benim ki korkuyor. Seviniyor. Endiseleniyor. Halbu ki senelerdir peşimde bebek bebek diye. Şimdi gerçek oldu, adam tırstı :))
belkıde dıorumkı ben bı cızgı goruyorum ya sılık kuruyunca daha bellı oluyodur ne dersın?Kuşum bugün daha net sanki Çizgi? Dün ben bu kadar net görememiştim.
Bence sen hamilesin.
Benim ovulasyon 7 eyluldu.
Eşine de fazla yüklenme. Onlar anlayamıyor bunu. Benim ki korkuyor. Seviniyor. Endiseleniyor. Halbu ki senelerdir peşimde bebek bebek diye. Şimdi gerçek oldu, adam tırstı :))
arkadaşlar ovulasyon testiyle ilgili bir sorum var yardımcı olursanız
valla canım onu bılemıcem
yani sanmam, o pembe pembe kendini belli eder..belkıde dıorumkı ben bı cızgı goruyorum ya sılık kuruyunca daha bellı oluyodur ne dersın?
arkadaşlar ovulasyon testiyle ilgili bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim
eğer yumurtanız çatlamamışsa bunu ovulasyon testinde nasıl anlıyorsunuz?
anladım canım sağolasıncanim yumurtanin catladigini gostermez ovu testi. ovu testi lh diye bir hormono detect ediyor. lh en yuksek seviyeye cikinca ovu testi pozitif sonuc verir. bundan 12 ile 36 saat arasinda bir zaman diliminde de yumurta catlar.
o yuzden sonuc olarak ovu testini yuksek gordugun her gun iliskiye gir. en iyi sonuc o :)
ben napim biliyormusun ayın 2sınde doktora gıdıcektım ztn olsada olmasada beklıyeyım adetımde az kaldı ztn pazar gunu ztn bıde olmassam tmmdır hemen 2snde doktora gıdım kanda baktırayımyani sanmam, o pembe pembe kendini belli eder..
bence sadece bebis daha cok yeni. yeterince hcg yok idrarinda. bence sen ya su dijital testlerden yap evet ya da hayirli, ya da git kan ver. bayram tatiline girdiler mi bilmiyorum ama iki saatte alirsin aslinda cevabini...
bende bir saat sonra kadar gidecegim doktora. ama ben yurt disindayim, burda bir haftayi bulur herhalde cevap vermeleri!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?