Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptırdım canım, 98 e çıkmış şükür ama kalp atışını duyana kadar inanamayacağım sanırım :) zaten acildeki doktordan kesin gebelik var denecek kadar yüksek değil dedi
İnşallah onuda en kısa zamanda duyarsın canım çok sevindim değerinin yükselmiş olmasına...2 gün sonra bi daha baktırcaksın dimi??

İnşallah onuda en kısa zamanda duyarsın canım çok sevindim değerinin yükselmiş olmasına...2 gün sonra bi daha baktırcaksın dimi??
Yok kuzum haftasonu doktorumuza gideriz artık bi aksilik olmazsa, Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Sen nasılsın?

Yok kuzum haftasonu doktorumuza gideriz artık bi aksilik olmazsa, Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Sen nasılsın?
Amin canım inşallah.Bende bu sabah gittim doktora yumurta çatlamamış 36 mm olmuş..Belkide çatlamıştır içi su dolmuştur dedi.Bazen anlaşılamıyomuş bebek yumurtadan beslenebiliyor dedi.Prolaktin için kan aldı.Anlıyacağın benim ümitler bi daha ki aya kaldı heralde..Hayırlısı artık yapıcak bişey yok..

Yaa üzüldüm canım, insan vücudu ne tuhaf Allah iyilik sağlık versin, diğer ay Dilek tesbihi de yap canım, hem kafan meşgul olur hep bebeği düşünmezsin hem de duaların kabul olur inşallah

Yaa üzüldüm canım, insan vücudu ne tuhaf Allah iyilik sağlık versin, diğer ay Dilek tesbihi de yap canım, hem kafan meşgul olur hep bebeği düşünmezsin hem de duaların kabul olur inşallah
Saol kuzumm..Aynen öyle Sağlıktan önemli hiç birşey yok.İnşallah canım yaparım..

Kizlar benim de bugun feci halde sol kasigim agridi dayanilmayacak derecede hemde buyuk ihtimal yumurtladim ins tutar dua edin lutfen

Kızlar cumartesi 23 te yaptim ovulasyon Testim bu

Eklentiler

• IMG_1861.PNG
    179,5 KB · Görüntüleme: 57
Pazar 23 te yaptığım da bu acaba ben yumurtladimda catlattim mi yavv

Eklentiler

• image.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 49
Canim benim bildiğim kadarı ile çift çizgiyi gördükten sonra 24 saat ile 48 saat arasında yumurtlama gerçekleşiyor
Cumartesi pazar pazartesi testlerim çatladımı catlamadımı işin içinden cıkamadım

Eklentiler

• IMG_1861.PNG
    179,5 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_1862.PNG
    252,9 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_1863.PNG
    128,3 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar benim reglimin dün gelmesi gerekiyordu ama yok. Dün sabah gebelik testi yaptım yine negatif ama hiç regl belirtim de yok. Gebelik Testi şu ucuz olanlardan markası da albi eczanede sadece o vardı onu aldım marka hakkında bi bilginiz var mi

Fıstık ben albi testi daha önce kullanmıştım pozitif göstermişti sonra da adet olmuştum, kan mı versen acaba? Bekleyecek misin? Bence kan ver kafan rahat olsun, gebelik belirtinde mi yok?

Cumartesi pazar pazartesi testlerim çatladımı catlamadımı işin içinden cıkamadım
Çatlamış bana kalırsa, çatladı çatlamadı bakma iki gün arayla devam edin, bu testler insanı şartlandırıyor ve strese sokuyor, 24 saat içinde çatlayacak oluyor sanırım ikisi de koyu renk olunca ama belli de olmaz, siz devam edin edin

Aynen canım gün aşırı devam Hayırlısı olsun inşallah

Fıstık ben albi testi daha önce kullanmıştım pozitif göstermişti sonra da adet olmuştum, kan mı versen acaba? Bekleyecek misin? Bence kan ver kafan rahat olsun, gebelik belirtinde mi yok?
Yok kuzum en ufak bi belirtim yok bu sefer sessiz sedasız gelecek galiba kırmızılar. Gebe olduğuma dair en ufak bi his yok icimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…