- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Yaptırdım canım, 98 e çıkmış şükür ama kalp atışını duyana kadar inanamayacağım sanırım :) zaten acildeki doktordan kesin gebelik var denecek kadar yüksek değil dediCanım naptın yaptırdın mı testi merak ettim..0
İnşallah onuda en kısa zamanda duyarsın canım çok sevindim değerinin yükselmiş olmasına...2 gün sonra bi daha baktırcaksın dimi??Yaptırdım canım, 98 e çıkmış şükür ama kalp atışını duyana kadar inanamayacağım sanırım :) zaten acildeki doktordan kesin gebelik var denecek kadar yüksek değil dedi
Yok kuzum haftasonu doktorumuza gideriz artık bi aksilik olmazsa, Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Sen nasılsın?İnşallah onuda en kısa zamanda duyarsın canım çok sevindim değerinin yükselmiş olmasına...2 gün sonra bi daha baktırcaksın dimi??
Amin canım inşallah.Bende bu sabah gittim doktora yumurta çatlamamış 36 mm olmuş..Belkide çatlamıştır içi su dolmuştur dedi.Bazen anlaşılamıyomuş bebek yumurtadan beslenebiliyor dedi.Prolaktin için kan aldı.Anlıyacağın benim ümitler bi daha ki aya kaldı heralde..Hayırlısı artık yapıcak bişey yok..Yok kuzum haftasonu doktorumuza gideriz artık bi aksilik olmazsa, Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Sen nasılsın?
Yaa üzüldüm canım, insan vücudu ne tuhafAmin canım inşallah.Bende bu sabah gittim doktora yumurta çatlamamış 36 mm olmuş..Belkide çatlamıştır içi su dolmuştur dedi.Bazen anlaşılamıyomuş bebek yumurtadan beslenebiliyor dedi.Prolaktin için kan aldı.Anlıyacağın benim ümitler bi daha ki aya kaldı heralde..Hayırlısı artık yapıcak bişey yok..
Saol kuzumm..Aynen öyle Sağlıktan önemli hiç birşey yok.İnşallah canım yaparım..Yaa üzüldüm canım, insan vücudu ne tuhafAllah iyilik sağlık versin, diğer ay Dilek tesbihi de yap canım, hem kafan meşgul olur hep bebeği düşünmezsin hem de duaların kabul olur inşallah
Hayırlı olsun canım değerin yükselmiş. Kalp atışını da kısa sürede duyarsınız inşallahYaptırdım canım, 98 e çıkmış şükür ama kalp atışını duyana kadar inanamayacağım sanırım :) zaten acildeki doktordan kesin gebelik var denecek kadar yüksek değil dedi
İnşallah tutar kuzum Rabbim gönlüne göre versin tez zamanda güzel haberler al inşallahKizlar benim de bugun feci halde sol kasigim agridi dayanilmayacak derecede hemde buyuk ihtimal yumurtladim ins tutar dua edin lutfen
Canim benim bildiğim kadarı ile çift çizgiyi gördükten sonra 24 saat ile 48 saat arasında yumurtlama gerçekleşiyorPazar 23 te yaptığım da bu acaba ben yumurtladimda catlattim mi yavv
Cumartesi pazar pazartesi testlerim çatladımı catlamadımı işin içinden cıkamadımCanim benim bildiğim kadarı ile çift çizgiyi gördükten sonra 24 saat ile 48 saat arasında yumurtlama gerçekleşiyor
Canim benim bu konuda çok bir bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yazar belki. Ama bana doktorum bu testlerle catlayıp catlamadigini öğrenemezsin demişti ne kadar doğru bilmiyorumCumartesi pazar pazartesi testlerim çatladımı catlamadımı işin içinden cıkamadım
Fıstık ben albi testi daha önce kullanmıştım pozitif göstermişti sonra da adet olmuştum, kan mı versen acaba? Bekleyecek misin? Bence kan ver kafan rahat olsun, gebelik belirtinde mi yok?Kızlar benim reglimin dün gelmesi gerekiyordu ama yok. Dün sabah gebelik testi yaptım yine negatif ama hiç regl belirtim de yok. Gebelik Testi şu ucuz olanlardan markası da albi eczanede sadece o vardı onu aldım marka hakkında bi bilginiz var mi
Çatlamış bana kalırsa, çatladı çatlamadı bakma iki gün arayla devam edin, bu testler insanı şartlandırıyor ve strese sokuyor, 24 saat içinde çatlayacak oluyor sanırım ikisi de koyu renk olunca ama belli de olmaz, siz devam edin edinCumartesi pazar pazartesi testlerim çatladımı catlamadımı işin içinden cıkamadım
Aynen canım gün aşırı devam Hayırlısı olsun inşallahÇatlamış bana kalırsa, çatladı çatlamadı bakma iki gün arayla devam edin, bu testler insanı şartlandırıyor ve strese sokuyor, 24 saat içinde çatlayacak oluyor sanırım ikisi de koyu renk olunca ama belli de olmaz, siz devam edin edin
Yok kuzum en ufak bi belirtim yok bu sefer sessiz sedasız gelecek galiba kırmızılar. Gebe olduğuma dair en ufak bi his yok icimdeFıstık ben albi testi daha önce kullanmıştım pozitif göstermişti sonra da adet olmuştum, kan mı versen acaba? Bekleyecek misin? Bence kan ver kafan rahat olsun, gebelik belirtinde mi yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?