- 10 Ağustos 2017
- 324
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Elagozlu525
Canim sen kan testini yaptirdin mi sonuç nedirCanım ben 11. Gün gittim, adet başlangıcını birinci gün sayıyoruz, bi hafta
inşallah canım benim, Allah razı olsun teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen kan testini yaptirdin mi sonuç nedirCanım ben 11. Gün gittim, adet başlangıcını birinci gün sayıyoruz, bi hafta
inşallah canım benim, Allah razı olsun teşekkür ederim
Yaptırdım da çok yüksek değil tatlım, 28 çıktı milletin 300-600 arası değişiyor, belki ignedendir diye düşünüyorum hala, iki gün sonra tekrarlıycaz inşallah yükselirCanim sen kan testini yaptirdin mi sonuç nedir
Çatlrken oluyor canımKızlar size bişey sormak istiyorum.Bu kasıktaki batma ve ağrı (adet dönemindeki gibi değil)yumurta çatladığında mı oluyor acaba yoksa çatlamadan kistleştiğinde mi??
Saol canım o zaman benim ki geç çatladı bu ay.Doktor sağ yumurtan büyümüş bu ay demişti ve az önce sağ kasığımda garip bir ağrı ve batma hissettimde merak ettim.Çatlrken oluyor canım
İnşallah kuzum inşallah. Benim de regle 2 gün kaldı ama en ufak bi belirti yokYaptırdım da çok yüksek değil tatlım, 28 çıktı milletin 300-600 arası değişiyor, belki ignedendir diye düşünüyorum hala, iki gün sonra tekrarlıycaz inşallah yükselir
Bu günleri değerlendir tatlım. Umarım güzel haberi tez zamanda alirsinSaol canım o zaman benim ki geç çatladı bu ay.Doktor sağ yumurtan büyümüş bu ay demişti ve az önce sağ kasığımda garip bir ağrı ve batma hissettimde merak ettim.
Aynen öyle yapmalı canım hepimize gelir o güzel haberler inşallah..Bu günleri değerlendir tatlım. Umarım güzel haberi tez zamanda alirsin
İnşallah tatlım tez zamanda hayırlısı ileAynen öyle yapmalı canım hepimize gelir o güzel haberler inşallah..
Senin batın geçmedi daha değilmi??Eğer öyleyse bence yükselir daha kötü bir değer değil..Ne zaman yaptırcan 2. Testi.Yaptırdım da çok yüksek değil tatlım, 28 çıktı milletin 300-600 arası değişiyor, belki ignedendir diye düşünüyorum hala, iki gün sonra tekrarlıycaz inşallah yükselir
O zaman değerlendirin tatlım, herkes gün aşırı diyor ama biz ertesi üç gün üstüste yaptık, sperm hareketi falan sıkıntı değilse eşinde, her gün sabaha karşı takılın hatta eşin evdeyse hazır agrın varken değerlendir yapabileceksen, birisinde okumuştum agrısı varken denemişler o ay hamile kalmıştıSaol canım o zaman benim ki geç çatladı bu ay.Doktor sağ yumurtan büyümüş bu ay demişti ve az önce sağ kasığımda garip bir ağrı ve batma hissettimde merak ettim.
Yok canım geçmedi yarın aslında ama batına 4 gün kalanların falan baya yüksek çıkıyor, bilemedim.. yarın akşam yaptırıcam tekrar inşallah yükselirSenin batın geçmedi daha değilmi??Eğer öyleyse bence yükselir daha kötü bir değer değil..Ne zaman yaptırcan 2. Testi.
Bende de pek belirti yoktu aslında var olanlarda adet öncesi gibiydi, bugün sağ kasıgım batıyor ama, inşallah senin de tutunmuştur bebeğin, İsteyen herkese tez zamanda nasip olur inşallahİnşallah kuzum inşallah. Benim de regle 2 gün kaldı ama en ufak bi belirti yok
İnşallah canım ama ben test yaptım negatif çıktı. Adet belirtim de yok ki bu ay hiç umudum yok yaniBende de pek belirti yoktu aslında var olanlarda adet öncesi gibiydi, bugün sağ kasıgım batıyor ama, inşallah senin de tutunmuştur bebeğin, İsteyen herkese tez zamanda nasip olur inşallah
Hayırlısı olur inşallah bozma moralini, tesbih duası yaptın mı? Dene istersen başka bi hamile arkadaş da başka bi dua paylaşmış diğer topikte, hem kafan meşgul oluyor hem de duanın gücüne çok inanıyorum benİnşallah canım ama ben test yaptım negatif çıktı. Adet belirtim de yok ki bu ay hiç umudum yok yani
Okudum kuzum o topigi şimdi bende tesbih çekiyorum Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallahHayırlısı olur inşallah bozma moralini, tesbih duası yaptın mı? Dene istersen başka bi hamile arkadaş da başka bi dua paylaşmış diğer topikte, hem kafan meşgul oluyor hem de duanın gücüne çok inanıyorum ben
Amin canım hepimize inşallah tez zamandaOkudum kuzum o topigi şimdi bende tesbih çekiyorum Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Doğru diyosun canım spermle ilgili sorun yok ben çalışmalara tam gaz devam ediyimmm bariSendende yarın hayırlı haberleri bekliyoruz ben senden çok umutluyum..O zaman değerlendirin tatlım, herkes gün aşırı diyor ama biz ertesi üç gün üstüste yaptık, sperm hareketi falan sıkıntı değilse eşinde, her gün sabaha karşı takılın hatta eşin evdeyse hazır agrın varken değerlendir yapabileceksen, birisinde okumuştum agrısı varken denemişler o ay hamile kalmıştı
İnşallah kuzum, hadi size de Allah gayret kuvvet versinDoğru diyosun canım spermle ilgili sorun yok ben çalışmalara tam gaz devam ediyimmm bariSendende yarın hayırlı haberleri bekliyoruz ben senden çok umutluyum..
Canım naptın yaptırdın mı testi merak ettim..0İnşallah kuzum, hadi size de Allah gayret kuvvet versin