• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim canım senin adına darısı bizim başımıza inşallah :dua: bende Klomen e başladım canım 5 gün kullan dedi cumartesi hastaneye gidicem yumurtalara bakacaklar
Çok teşekkür ederim, amin canım benim inşallah en kısa zamanda senden de sevinçli haberleri duyarız, neofortil de önermiş miydi dr size de?

Kizlar ne diyecem benim bat 5 eylul simdi tatile gidecez memlekete kaynanam gelde beline sise vuralim dedi bebek olmasi icin aranizda deneyen var mi faydasini goren var mi

Selam kızlar. 10 aylık evliyim ve bebek hasreti cekenlerdenim. Benim hormon testlerim de ve eşimin testlerinde bi problem çıkmadı çok şükür. Sadece geçen ay muane de doktor basit bir kist olduğunu söyledi kendiliğinden geçermis. Bu ay regl olduğum da doktora gidicem yumurtlama takibine başlayacağız. Ama ben çok merak ediyorum nasıl olacak ilaç da kullanacak miyim bilgisi olanlar lütfen yardım edebilir mi. Şimdiden çok teşekkürler

Canım folik asit kullanmanı oneriyorum bende bebek istiyorum ve şuan folik asit kullanıyorum tabi çalışmalar yapıldı yumurtlama günüm geçti bakalım nolcak

Kizlar ne diyecem benim bat 5 eylul simdi tatile gidecez memlekete kaynanam gelde beline sise vuralim dedi bebek olmasi icin aranizda deneyen var mi faydasini goren var mi
Cnm bu ay ben denedim bakalim nolcak beklemedeyim benim bat 12 ozaman gorucem artık ama adetin bittikten 3gun sonra vuruluyor sakin başka zaman vurdurma

Cnm bu ay ben denedim bakalim nolcak beklemedeyim benim bat 12 ozaman gorucem artık ama adetin bittikten 3gun sonra vuruluyor sakin başka zaman vurdurma
Aaa gercekten mi o zaman benim denk gelmiyor cunku bat 5 eylul zaten o tarihte geri donmus olacaz ins sen mujdeli haberi alirsin sonrasinda da ben

Back