Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurta için büyük olanı söylüyordur muhtemelen foliküllerde küçük olan da sayılıyor iki tarafın toplamı 10 un altındaysa direkt tüp bebeğe yönlendiriyorlar benim 8 toplamı
Yumurta için büyük olanı söylüyordur muhtemelen foliküllerde küçük olan da sayılıyor iki tarafın toplamı 10 un altındaysa direkt tüp bebeğe yönlendiriyorlar benim 8 toplamı
canim burdan ogrendigim seyleri doktora soyleyince olurmu oyle sey diyorlar ornegin demir vitamini eksikligi engel olur dedigimdede oyle demisti bunu sorcam ama
canim burdan ogrendigim seyleri doktora soyleyince olurmu oyle sey diyorlar ornegin demir vitamini eksikligi engel olur dedigimdede oyle demisti bunu sorcam ama
Benim de hormon değerlerim normaldi, bir tek FSH değerim 8,49 çıkınca ben kendim okuduklarımdan şüphelendim. Doktor normal dediği halde; benim annem de erken menopoza girdiği için böyle bir şey olabilir mi diyerek doktoru ben yönlendirdim. Sonuçta amh değerim 0,63 çıktı ve o bir sıkıntı olmaz diyen doktor beni kendisi arayarak hemen bu ay tüp bebeğe başlamalıyız dedi. Demem o ki eğer böyle bir şeyden şüpheleniyorsanız mutlaka sorun kaç folikülüm gözüküyor diye. Amh değerinden ise folikül sayısı zaten daha güvenilir. Yaşınızı bilmiyorum ama zaman çok önemli.