- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Hayırlısı böyleymiş demek ki canım benim, bi daha ki aya nasip olur inşallah sağlık içindeVe kırmızılar geldi kizlar bende umutlar bir daha ki aya kaldı şimdi perşembe gün doktor kontrolü
İnşallah kuzum vakti zamanı gelince gelecek meleklerimiz inşallah. Sende durum nedirHayırlısı böyleymiş demek ki canım benim, bi daha ki aya nasip olur inşallah sağlık içinde
İnşallah canım inşallah, benim 28 den 98 e yükselmişti hcg pazar gecesi baktırmıştık, cumartesi dr a gidicez bakalım, acildeki dr bi şey diyemem dedi, bekliyorum öyleİnşallah kuzum vakti zamanı gelince gelecek meleklerimiz inşallah. Sende durum nedir
İnşallah bebegin seninledir canımİnşallah canım inşallah, benim 28 den 98 e yükselmişti hcg pazar gecesi baktırmıştık, cumartesi dr a gidicez bakalım, acildeki dr bi şey diyemem dedi, bekliyorum öyle
Allah razı olsun canım, hepimize Allah tez zamanda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahİnşallah bebegin seninledir canımcumartesi hayırlı haberler alırsın
Kuzum ben henüz yumurtlama takibine başlamadım ama bir kaç blog da daha okumuştum çatlarken ağrı oluyormuş ve ağrının olduğu zamanlarda ilişkiye girmek gebe kalmayi kolaylastiriyormus. Bence bi kaç gün devam edin umarım hayırlı sonuç alirsinKızlar benimde bugunler yumurtlama zamanım gün boyu sağ kasıkta ağrı hissettim esinle ilişki sırasında da çok ağrı oldu normal midir doktor bugün ve perşembe günü kesin ilişki dedi
Hadi inşallah cnm ya valla acıya rağmen doktor dediği için devam ettim :))) Rabbim hepimizinkini güzel sonuclandirsinKuzum ben henüz yumurtlama takibine başlamadım ama bir kaç blog da daha okumuştum çatlarken ağrı oluyormuş ve ağrının olduğu zamanlarda ilişkiye girmek gebe kalmayi kolaylastiriyormus. Bence bi kaç gün devam edin umarım hayırlı sonuç alirsin
İnşallah bu ay tutar kuzum Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallahMerhaba arkadaslar
Bzde yaklasik 1 senedir istioruz ama olmuyor bu ay rahim filmi cekildim temiz cikti cok sukur yumurta takibi yaptiriyorum dun gttm doktora 12.gun de 16 mm yumurtan var dedi 17.gun tekrar gel catlamis mi bakicaz dedi.sizce iyimi yumurtanin buyuklugu? Ins bu ay olur artik rahim filminden sonra cok gebe kalan varmis
Amin canim isteyen herkese insİnşallah bu ay tutar kuzum Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah
Kuzum var mi bir gelisme sende gittin mi doktoraİnşallah canım inşallah, benim 28 den 98 e yükselmişti hcg pazar gecesi baktırmıştık, cumartesi dr a gidicez bakalım, acildeki dr bi şey diyemem dedi, bekliyorum öyle
Gittim canım 745 e yükselmiş hcg ama göremeyiz dedi haliyle, bayramdan sonraya kaldı artık, sen nasılsınKuzum var mi bir gelisme sende gittin mi doktora
Çok sevindim canım senin adına darısı bizim başımıza inşallahGittim canım 745 e yükselmiş hcg ama göremeyiz dedi haliyle, bayramdan sonraya kaldı artık, sen nasılsın
Cnm yazını okudum tekirdaglimisinBana hic oyle bisey demedi 2 kimyasal gecirince yumurta takibine gerek duymadi demek ki cunku hamile kalabiliyorsun denemeye devam et dedi bide vitamin verdi o kadar
Degilim ama orda yaşıyorum canimCnm yazını okudum tekirdaglimisin
Anladım cnm bende tekirdagda yaşıyorum buraliyimDegilim ama orda yaşıyorum canim
Oyle mi corluda yasiyorum benAnladım cnm bende tekirdagda yaşıyorum buraliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?