• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bırde kızlar bişey daha sorucam adetlerim günü gününe olu hep.ortalama 15. ci gün ve onu içine alan hafta yumurtalarımda iki taraflı bir hareketlilik kıpraşma hissediyorum karıncalanma gibi bu şey çatlama mı oluyor

bırde kızlar bişey daha sorucam adetlerim günü gününe olu hep.ortalama 15. ci gün ve onu içine alan hafta yumurtalarımda iki taraflı bir hareketlilik kıpraşma hissediyorum karıncalanma gibi bu şey çatlama mı oluyor
Muhtemelen, değerlendirin önümüzdeki günleri, hatta bugünden başlayın :halay:

birde tv de görmüştüm youtube da arastırın .ebru destan nasıl hamile kaldım. 3 tane ot vardı aldım ama yapamadım kolposkopi yaptırınca. bugun oldum . bişey daha sorucam önümüzdeki ay ilişkiye girebilirmiyim bugün oldumm ki doktor bişey söylemedi.

nasıl çekiliyor acıtıyor mu
Umarım acıtmıyordur:))Bende önümüzdeki ay çektirmeyi düşünüyorum çünkü..Bu arada benim adetim 6 sında bitmişti.8 inde ve 11 inde olmak üzere iki kez takibe çağırdı beni ve 12 14 16 sı için çalışmaları yapın dedi.21 inde de öatlamış mı diye bakmak için çağırdı..Yani benim doktorum bu şekilde takip yaptı.Hepsi aynı mı bilemem tabi..

adet bitiminden sonraki 6/8/10. günler için yapın demiş. hesaplama bu şekildemi oluyor. erken değilmi. adet baslama ne zaman dı baslangıctan 15gun sayıyorum be o hafta yumurtlama haftası diyorum . aynı şey mi oluyor

adet bitiminden sonraki 6/8/10. günler için yapın demiş. hesaplama bu şekildemi oluyor. erken değilmi. adet baslama ne zaman dı baslangıctan 15gun sayıyorum be o hafta yumurtlama haftası diyorum . aynı şey mi oluyor
6 sında bitmişti canım..1 ağustosta başlamıştı yani 12.14. ve 16.günü oluyor.. Ama ben regle kadar gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum.Bazen yumurta geç çatlayabiliyomuş..

6 sında bitmişti canım..1 ağustosta başlamıştı yani 12.14. ve 16.günü oluyor.. Ama ben regle kadar gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum.Bazen yumurta geç çatlayabiliyomuş..
Devam et kuzum dediğin doğru geç çatlama falan olabilir. Ama ben hergün yapmanın erkek için sakıncalı olduğunu duymuştum

birde yumurta takibinde ne kadar aralıkla doktora gidiliyor her gün mü.ben bu terimlere falan çok yabancıyım. bilgisizim yani. aydınlatırsanız. artık buralardayım :KK70:
Canım ben 11. Gün gittim, adet başlangıcını birinci gün sayıyoruz, bi hafta
Hadi inşallah ilk hayırlı haberi senden alırız kuzum:anneadayı:
inşallah canım benim, Allah razı olsun teşekkür ederim

Devam et kuzum dediğin doğru geç çatlama falan olabilir. Ama ben hergün yapmanın erkek için sakıncalı olduğunu duymuştum
Hergün olduğunda sperm kalitesinin düştüğünü bende duydum canım ama ben gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum.Hiç birimizin emeği boşa çıkmaz inşallahh..

Hergün olduğunda sperm kalitesinin düştüğünü bende duydum canım ama ben gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum.Hiç birimizin emeği boşa çıkmaz inşallahh..
İnşallah kuzum. Biz eşim için Sperm testi vermeye gittiğimiz de doktor demişti 3 gün yapmamış olmak gerekiyor diye. Sonra da eşime bir gün arayla ilişkiye girin Sperm 48 saat vücutta canlı kalıyor demiş. Hem Sperm kalitesi yüksek olunca tutma ihtimali daha çok demiş o yüzden dedim

İnşallah kuzum. Biz eşim için Sperm testi vermeye gittiğimiz de doktor demişti 3 gün yapmamış olmak gerekiyor diye. Sonra da eşime bir gün arayla ilişkiye girin Sperm 48 saat vücutta canlı kalıyor demiş. Hem Sperm kalitesi yüksek olunca tutma ihtimali daha çok demiş o yüzden dedim
Evet canım öyleymiş.Keçi boynuzuda iyi geliyomuş olmazsa bi daha ki ayda onu içirmeyi düşünüyorum..

birde tv de görmüştüm youtube da arastırın .ebru destan nasıl hamile kaldım. 3 tane ot vardı aldım ama yapamadım kolposkopi yaptırınca. bugun oldum . bişey daha sorucam önümüzdeki ay ilişkiye girebilirmiyim bugün oldumm ki doktor bişey söylemedi.
ben o ebru destanin dediklerini aldim 10 gun gunde bir bardak ictim yumurtlama zamani birakiliyor doktor bu ay ilac kullanma dedi bende gittim onlari aldim 14. gunumde doktor bakti yumurtalarima 12mm dedi buyurmu bilmiyorum birde sabahlari ac karnina sogan suyu ictim ama ebru destanin otlari zehir gibi sifa olsun yumurtam olsun diye icmistim :(

Back