• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde bugunler yumurtlama zamanım gün boyu sağ kasıkta ağrı hissettim esinle ilişki sırasında da çok ağrı oldu normal midir doktor bugün ve perşembe günü kesin ilişki dedi

Kızlar benimde bugunler yumurtlama zamanım gün boyu sağ kasıkta ağrı hissettim esinle ilişki sırasında da çok ağrı oldu normal midir doktor bugün ve perşembe günü kesin ilişki dedi
Kuzum ben henüz yumurtlama takibine başlamadım ama bir kaç blog da daha okumuştum çatlarken ağrı oluyormuş ve ağrının olduğu zamanlarda ilişkiye girmek gebe kalmayi kolaylastiriyormus. Bence bi kaç gün devam edin umarım hayırlı sonuç alirsin

Kuzum ben henüz yumurtlama takibine başlamadım ama bir kaç blog da daha okumuştum çatlarken ağrı oluyormuş ve ağrının olduğu zamanlarda ilişkiye girmek gebe kalmayi kolaylastiriyormus. Bence bi kaç gün devam edin umarım hayırlı sonuç alirsin
Hadi inşallah cnm ya valla acıya rağmen doktor dediği için devam ettim :))) Rabbim hepimizinkini güzel sonuclandirsin

Bugün doktor kontrolüne gittim kızlar çok şükür kist kaybolmuş. Hormon testlerini verdim sonucu ogleden sonra alicam. Sonuçlara göre yumurtlama takibine baslayacakmisiz.:dua:

Merhaba arkadaslar
Bzde yaklasik 1 senedir istioruz ama olmuyor bu ay rahim filmi cekildim temiz cikti cok sukur yumurta takibi yaptiriyorum dun gttm doktora 12.gun de 16 mm yumurtan var dedi 17.gun tekrar gel catlamis mi bakicaz dedi.sizce iyimi yumurtanin buyuklugu? Ins bu ay olur artik rahim filminden sonra cok gebe kalan varmis

Kızlar test sonuçları da çok güzel çıktı şükür :dua: doktor klomen vardı cumartesi baslicam 5 gün günde 1 tane olarak kullancam. Haftaya cumartesi de yumurtanın gelişimine bakacak :dua::dua::anneadayı:

Merhaba arkadaslar
Bzde yaklasik 1 senedir istioruz ama olmuyor bu ay rahim filmi cekildim temiz cikti cok sukur yumurta takibi yaptiriyorum dun gttm doktora 12.gun de 16 mm yumurtan var dedi 17.gun tekrar gel catlamis mi bakicaz dedi.sizce iyimi yumurtanin buyuklugu? Ins bu ay olur artik rahim filminden sonra cok gebe kalan varmis
İnşallah bu ay tutar kuzum Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah

Back