- 24 Nisan 2017
- 96
- 87
- Konu Sahibi Pembe_stiletto
çok sevindimmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bunlarla kafayı yorma hiiiiç alakası yok. Ben var ya ovülasyon testiyle kopkoyu 2 çizgiyi görüp o günü ve ertesi günü değerlendirmiş, üstüne de o çift çizgiden tam 19 gün sonra adet görmüş biriyim. Düşün yani. Biz de 8 aydır bebek istiyoruz bir sürü teknik denedik, doktor doktor gezdik, ciddi bir sıkıntımız görülmediği halde olmuyor. tüm doktorların dediği aynı, üreme bir olasılık işiymiş, biz ne kadar elimizde kağıt kalem hesap yapsak da asla garantili bir yöntem yokmuş. Hatta matematiksel hesaplar işi zorlaştırıyormuş. Tüm beklentiler hormonları olumsuz yönde etkileyerek, beyne stres alarmı veriyor ve beyin bu kişi bebek taşımaya müsait değil sinyalleri veriyor. Yani malesef bu beklentiyi UNUTMAK ZORUNDAYIZ ama unutuluyor mu? hayır tabiki. Bazı bünyeler böyle işte, stres sebebiyle bebeğe izin vermiyor, bana artık bu beklenti işin içine girdikten sonra beyninizi rahatlatamazsınız dedi doktor, aşılama önerildi canım. Kısmetse gelecek ay aşılama denemelerine başlıycaz. Umarım seninki doğal yoldan olur. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBaşlığım ne kadar karamsar öyle değil mi kızlar
Bu konuyu açma sebebim kendim gibi onlarca insan var hep umut eden, sonunda da hüsrana uğrayan... : (
8 aydır bebek bekliyoruz. Çok detaylara girmek istemiyorum. Şunu söyleyebilirim, eşimde de bende de bir sağlık sorunu çıkmadı şimdilik çok şükür fakat neden olmadığını bir türlü aklım almıyor. Allah bilir diyecek birşey de yok aslında. Yumurtlama takibi de yapıldı doktorda, yumurtluyorum ve yumurtam da çatlıyordu. 8 aydır, telefondaki uygulamalarda olan adet takvimine göre ilişki yaşıyorduk daha çok. Bilirsiniz klasik olarak hesaplayan cinslerden. Sizlere tavsiyem o da olsun bir köşede ama benim bu ay ilk defa kullandığım ovulasyon testi yöntemini denemeyenlere denemelerini tavsiye ediyorum. Hatta içerisinde erken gebelik testi de vardı, onu da yaptım negatifti ki doğru sonuç vermiş, bugün adet oldum İki kere şaşan adet düzenim dışında (biri zaten Progestan sonrası gecikti ) 28 günde bir adet olurum. Bu ay 4 gün gecikince acaba mı dedim. He bu arada ovulasyon testimi 10.gün yapmaya başladım. Tam 17.gün yumurtladım. Uygulamadaki takvime göre 15.gün sonrası ilişki yaşamıyordum. Zaten yumurtlama takvimim geçti diye ama bu ay anladım ki geç yumurtladım. Yani sakın demeyin, benim adetim düzenli, dolayısıyla yumurtlamam da düzenli olacak diye. Bu arada geç yumurtlayınca adet de geç olacak diye okumuştum. İnanmak istemiyordum adetim geçtiğinde ama öyleymiş. Eğer geç yumurtladıysanız üzerinden 14 gün geçince adet olursunuz diye okumuştum. Benimde adetim tam 14 günü tamamlayınca oldu. Yani 4 gün adetim gecikti. Bilmiyorum karışık mı anlattım ama şuan ki psikolojimi bebek sahibi olmak isteyen anne adayları çok çok iyi anlar. Sabah uyanır uyanmaz hayal kırıklığı ve ağlama krizleri,eşini de üzme vs.ama bu halimle bile ilk aklıma gelen yine benimle aynı duyguları paylaşan sizler oldunuz. Allahım kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın. Kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah. Umarım bu yazdıklarımın bir faydası olur sizlere. Ben çok aradım ve bulamadım. Geç yumurtlayınca gerçekten de geç mi adet olunuyor vs. diye yaşayan kişilerden duymak istemiştim. Sonuç olarak bunu da tecrübe etmiş oldum. Hayırlısı.
bence oluşmuştur :* güzel haberler verirsin inşallahKızlar bende pco var. 14.günüm bugün ve ovulasyon testi iki gündür aynı koyulukta. Sizce yumurta olusmusmudur. Çörek otu tarçın bal kullanmıştım ve cok fazla kasık ağrım var.
İnşallah yaa 4 aydir adet olmuyodum. Tarlusalla oldum. Çok istiyorum olmasını.bence oluşmuştur :* güzel haberler verirsin inşallah
Zamanı kısmeti nasibi ne zamansa o zaman gelecektir.allah onu en güzel doğacağı zamana yazmıştır. Önlemini al ve dua et bi bakmışsın ki olmuş.Başlığım ne kadar karamsar öyle değil mi kızlar
Bu konuyu açma sebebim kendim gibi onlarca insan var hep umut eden, sonunda da hüsrana uğrayan... : (
8 aydır bebek bekliyoruz. Çok detaylara girmek istemiyorum. Şunu söyleyebilirim, eşimde de bende de bir sağlık sorunu çıkmadı şimdilik çok şükür fakat neden olmadığını bir türlü aklım almıyor. Allah bilir diyecek birşey de yok aslında. Yumurtlama takibi de yapıldı doktorda, yumurtluyorum ve yumurtam da çatlıyordu. 8 aydır, telefondaki uygulamalarda olan adet takvimine göre ilişki yaşıyorduk daha çok. Bilirsiniz klasik olarak hesaplayan cinslerden. Sizlere tavsiyem o da olsun bir köşede ama benim bu ay ilk defa kullandığım ovulasyon testi yöntemini denemeyenlere denemelerini tavsiye ediyorum. Hatta içerisinde erken gebelik testi de vardı, onu da yaptım negatifti ki doğru sonuç vermiş, bugün adet oldum İki kere şaşan adet düzenim dışında (biri zaten Progestan sonrası gecikti ) 28 günde bir adet olurum. Bu ay 4 gün gecikince acaba mı dedim. He bu arada ovulasyon testimi 10.gün yapmaya başladım. Tam 17.gün yumurtladım. Uygulamadaki takvime göre 15.gün sonrası ilişki yaşamıyordum. Zaten yumurtlama takvimim geçti diye ama bu ay anladım ki geç yumurtladım. Yani sakın demeyin, benim adetim düzenli, dolayısıyla yumurtlamam da düzenli olacak diye. Bu arada geç yumurtlayınca adet de geç olacak diye okumuştum. İnanmak istemiyordum adetim geçtiğinde ama öyleymiş. Eğer geç yumurtladıysanız üzerinden 14 gün geçince adet olursunuz diye okumuştum. Benimde adetim tam 14 günü tamamlayınca oldu. Yani 4 gün adetim gecikti. Bilmiyorum karışık mı anlattım ama şuan ki psikolojimi bebek sahibi olmak isteyen anne adayları çok çok iyi anlar. Sabah uyanır uyanmaz hayal kırıklığı ve ağlama krizleri,eşini de üzme vs.ama bu halimle bile ilk aklıma gelen yine benimle aynı duyguları paylaşan sizler oldunuz. Allahım kimsenin kucağını bebeksiz bırakmasın. Kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah. Umarım bu yazdıklarımın bir faydası olur sizlere. Ben çok aradım ve bulamadım. Geç yumurtlayınca gerçekten de geç mi adet olunuyor vs. diye yaşayan kişilerden duymak istemiştim. Sonuç olarak bunu da tecrübe etmiş oldum. Hayırlısı.
Yooo düşük değil. Sadece daha erken olduğu için değer düşük çıkıyor. Çok yormadan kendinizi uzanın dinlenin. İnşallah sağlıkla sizinle kalır. Bir de pazartesi tekrar test yaptırıp bakın bence artış var mı Yok mu diye. Başlarda artıp azalabiliyor o yüzden yarın değil pazartesi yaptırmak daha mantıklı daha net olur. Gecikmede daha uzun olmuş olur.19 Nisan adet tarihimdi dün hcg 28 çıktı. Düşük gibi geldi bana.
Çok teşekkür ederim Ama biraz lekeler gelmeye başladı. Yerleşmemi adet kanaması mı başlayacak bilemiyorum.Yooo düşük değil. Sadece daha erken olduğu için değer düşük çıkıyor. Çok yormadan kendinizi uzanın dinlenin. İnşallah sağlıkla sizinle kalır. Bir de pazartesi tekrar test yaptırıp bakın bence artış var mı Yok mu diye. Başlarda artıp azalabiliyor o yüzden yarın değil pazartesi yaptırmak daha mantıklı daha net olur. Gecikmede daha uzun olmuş olur.
Evt psikoloji çok önemli stressiz olmak falan .benimde adetim 4-5 gun oynar hep bazen 4 gun once oluyordum bazen 4 gun sonra veya 2 gun :) yani boyle karısık ne ovulasyon ne takvim bosverdim adet biter bitmez zaten iliskiye baslanıyor iki uc gunde bi.. bir baktım hamileymisim cok sasırdım bende erken yumurtlama olmus hatta yani biraz akısına bırakmak lazım yaklasık agustostan beri duzenli olmasada deniyorduk aralık ayında duzene koyıyım bu iliskiyi dedim ama olmuyor neticede makine degiliz canınız istiyorsa yasanıyor istemiyorsa bebek icin ilsikiye girmemek lazım ocak ayında tutmus bence sizde bebek icin iliskiye girmeyin vucut bunu baskı gibi algılıyor sanırım ve istediginizi vermiyor
Başlığım ne kadar karamsar öyle değil mi kızlar
Hiç strese sokmayın kendinizi herşey olacağına varır. Ben reglime 4 gün kala öğrendim. Sonrasında adet sancısı benzeri sancı ve lekelenmeler başladı. Hatta adetimin 1 gün öncesi kırmızı lekem bile geldi. Çok şükür bebeğim bana tutundu. Sizinde inşallah öyle olur. Ayaklarınızı yukarı kaldırın bol bol dinlenin. Gerisi Allah ın takdiri. Hakkınızda hayırlısıÇok teşekkür ederim Ama biraz lekeler gelmeye başladı. Yerleşmemi adet kanaması mı başlayacak bilemiyorum.