Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size bişey sormak istiyorum.Bu kasıktaki batma ve ağrı (adet dönemindeki gibi değil)yumurta çatladığında mı oluyor acaba yoksa çatlamadan kistleştiğinde mi??

Yaptırdım da çok yüksek değil tatlım, 28 çıktı milletin 300-600 arası değişiyor, belki ignedendir diye düşünüyorum hala, iki gün sonra tekrarlıycaz inşallah yükselir
Senin batın geçmedi daha değilmi??Eğer öyleyse bence yükselir daha kötü bir değer değil..Ne zaman yaptırcan 2. Testi.

Saol canım o zaman benim ki geç çatladı bu ay.Doktor sağ yumurtan büyümüş bu ay demişti ve az önce sağ kasığımda garip bir ağrı ve batma hissettimde merak ettim.
O zaman değerlendirin tatlım, herkes gün aşırı diyor ama biz ertesi üç gün üstüste yaptık, sperm hareketi falan sıkıntı değilse eşinde, her gün sabaha karşı takılın hatta eşin evdeyse hazır agrın varken değerlendir yapabileceksen, birisinde okumuştum agrısı varken denemişler o ay hamile kalmıştı

Senin batın geçmedi daha değilmi??Eğer öyleyse bence yükselir daha kötü bir değer değil..Ne zaman yaptırcan 2. Testi.
Yok canım geçmedi yarın aslında ama batına 4 gün kalanların falan baya yüksek çıkıyor, bilemedim.. yarın akşam yaptırıcam tekrar inşallah yükselir

Bende de pek belirti yoktu aslında var olanlarda adet öncesi gibiydi, bugün sağ kasıgım batıyor ama, inşallah senin de tutunmuştur bebeğin, İsteyen herkese tez zamanda nasip olur inşallah
İnşallah canım ama ben test yaptım negatif çıktı. Adet belirtim de yok ki bu ay hiç umudum yok yani

İnşallah canım ama ben test yaptım negatif çıktı. Adet belirtim de yok ki bu ay hiç umudum yok yani
Hayırlısı olur inşallah bozma moralini, tesbih duası yaptın mı? Dene istersen başka bi hamile arkadaş da başka bi dua paylaşmış diğer topikte, hem kafan meşgul oluyor hem de duanın gücüne çok inanıyorum ben

Okudum kuzum o topigi şimdi bende tesbih çekiyorum Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Doğru diyosun canım spermle ilgili sorun yok ben çalışmalara tam gaz devam ediyimmm bariSendende yarın hayırlı haberleri bekliyoruz ben senden çok umutluyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…