- 13 Ağustos 2017
- 110
- 16
- 13
- 45
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Muhtemelen, değerlendirin önümüzdeki günleri, hatta bugünden başlayınbırde kızlar bişey daha sorucam adetlerim günü gününe olu hep.ortalama 15. ci gün ve onu içine alan hafta yumurtalarımda iki taraflı bir hareketlilik kıpraşma hissediyorum karıncalanma gibi bu şey çatlama mı oluyor
Evet canım hsg rahim filmi..hsg ne rahim filmimi
Hadi inşallah ilk hayırlı haberi senden alırız kuzumTekrarladım kuzum bir tık daha belirgin, kan vereyim bir de akşam acilde bakalım iğne etkisi mi değil mi belli olur inşallah
Umarım acıtmıyordur:))Bende önümüzdeki ay çektirmeyi düşünüyorum çünkü..Bu arada benim adetim 6 sında bitmişti.8 inde ve 11 inde olmak üzere iki kez takibe çağırdı beni ve 12 14 16 sı için çalışmaları yapın dedi.21 inde de öatlamış mı diye bakmak için çağırdı..Yani benim doktorum bu şekilde takip yaptı.Hepsi aynı mı bilemem tabi..nasıl çekiliyor acıtıyor mu
İnşallah güzel sonuçlar alırsın cnm..Tekrarladım kuzum bir tık daha belirgin, kan vereyim bir de akşam acilde bakalım iğne etkisi mi değil mi belli olur inşallah
6 sında bitmişti canım..1 ağustosta başlamıştı yani 12.14. ve 16.günü oluyor.. Ama ben regle kadar gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum.Bazen yumurta geç çatlayabiliyomuş..adet bitiminden sonraki 6/8/10. günler için yapın demiş. hesaplama bu şekildemi oluyor. erken değilmi. adet baslama ne zaman dı baslangıctan 15gun sayıyorum be o hafta yumurtlama haftası diyorum . aynı şey mi oluyor
Devam et kuzum dediğin doğru geç çatlama falan olabilir. Ama ben hergün yapmanın erkek için sakıncalı olduğunu duymuştum6 sında bitmişti canım..1 ağustosta başlamıştı yani 12.14. ve 16.günü oluyor.. Ama ben regle kadar gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum.Bazen yumurta geç çatlayabiliyomuş..
Canım ben 11. Gün gittim, adet başlangıcını birinci gün sayıyoruz, bi haftabirde yumurta takibinde ne kadar aralıkla doktora gidiliyor her gün mü.ben bu terimlere falan çok yabancıyım. bilgisizim yani. aydınlatırsanız. artık buralardayım
inşallah canım benim, Allah razı olsun teşekkür ederimHadi inşallah ilk hayırlı haberi senden alırız kuzum
Hergün olduğunda sperm kalitesinin düştüğünü bende duydum canım ama ben gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum.Hiç birimizin emeği boşa çıkmaz inşallahh..Devam et kuzum dediğin doğru geç çatlama falan olabilir. Ama ben hergün yapmanın erkek için sakıncalı olduğunu duymuştum
İnşallah kuzum. Biz eşim için Sperm testi vermeye gittiğimiz de doktor demişti 3 gün yapmamış olmak gerekiyor diye. Sonra da eşime bir gün arayla ilişkiye girin Sperm 48 saat vücutta canlı kalıyor demiş. Hem Sperm kalitesi yüksek olunca tutma ihtimali daha çok demiş o yüzden dedimHergün olduğunda sperm kalitesinin düştüğünü bende duydum canım ama ben gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum.Hiç birimizin emeği boşa çıkmaz inşallahh..
Evet canım öyleymiş.Keçi boynuzuda iyi geliyomuş olmazsa bi daha ki ayda onu içirmeyi düşünüyorum..İnşallah kuzum. Biz eşim için Sperm testi vermeye gittiğimiz de doktor demişti 3 gün yapmamış olmak gerekiyor diye. Sonra da eşime bir gün arayla ilişkiye girin Sperm 48 saat vücutta canlı kalıyor demiş. Hem Sperm kalitesi yüksek olunca tutma ihtimali daha çok demiş o yüzden dedim
Esin test yaptırdı mi canım çıktı mı birsey. Bizimkinde birsey çıkmadı doktor testler gayet iyi dedi.Evet canım öyleymiş.Keçi boynuzuda iyi geliyomuş olmazsa bi daha ki ayda onu içirmeyi düşünüyorum..
Yaptırdı canım bizim doktorda iyi demişti ama ne biliyim işte bi ümit:))Esin test yaptırdı mi canım çıktı mı birsey. Bizimkinde birsey çıkmadı doktor testler gayet iyi dedi.
ben o ebru destanin dediklerini aldim 10 gun gunde bir bardak ictim yumurtlama zamani birakiliyor doktor bu ay ilac kullanma dedi bende gittim onlari aldim 14. gunumde doktor bakti yumurtalarima 12mm dedi buyurmu bilmiyorum birde sabahlari ac karnina sogan suyu ictim ama ebru destanin otlari zehir gibi sifa olsun yumurtam olsun diye icmistimbirde tv de görmüştüm youtube da arastırın .ebru destan nasıl hamile kaldım. 3 tane ot vardı aldım ama yapamadım kolposkopi yaptırınca. bugun oldum . bişey daha sorucam önümüzdeki ay ilişkiye girebilirmiyim bugün oldumm ki doktor bişey söylemedi.
Tabi ki canım denemek lazım herseyi. Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallahYaptırdı canım bizim doktorda iyi demişti ama ne biliyim işte bi ümit:))
Aminn canım inşallah..Tabi ki canım denemek lazım herseyi. Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?