- 19 Haziran 2017
- 120
- 182
- 33
- 41
- Konu Sahibi Elagozlu525
94,86 çıktı canım 2 gün sonra tekrarlıcamCanim sonuc ne cikti merak ettim ins saglikli bir gebeliktir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
94,86 çıktı canım 2 gün sonra tekrarlıcamCanim sonuc ne cikti merak ettim ins saglikli bir gebeliktir
Şu kanamam bi dursa inşallah kan testim 94,86 tatlımHayırlı düşün hayırlı olsun canım. İnşallah gebesindir kan testi yüzünü güldürür inşallah kuzum
Erken olmamış mi kuzum umudunu kaybetme. Birde akşam mi yaptinDayanamadım testi yaptım, ne diyorsunuz bata 3 var, iğnemin 12. Günü
Silik ikinci çizgi var canım, dr 10 gün sonra yap demiştiErken olmamış mi kuzum sonuç ne çıktı
Bence adet günü tekrarla kuzum. Eğer kirmizilar gelmezse ki inşallah gelmezSilik ikinci çizgi var canım, dr 10 gün sonra yap demişti
canim bende pko var ilaclada birkactir yumurta büyüdü tutmadi durum bu canimİyi akşamlar canım. Öncelikle umudunu kaybetme meleğin inşallah kısa sürede gelir. Sende ki sorun nedir doktor ne dedi
Yapıcam canım yarın sabah tekrar, akşama kan tahliline gidicez belki yazarım tekrar, Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallahBence adet günü tekrarla kuzum. Eğer kirmizilar gelmezse ki inşallah gelmez
İnşallah kuzum muhakkak yaz. Umarım olumlu sonuç alırsın. Ben hiç cesaret edemiyorum test yapmaya tek çizgi görmekten yoruldumYapıcam canım yarın sabah tekrar, akşama kan tahliline gidicez belki yazarım tekrar, Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Doktorun ne diyor kuzum. Çatlama doğal yolla mi oldu sende yoksa iğne mi kullanıyorsun. Ben yeni baslicam takibecanim bende pko var ilaclada birkactir yumurta büyüdü tutmadi durum bu canim
bir kere catlama.ignesi yaptirdim.ondam onceki ay kendiliginden çatladi tutmuyor isteDoktorun ne diyor kuzum. Çatlama doğal yolla mi oldu sende yoksa iğne mi kullanıyorsun. Ben yeni baslicam takibe
Hayirlisi olsun inşallah kuzum tez zamanda dualarimiz kabul olsunbir kere catlama.ignesi yaptirdim.ondam onceki ay kendiliginden çatladi tutmuyor iste
insallah canimHayirlisi olsun inşallah kuzum tez zamanda dualarimiz kabul olsun
evet zamanini bekliyor demekki hic stres yapma canimKızlar bende dayanamadim test yaptım sonuç maalesef negatif tüm umutlarım bir daha ki aya kaldı
Sağol canım inşallah tez zaman da gelir. Şimdi reglimi bekliyorum sonra tedavi inşallahevet zamanini bekliyor demekki hic stres yapma canim
Canım tekrarladin mi testi durum nedir?Yapıcam canım yarın sabah tekrar, akşama kan tahliline gidicez belki yazarım tekrar, Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Tekrarladım kuzum bir tık daha belirgin, kan vereyim bir de akşam acilde bakalım iğne etkisi mi değil mi belli olur inşallahCanım tekrarladin mi testi durum nedir?