Benimkilerde bundan varsa gösteriyorKargomu aldım aldım bata 3 gün var ve idrarım 2 saatlik çok yok çıkar mı yapsam mı kararsızım bu test 3 gün için hassas mıdır
Bende de bu testten var yorumlarda 4 gün önce öğrenen de varmış 3 gün önce öğrenen de ben de yarın sabah tekrar deneyeceğimKargomu aldım aldım bata 3 gün var ve idrarım 2 saatlik çok yok çıkar mı yapsam mı kararsızım bu test 3 gün için hassas mıdır
İnşallah hayırlısı olsunEvet eminim doktor kontrolüne gitmiştim oda bakıp söylemişti ordan eminim yani
Öyle gerçekten vaktini bekliyorİnşallah hayırlısı olsun
Yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyin inşallah pozitif olurilk başta bir heryer pembe oldu sonra kurudukta pembelikler gitti kocaman bir negatif
Pazar sabahı tekrar yapın bence erkendi zaten olabilir yani :)ilk başta bir heryer pembe oldu sonra kurudukta pembelikler gitti kocaman bir negatif :)
Ya kapağı açtım baktım gözümle daha net ama filtre yaptım buna da bakabilir misinizYarın sabah ilk idrarla tekrar deneyin inşallah pozitif olur
Bu fotoğrafta ikinci çizgi gördüm benAy büyüteç uygulamasından ekran görüntüsü çektim birde böyle bakın keşke prodictor mu alaydım
Canım yarın ilk idrarla yap tekrar benceÖyle gerçekten vaktini bekliyor
Evet var ikinci çizgiAy büyüteç uygulamasından ekran görüntüsü çektim birde böyle bakın keşke prodictor mu alaydım
Ben miCanım yarın ilk idrarla yap tekrar bence
Bunda çizgi gözüküyor bayaAy büyüteç uygulamasından ekran görüntüsü çektim birde böyle bakın keşke prodictor mu alaydım
Geçmiş olsun önce bi öksürük ve beliniz için tedavi olun inşallah daha iyi olursunuzGünaydın kızçeler
Benim bat yarın test yaptım az önce ve yine tertemiz negatif. Ne yapalım bu ay olmadı. Planlayıp kendimi germeyeceğim. Akışına bırakacağım. Allah en hayırlı zamanı bilir o zaman verir diyeyim. Çok öksürüyorum(öksürüğün sebebine de bir şey demediler ona da tekrar baktiracagim), öksürmekten belimi sakatlamışım sağlık ocağındaki doktor öyle dedi. Pazartesi gidip belime baktıracağım. Oturup kalkamıyorum bile öyle bir ağrı var. Hayırlısı ve nasip diyorum. Sizlere de pozitif enerjimi ve dualarımı göndermeye devam edicem
Sizleri kocaman seviyorum ve kocaman sarılıyorum
Alerjik olabilir dedi bilmiyorum. Ama tamamen iyileşip öyle tekrar başlayacağım. Amin inşallahGeçmiş olsun önce bi öksürük ve beliniz için tedavi olun inşallah daha iyi olursunuzvücut da daha sağlıklı ve dinç olsun gebelikte bi sonraki aya inşallah
Ben de görüyorum inşallah vardır kan testi artık yapmak lazım heraldeKızlar günaydın
Bata 2 kaldı sabah ilk idrar
üstteki days comfort alttaki prodoctor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?