Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Test yapmicam zatende uyku halimde yok bana göre hepiniz hamilesiniz ama ben değilim

Kızlarım selam. Bu topiki uzaktan takip ediyorum enerjisi müthiş. Umarım herkes çok güzel sonuçlar alır Allah bebişlerimize kavuşturur benim de bat 19 Şubat. Yumurtlama tarihim 4’üydü. Üç gündür acayip bir grip geçiriyorum. Ne olur ne olmaz diye ilaç almadım. Almadıkça arttı. Bugün serumla Parol verdi doktor. Kanıma da baktı beta 2 çıktı. Zaten bi beklentim yoktu da insan üzülüyor işte. Umutlar tükenmesin di mi hala şansım vardır
Akıntı dışında da belirtim yok

O zamaaan yarın bu kız test yapar
Zaten elimde 4 test var 5 tanesi de yolda
Ay kızçeler yarı uyur vaziyetteyim etiket yapmamışım

Son adet tarihim 19 Ocak fakat kimyasal oldu geçen ay bu ay hiç belirtim yok kızlar sadece göğüslerimde dolgunluk ve ara sıra sızı oluyor geçen ay bir sürü belirtim vardı bu ay hiç bir şey hissetmiyorum galiba ben bu ay regl olucam

Bana yarın 6 kalıyor sabah test yapıcam gölge görürsem kan veririm sabah görmezsem devam bede kızlar iki gündür parol kullanıyorum bi sıkıntısı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…