- 31 Ocak 2025
- 64
- 63
- 3
Aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mıı
Neyse soru bu değildi
Var mı pozitifi gören?
Yarın bir çılgınlık yapıp test mi yapsam diyorum ama daha bata tam bir hafta varŞuan için galiba herkes belirsiz aasd
Haydi yap yapYarın bir çılgınlık yapıp test mi yapsam diyorum ama daha bata tam bir hafta var
Az konuşsunBekleyimm di aile doktorum artık her ay gelme yeter dicek
Kan benim damar benimAz konuşsunhele hös de işini yap de gendine
Az konuşsunhele hös de işini yap de gendine
Senin yine var bak sadece ben çizgi görüyorum dbdnndMarkası artimed yarın eczaneden başka bir test almayı planlıyorum
Kaç günün varSenin yine var bak sadece ben çizgi görüyorum dbdnnd
8Kaç günün var
Erken gebelik testi yapabilirsin aslındaYarın bir çılgınlık yapıp test mi yapsam diyorum ama daha bata tam bir hafta var
Daha çok erken gibi ben 3 gün kala bile kan vermek için erken diyorum
Yarın 1 hafta kalmış olacak gece 12de kan verecem hastanede işimiz var mr çektirecek kayinbabamDaha çok erken gibi ben 3 gün kala bile kan vermek için erken diyorumbelirtim çok fazla sabah ilk işim tekrarlamak testi 6 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı
Otur aşşaaa deKan benim damar benim
Evet evetsabah ilk idrarla kaset test ve erken gebelik testi deneyeceğim bu teste göre ümitlenmiyorum o halde 12 sinde de kan tahliline giderim
kesinlikle al aklında kaymazMarkası artimed yarın eczaneden başka bir test almayı planlıyorum
aa canım o zaman bilemedim yaa artimed berbat bir testt.Markası artimed yarın eczaneden başka bir test almayı planlıyorum
Yap yaaa hpimiz öyleyiz benimde bugün 7 şarın 6 kalıyor sabah maset şaparım ama eczaneşi gidip erken gebelik almayı da planlıyorumYarın bir çılgınlık yapıp test mi yapsam diyorum ama daha bata tam bir hafta var
Hepimizin 17 subatMrb bayanlar benimde 3deydi yumurtlama suan kasiklarimda ara ara adet olucakmisim gibi agri var bide arada ssnki goguslerimde bir agirlik hissediyorum 17subat adet günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?