Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Prodictor çok iyi deniliyor ama bana o bile yaşancı pozitif verdi sonra o çok yalancı veren artımed ile yaptım negatifti ve gümümde regl oldum bilmiyorum belki kimyasaldı ama yanılttı.
Artık hangi teste güvenelim bilmiyorum yaa sss. Baksana prodictor bile çıkarmış peki adet olunca ağrılı mı oldu o pozitilerden sonra

Artık hangi teste güvenelim bilmiyorum yaa sss. Baksana prodictor bile çıkarmış peki adet olunca ağrılı mı oldu o pozitilerden sonra
Benim her ay aşırı ağrılı ve pıhtılı olduğu için anlayamadım açıkcası beta baktırsam anlardım ilk defa pozitif görünce fotoğrafını silmeye bile kıyamadım hahsjekelww

Benim her ay aşırı ağrılı ve pıhtılı olduğu için anlayamadım açıkcası beta baktırsam anlardım ilk defa pozitif görünce fotoğrafını silmeye bile kıyamadım hahsjekelww
Kıyamamm yaa Belkide vardı ama kimyasal oldu çoğu kadında oluyor

Belkide 11.de anca gelir testler ben İstanbulda olduğum için satıcı salı günü elinizde olur dedi sen hangi marka test aldın canım
Awox ve valfast aldimm birkac yerde valfastın yorumları iyiydi onun için ondan da aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…