Seni görünce bende heycan yapıyorum bu sefer asdffBen yarın gece kan vercem bekleyemem dhjdjddh saliyi
3unde çatladım 6 gunSsjjssjj pekiii çatlamadan beri kaç gün geçti
o zaman yarın belki kanda çıkabilirr ama işte bildiğim kadarıyla kişiden kişiye değişiyor betanın kandaki durumu :) inşallah vardır hepimiz şenlenirizz :)3unde çatladım 6 gun
Kız bir şeyler görüyorum haaaKıızzz kaset test yaptım beyaz çizgi çıktışansımı seveyim
Eki Görüntüle 3541695
Eki Görüntüle 3541696
Beyaz çizgi var evetKız bir şeyler görüyorum haaa
Kız bir şeyler görüyorum haaa
Erken gebelik alsan mi
Yarın bakim canım olmadı bi kaç gün daha beklerimErken gebelik alsan mi
Böyle birşeyi de ilk defa görüyorumm ay çok merak ettimm. Ama bu kadar erken çıkar mı ki ya
Silik olsa anlarım beyaz nedir arkadaşBöyle birşeyi de ilk defa görüyorumm ay çok merak ettimm. Ama bu kadar erken çıkar mı ki ya
İnşallahKendi kendimize sürekli belirti arıyoruz galiba bende de ağız kuruluğu kasık ağrısı halsizlik bir de akıntı var.. son 4 günüm hadi bakalım..inşallah hepimiz hamişizdir
Reglim gelene kadar her gün yaparım kesin testİnşallah4 gün sonra test mi yapacaksınız sonucu paylaşın lütfen merak ediyorum
dayanamıyorumm yarın 6 gün kalmış oluyor erken gebelik alıcam kasete ara vereyimYapmayın nolurnegatif olacağını bile bile yapmayın bende gaza geliyorum
Ben beklicem adet gününe kadar beyaz çizgi çıktı az önce yaptım . Canına yandığımın beyaz nedayanamıyorumm yarın 6 gün kalmış oluyor erken gebelik alıcam kasete ara vereyim
Birini şapma yarın alıcam bende yapalımVar da ovusayondan 6 gün gectiii
Bebetime da çıkarıyor o beyaz çizgiden dikkat etBen beklicem adet gününe kadar beyaz çizgi çıktı az önce yaptım . Canına yandığımın beyaz ne
Bebetime değil octomed diBebetime da çıkarıyor o beyaz çizgiden dikkat et
Awox ve prodoctor da çıkmıyorAwoxx kuruma çizgiside çıkarmıyor dimi kız
Salı günü yap en iyisi ozaman belli olur ikimizinde bat aynı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?