Bürün topik seni bekliyoruzEvettt 1 saate cıkarmışşşş
Bat ne zamandı balımNegatif 1.81
Kac gün varki adetine canim senin merak ettimNegatif 1.81
14nde olmam gerekiyorKac gün varki adetine canim senin merak ettim
14 Şubat bebeğimBat ne zamandı balım
Lütfen canını sıkma bu ay olmasa bile önümüzdeki ay olur yeter ki umudun hep olsunNegatif 1.81
Ah daha varmış balım yaa pozitife dönme ihtimali çok yüksek14 Şubat bebeğim
Varmış. Daha ama regl olmadıkça ümit vardır. Her halükarda senin için en hayırlısı olsun çiçegim üzme kendini14nde olmam gerekiyor
Canim 6 günde döllenmiş yumurta rahme tutunuyor zaten neden test yaptirdin ki şimdiden yumurtlamadan sonra 10 günde kanda çıkar diye biliyorum ama tabiki burda daha bilgili kişiler vardır adetin gelmediği sürece bu aylık umudunu yitirme bence14 Şubat bebeğim
Hemşirede öyle söyledi normalde 0larda çıkması gerekiyor dediAh daha varmış balım yaa pozitife dönme ihtimali çok yüksek
Dimii öyle gerçekten bende öyle düşünüyorum daha varmış her zaman umudumuz olmalıVarmış. Daha ama regl olmadıkça ümit vardır. Her halükarda senin için en hayırlısı olsun çiçegim üzme kendini
Bugün çatlamanın 10.günüydü kahverengi leke gelince koştumCanim 6 günde döllenmiş yumurta rahme tutunuyor zaten neden test yaptirdin ki şimdiden yumurtlamadan sonra 10 günde kanda çıkar diye biliyorum ama tabiki burda daha bilgili kişiler vardır adetin gelmediği sürece bu aylık umudunu yitirme bence
Evet öyle bak ben kaç defadır veriyorum adet geçince bile 0.1 çıkıyordu senin azda olsa değer çıkmışHemşirede öyle söyledi normalde 0larda çıkması gerekiyor dedi
Daha çok varmış sakın stres yapmaHemşirede öyle söyledi normalde 0larda çıkması gerekiyor dedi
Üzüldüm vallahi çok ağladımVarmış. Daha ama regl olmadıkça ümit vardır. Her halükarda senin için en hayırlısı olsun çiçegim üzme kendini
İnşallah seninde bu ay yüksekleri görürüz hamiş olursun çiçeğimEvet öyle bak ben kaç defadır veriyorum adet geçince bile 0.1 çıkıyordu senin azda olsa değer çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?