Böyle bişey varmı gerçekten asdfSelin gel bak bunu bi ikimiz yaparız bardaga idrarı yapıp üstüne çamaşır suyu koyuyomuşuz. Bira gibi köpürürse hamileymiş hshshshs
Ben dün yaptıydımBen ve selin yaptık kızlar sıra sizde
Takıl kafafna göreAjaja köpürürse inanırım bak dhjdjsj domestos mu Ace mi
Valla internet bataklık hertürlü şey var ama bilemiyorum tabiBöyle bişey varmı gerçekten asdf
Ay benim de 3 subatti kan verelim pzt4 Şubat yumurtlama günüydüerken gebelik testleri sipariş verdim salı günü gelir büyük ihtimalle
Valla internet bataklık hertürlü şey var ama bilemiyorum tabi
Gebelik testi aldım kızz bi onu deniyim sonrada kan veririmAy benim de 3 subatti kan verelim pzt
Ne kaybederimki diyip yaptım yaİnanıp yapası geliyor insanın
Negatifi görmekten bıkmadım testim olsa yine yaparım hdhdNe kaybederimki diyip yaptım ya
Ben kestim testi çoğalttımNegatifi görmekten bıkmadım testim olsa yine yaparım hdhd
Ne oldu peki asdf köpürme filan oldu mu dediğin gibi kızNe kaybederimki diyip yaptım ya
Uzunlamasına kestimBen kestim testi çoğalttım
köpürereek taştı koydum. Çıktım geri döndüğümde taşmıştı ama hamile olduğu kesin biri şapmış olsa okeşlerdikNe oldu peki asdf köpürme filan oldu mu dediğin gibi kız
Uzunlamasına kestim
köpürereek taştı koydum. Çıktım geri döndüğümde taşmıştı ama hamile olduğu kesin biri şapmış olsa okeşlerdik
Anaaaa. Güzel haberler gelir inşallah şekerim acilde çok çabuk çıkıyor betaKan verdimmmmmm
İnşalllahhhhHadi inşallah pozitif geliiiir
Anaaaa. Güzel haberler gelir inşallah şekerim acilde çok çabuk çıkıyor betaKan verdimmmmmm
bekar kankim var ona yaptırıcamkeşke hamile olan biri görüp denese en azından bizde denerdik ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?