5 gün pik değildi canim yanlış anlattım belirgin bir çizgi vardı ama tam kopkoyu değildi tam pik olmadı yani adet döngüm de 26 29 gün arası ve düzenlidir normalde belki de çok kafaya takip stres yaptığım için böyle oldu bilmiyorum ama ben çatlamadı diye düşünüyorum eğer kist olduysa gecikme olur mu acabaKist dediğimiz zaten çatlayamamış yumurta oluyor. 5 gün pik çok normal değil aslında Lh yani testte gördüğümüz + tam düşmeden progesteron pik yapmaz. LH piki düştükten 24-36 saat sonra çatlıyor yumurta progesteron piki de 4. Günü bulabilir yani sende 23. Gün gibi. İnşallah çatlamıştır. Herşey yolundadır. Döngün kaç gün sürüyor?
Benimkilere de bakar mısınız? 3 ünde hem akıntım vardı testimde bu şekildeydi.Sonrasında kaşık ağrım ve bel ağtım oldu adet olacak gibi.Testlere devam ediyorum ama artık ikinci çizgi görünmeyecek kadar soluk çıkıyor.Pik 3 ümüymüş acaba(testi yaptığım gibi çekmemiştim fotoğrafını 15 dk sonra falan çektim)Son adet tarihim 27 nisan 4 gün sürdü.22 günde bir oluyorum adetim düzenliBenimde adet döngüm 28-29 ovulasyon testi yaptığım süreçte 21.gün pik görmüştüm. Bence devam edin bazen geç veya erken yumurtlayabiliyoruz bir sürü şey buna etken olabiliyor gayet normal
Sonradan siliklestiyse en koyu da 3unde olmuş bence 3u piktirBenimkilere de bakar mısınız? 3 ünde hem akıntım vardı testimde bu şekildeydi.Sonrasında kaşık ağrım ve bel ağtım oldu adet olacak gibi.Testlere devam ediyorum ama artık ikinci çizgi görünmeyecek kadar soluk çıkıyor.Pik 3 ümüymüş acaba(testi yaptığım gibi çekmemiştim fotoğrafını 15 dk sonra falan çektim)Son adet tarihim 27 nisan 4 gün sürdü.22 günde bir oluyorum adetim düzenli
Evet silikleşti bu şekildeSonradan siliklestiyse en koyu da 3unde olmuş bence 3u piktir
Biraz önce çok kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince fark ettim çamaşırımı lekeleyecek kadar yerleşme kanaması olabilir mi 27 nisan adet günümün ilkiSonradan siliklestiyse en koyu da 3unde olmuş bence 3u piktir
Olabilir canım devamı geldi mi lekenin veya kanamaya döndü müBiraz önce çok kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince fark ettim çamaşırımı lekeleyecek kadar yerleşme kanaması olabilir mi 27 nisan adet günümün ilki
Yok başka olmadı lekelenme kaşık ve bel ağrım var.Ama adet günüme 9 gün var dahaOlabilir canım devamı geldi mi lekenin veya kanamaya döndü mü
Hımm bilemedim şimdi umarım hayırlısı olurYok başka olmadı lekelenme kaşık ve bel ağrım var.Ama adet günüme 9 gün var daha
Evet 3 ü pik olmuşBenimkilere de bakar mısınız? 3 ünde hem akıntım vardı testimde bu şekildeydi.Sonrasında kaşık ağrım ve bel ağtım oldu adet olacak gibi.Testlere devam ediyorum ama artık ikinci çizgi görünmeyecek kadar soluk çıkıyor.Pik 3 ümüymüş acaba(testi yaptığım gibi çekmemiştim fotoğrafını 15 dk sonra falan çektim)Son adet tarihim 27 nisan 4 gün sürdü.22 günde bir oluyorum adetim düzenli
Amin canımHımm bilemedim şimdi umarım hayırlısı olur
En erken ne zaman belli olur ki hamilelik testte.27 nisan ilk adet günüm 30 nisan da bitti.Şimdi de 20 Mayıs görünüyor bat.Şimdi test yapsam çıkar mı acabEvet 3 ü pik olmuş
Pikten sonra en az 14 gün gecmesi lazım canım. Yani en erken 17 mayısta yapabilirsin Şimdi çok erken doğru sonuç vermeyebilir beta hcg nin salgılanıp kanda yükselmesi idrara geçmesi zaman alıyorEn erken ne zaman belli olur ki hamilelik testte.27 nisan ilk adet günüm 30 nisan da bitti.Şimdi de 20 Mayıs görünüyor bat.Şimdi test yapsam çıkar mı acab
Çok teşekkür ederim canımPikten sonra en az 14 gün gecmesi lazım canım. Yani en erken 17 mayısta yapabilirsin Şimdi çok erken doğru sonuç vermeyebilir beta hcg nin salgılanıp kanda yükselmesi idrara geçmesi zaman alıyor
Canım benim kaşık ve bel ağrım var adet olacak gibi akşam kılcal damar gibi kahverengi bi leke oldu.Şimdi de çok açık pembe çamaşırıma bulaşmış.adetim 30 nisan bitti 20 Mayıs da olmam gerekiyor adet tekrar bu yerleşme kanaması olabilir mi?pik 3 mayıstıÇok teşekkür ederim canım
Şimdiye olmuşturBu da bugün yaptığım test canim hala olmamış dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?