• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testi Yardım Eder Misiniz?

Merhaba bana da yardımcı olurmusunuz rica etsem adetim ayin 9 yada 10unda olur bu ay olmadım Ovulasyon testi yaptım bu ay ama kafaM karıştı iyice yumurtlama olmuşumu catlama olmuşumu acaba cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim
Bildiğim kadarıyla soldaki çizgi sağdaki kadar koyu renk olmalı. Sizinki 24 ağustosta en koyu gözüküyor ama tam aynı renk de olmamış gibi. Eğer yumurtlama olduysa bence 24 ağustosta olmuş olabilir. Son adetinizin tarihi neydi?

En son bu ay adet olmadığım için 12Ağustos da yapmıştım galiba
Testlerinize göre 24 25 ağustos yumurtlama 26sında çatlamış görünüyor. Ama şöyle birşey var ovulasyon testlerinizde hep çift çizgi var ikisi eşit olmasa da.. testler mı hatalı anlamadım.

Testlerinize göre 24 25 ağustos yumurtlama 26sında çatlamış görünüyor. Ama şöyle birşey var ovulasyon testlerinizde hep çift çizgi var ikisi eşit olmasa da.. testler mı hatalı anlamadım.
Benim de sürekli 2 çizgi çıkıyordu hatta son günlerde artık koyu da çıkıyordu durmadan. (Tabi pik günü kadar koyu değildi) ama bu yüzden sinir oldum döngünün 18.gününden sonra ölçmeyi bıraktım hayırlısı olsun.

İlk defa ovulasyon testi kullanıyorum kizlar adet bitiminden beri düzenli olarak hergun yapıyorum diğer günler daha silikti bugün ilk defa bukadar koyu çıktı sizce yumurtlama olmuş mudur? Yardım ederseniz çok sevinirim ❣️
IMG_20230831_134322.jpg

Eklentiler

• IMG_20230830_135824.jpg
    IMG_20230830_135824.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20230829_130257.jpg
    IMG_20230829_130257.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 28
İlk defa ovulasyon testi kullanıyorum kizlar adet bitiminden beri düzenli olarak hergun yapıyorum diğer günler daha silikti bugün ilk defa bukadar koyu çıktı sizce yumurtlama olmuş mudur? Yardım ederseniz çok sevinirim ❣️
Eki Görüntüle 3294380
Canım bugün yumurtlama günün olabilir. Akşam 8 9 gibi tekrar sıvı alımına dikkat ederek test yap. Muhtemelen daha koyu çıkıcaktır ve bu geceyi değerlendir.

Eki Görüntüle 3294380
Merhaba, bence de bugün yumurtlama olabilir renkler birbirine çok yakın ve koyu değerlendirin mutlaka 🥰

Canım bugün yumurtlama günün olabilir. Akşam 8 9 gibi tekrar sıvı alımına dikkat ederek test yap. Muhtemelen daha koyu çıkıcaktır ve bu geceyi değerlendir.
Sağol canım benim dediğni yapicam bakalım hayırlısı olsun inşallah ilk defa kullandığım için emin olamadım o yuzden sizlere sorayım dedim

Canım bence çatlamış. Çünkü koyudan sonra silikleşmiş. Bu geceyi ve sabahı değerlendirebiliyosan değerlendir. Yarında test yap at.
Tamam canım inşallah catlamisdir dediğin gibi bugünu degerlendirdim eşim nöbetçi sabah gelince yine değerlendiririm yarınki testi de yapar atarım sana çok teşekkür ederim bu arada ilgilendiğin için 🙏🥰

Tamam canım inşallah catlamisdir dediğin gibi bugünu degerlendirdim eşim nöbetçi sabah gelince yine değerlendiririm yarınki testi de yapar atarım sana çok teşekkür ederim bu arada ilgilendiğin için 🙏🥰
Ne demek rica ederim. Benimde geçen ay yumurtlamam senin testin gibiydi. ☺️

Back