Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlama birden fazla gün surebilirmis acaba öyle bişey mi bu arada yumurtlama belirtisi falan pek yaşamıyorum ben hafif bir belim ağrıyor arada da yumurtalıklarımda hafif sancı oluyor ama çok hafif
Yumurtlama birden fazla gün sürüyo ama silikleşmeden çok koyu çift çizgi olarak 2-3 gün sürebiliyo. Senin ertesi gün silikleşti. Yumurtlamaysa çatlama oldu. Şimdi tekrar yumurtluyoda olabilirsin yada pcoz yüzünden dalgalanmada oluyo olabilir.
Geçen adetim de doktora gitmiştim 16 Ağustos ilk adet günümdu ben 16 ağustosta doktora gittim bana klomen verdi adetin 3. Günü başla 5gun günde bir tane iç dedi sonra ayın 26 sindan itibaren birer gün arayla ilişkiye gir ay sonunda adet olmazsan test yap hamilelik olmadığından emin olunca tarlusal da yazdı onu iç tekrar adetin 3. Gününden başla klomen kullan dedi gittiğim Doktor farklı şehirde olduğu için bende farklı şehirde ilçede oturuyorum yumurta takibi yapamayacağımiz için ovulasyon testini yapmaya karar verdim yumurtlama olursa kendim göreyim diye
Yumurtlama birden fazla gün sürüyo ama silikleşmeden çok koyu çift çizgi olarak 2-3 gün sürebiliyo. Senin ertesi gün silikleşti. Yumurtlamaysa çatlama oldu. Şimdi tekrar yumurtluyoda olabilirsin yada pcoz yüzünden dalgalanmada oluyo olabilir.