• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama dönemi hesabı yardımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

xxsrxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2021
39
7
1
30
Merhaba arkadaşlar Yumurtlamaniz kaçıncı gün oluyor en fazla kaçıncı güne kadar yumurtlama olur normalde adetim düzenli 26-29 günde bir oluyor bu ay adetimin 18. Günü ovulasyon testinde hala pozitif göremedim yumurtlama olmadı neden olabilir acaba bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..

Kist dediğimiz zaten çatlayamamış yumurta oluyor. 5 gün pik çok normal değil aslında Lh yani testte gördüğümüz + tam düşmeden progesteron pik yapmaz. LH piki düştükten 24-36 saat sonra çatlıyor yumurta progesteron piki de 4. Günü bulabilir yani sende 23. Gün gibi. İnşallah çatlamıştır. Herşey yolundadır. Döngün kaç gün sürüyor?
5 gün pik değildi canim yanlış anlattım belirgin bir çizgi vardı ama tam kopkoyu değildi tam pik olmadı yani adet döngüm de 26 29 gün arası ve düzenlidir normalde belki de çok kafaya takip stres yaptığım için böyle oldu bilmiyorum ama ben çatlamadı diye düşünüyorum eğer kist olduysa gecikme olur mu acaba

Benimde adet döngüm 28-29 ovulasyon testi yaptığım süreçte 21.gün pik görmüştüm. Bence devam edin bazen geç veya erken yumurtlayabiliyoruz bir sürü şey buna etken olabiliyor gayet normal☺️
Benimkilere de bakar mısınız? 3 ünde hem akıntım vardı testimde bu şekildeydi.Sonrasında kaşık ağrım ve bel ağtım oldu adet olacak gibi.Testlere devam ediyorum ama artık ikinci çizgi görünmeyecek kadar soluk çıkıyor.Pik 3 ümüymüş acaba(testi yaptığım gibi çekmemiştim fotoğrafını 15 dk sonra falan çektim)Son adet tarihim 27 nisan 4 gün sürdü.22 günde bir oluyorum adetim düzenli

Eklentiler

• 6EDA11A3-01B7-4E1B-94B2-BF0B391113CA.jpeg
    6EDA11A3-01B7-4E1B-94B2-BF0B391113CA.jpeg
    146,5 KB · Görüntüleme: 91
  • 0EFF56D7-2F5A-487D-B894-92CCA92BE724.jpeg
    0EFF56D7-2F5A-487D-B894-92CCA92BE724.jpeg
    131,7 KB · Görüntüleme: 93
Benimkilere de bakar mısınız? 3 ünde hem akıntım vardı testimde bu şekildeydi.Sonrasında kaşık ağrım ve bel ağtım oldu adet olacak gibi.Testlere devam ediyorum ama artık ikinci çizgi görünmeyecek kadar soluk çıkıyor.Pik 3 ümüymüş acaba(testi yaptığım gibi çekmemiştim fotoğrafını 15 dk sonra falan çektim)Son adet tarihim 27 nisan 4 gün sürdü.22 günde bir oluyorum adetim düzenli
Sonradan siliklestiyse en koyu da 3unde olmuş bence 3u piktir

Evet 3 ü pik olmuş ☺️

En erken ne zaman belli olur ki hamilelik testte.27 nisan ilk adet günüm 30 nisan da bitti.Şimdi de 20 Mayıs görünüyor bat.Şimdi test yapsam çıkar mı acab
Pikten sonra en az 14 gün gecmesi lazım canım. Yani en erken 17 mayısta yapabilirsin Şimdi çok erken doğru sonuç vermeyebilir beta hcg nin salgılanıp kanda yükselmesi idrara geçmesi zaman alıyor

Back