Anladım canim ovulasyon testinden anlıyorsan bunlara bakar mısın kaç gündür bu şekilde çıkıyorBenimde adet döngüm 28-29 ovulasyon testi yaptığım süreçte 21.gün pik görmüştüm. Bence devam edin bazen geç veya erken yumurtlayabiliyoruz bir sürü şey buna etken olabiliyor gayet normal
Bunlar daha pik olmamışAnladım canim ovulasyon testinden anlıyorsan bunlara bakar mısın kaç gündür bu şekilde çıkıyor
Adetten hemen sonra mı başladınız testlere? Benim de 24-28 günde bir olurdu ve 7.-8. Gunler arası yumurtlama gördüğüm oldu. En geç 11. Gün görmüştüm mesela. Anladığım kadarıyla değişebiliyor yumurtlama günleri. Kaç günde bir adet gördüğüne bağlı olmuyor. Yani bende öyleydi. Siz adete kadar devam edin bakalım. Belki geç yumurtlama olurMerhaba arkadaşlar Yumurtlamaniz kaçıncı gün oluyor en fazla kaçıncı güne kadar yumurtlama olur normalde adetim düzenli 26-29 günde bir oluyor bu ay adetimin 18. Günü ovulasyon testinde hala pozitif göremedim yumurtlama olmadı neden olabilir acaba bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..
Adetin 10. Günü muayene oldum yumurta 17mm demişti doktor o günden beri test yapıyorum ama pozitif olmadı hiç o yüzden merak ediyorum kaç mmde çatlıyor veya kaç günde çatlıyor diye cevabınıza teşekkürler bu aradaAdetten hemen sonra mı başladınız testlere? Benim de 24-28 günde bir olurdu ve 7.-8. Gunler arası yumurtlama gördüğüm oldu. En geç 11. Gün görmüştüm mesela. Anladığım kadarıyla değişebiliyor yumurtlama günleri. Kaç günde bir adet gördüğüne bağlı olmuyor. Yani bende öyleydi. Siz adete kadar devam edin bakalım. Belki geç yumurtlama olur
Oruç tuttuğum için sıvı almadan yapıyorum zaten ama demek ki çatlamadı peki kist olmuş olsa testler böyle çıkar mi acaba bir bilginiz var miYapmaya devam edin daha pik olmamış malesef. Sıvı alımına hergn aynı saatte yapmaya dikkat etmeniz gerekiyor.
Yok canım o konuda bir bilgim ama gün aşırı değerlendirin öyle olunca da yumurtanın spermle buluşmama olasılığı yüksek zaten. Ben 2 ay yaptım bu testleri baktım strese giriyorum bıraktım. 28 günde bir olurum adet 17. gün görmüştm yumurtlamayı.Oruç tuttuğum için sıvı almadan yapıyorum zaten ama demek ki çatlamadı peki kist olmuş olsa testler böyle çıkar mi acaba bir bilginiz var mi
Cok silik değil yinede yumurtlamaya yakınsın bence. Benimde yavas yavas koyulasmıstı birden kopkoyu olmadı yani teste devamAnladım canim ovulasyon testinden anlıyorsan bunlara bakar mısın kaç gündür bu şekilde çıkıyor
Anladım canim inşallah olur bakalim bugün yine yapayım o zaman testYok canım o konuda bir bilgim ama gün aşırı değerlendirin öyle olunca da yumurtanın spermle buluşmama olasılığı yüksek zaten. Ben 2 ay yaptım bu testleri baktım strese giriyorum bıraktım. 28 günde bir olurum adet 17. gün görmüştm yumurtlamayı.
Teşekkür ederim tatlım inşallah öyle olur yine yapicam bugün testCok silik değil yinede yumurtlamaya yakınsın bence. Benimde yavas yavas koyulasmıstı birden kopkoyu olmadı yani teste devamİnsallah güzel sonuclanır
Yap tabi ki at buraya bakalım hep beraberAnladım canim inşallah olur bakalim bugün yine yapayım o zaman test
Bu da bugün yaptığım test canim hala olmamış dimiYap tabi ki at buraya bakalım hep beraber
Merhaba, C ve T neresi belli olmuyor fotoğraftaEki Görüntüle 2842309
Merhaba benim de bugun 18. Gun benim bugun mu tam anlayamadim, sizce bugun mu?
Sol taraf c sag taraf tMerhaba, C ve T neresi belli olmuyor fotoğrafta
Olmamış ama az kalmış benceBu da bugün yaptığım test canim hala olmamış dimi
Fotoğrafta çok belli olmuyor ama pik olmamış bence daha ama az kalmış gibi belki yarın olur devam edelimSol taraf c sag taraf t
Adetin kaç günde bir oluyor?Sol taraf c sag taraf t
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?