• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama dönemi hesabı yardımm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

xxsrxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2021
39
7
1
30
Merhaba arkadaşlar Yumurtlamaniz kaçıncı gün oluyor en fazla kaçıncı güne kadar yumurtlama olur normalde adetim düzenli 26-29 günde bir oluyor bu ay adetimin 18. Günü ovulasyon testinde hala pozitif göremedim yumurtlama olmadı neden olabilir acaba bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..

Gebelik istediğimiz ay, 2 günde bir degerlendirdik. Hem sperm tazelendi hem bugün mü yumurtlucam yarın mi stresi olmadı.

Yumurtlamayı beklemeyin, 2 günde bir ilişki yaşayın tavsiyem.

Merhaba arkadaşlar Yumurtlamaniz kaçıncı gün oluyor en fazla kaçıncı güne kadar yumurtlama olur normalde adetim düzenli 26-29 günde bir oluyor bu ay adetimin 18. Günü ovulasyon testinde hala pozitif göremedim yumurtlama olmadı neden olabilir acaba bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..
Merhaba. Yumurtlama günleri değişkenlik gösterebiliyor. Stres kullanılan ilaçlar vs gibi sebeplerle. Bu testler yumurtlamayı yakalamak açısından güzel. Benim yumurtlama olduğunda kasıklarımda ağrı ve doluluk hissi oluyor. Oradan da anlıyorum bazen. Bir de her ihtimale karşı adetin 10.gününden başlayarak 10 gün 5 ilişki şeklinde değerlendirebilirsiniz zaten o ara yumurtlamayı yakalarsınız büyük ihtimalle.

Yarin sabahi degerlendirecegim , aksam bi daha test yapip duruma gore bakayim diye dusunuyorum.. bakalim ya bide cok yogun tempo calisiyorum valla yoruldum
Zaten sadece yumurtlamayı değerlendirmekte cok doğru değil,sperm içerde fazla kaldığında sağlamlığını yitirebiliyor. Değerledirin mümkün olduğunda 2 günde bir,yumurtlamayı gördüğünüzde pik olduğu gün ve ertesi 2 günü değerlendirin önerilen bu genelde. Oh oh yorgunlukta da nasıl gider artık🙊 emeklerinizin karsılıgını alırsınız insallh

Bu arada böyle yaptığım ay hamile kalmıştım.
Anladım canim Allah bağışlasın ben infertilite tedavisi görüyorum bu 2.ayım o yüzden belki yumurtlamayı kaçırıyorum diye bu teste başladım ilk kez bu ay çünkü geçen ay doktorun dediği günlerde yumurtlama olmadı diye düşünüyorum daha geç olmuştu diye hissediyorum bu nedenle kaçırmıştım sanırım o yüzden bi umut yapıyorum işte 🙂

Merhaba. Yumurtlama günleri değişkenlik gösterebiliyor. Stres kullanılan ilaçlar vs gibi sebeplerle. Bu testler yumurtlamayı yakalamak açısından güzel. Benim yumurtlama olduğunda kasıklarımda ağrı ve doluluk hissi oluyor. Oradan da anlıyorum bazen. Bir de her ihtimale karşı adetin 10.gününden başlayarak 10 gün 5 ilişki şeklinde değerlendirebilirsiniz zaten o ara yumurtlamayı yakalarsınız büyük ihtimalle.
Merhaba cevap için teşekkürler kasik ağrım birkaç gündür var bi de insan tecrübesiz olunca endişeleniyor ister istemez neden pozitif göremedim diye bakalimm inşallah görürüm geç oldu ama 🙂

Zaten sadece yumurtlamayı değerlendirmekte cok doğru değil,sperm içerde fazla kaldığında sağlamlığını yitirebiliyor. Değerledirin mümkün olduğunda 2 günde bir,yumurtlamayı gördüğünüzde pik olduğu gün ve ertesi 2 günü değerlendirin önerilen bu genelde. Oh oh yorgunlukta da nasıl gider artık🙊 emeklerinizin karsılıgını alırsınız insallh
Insallah, bizim gibi isteyen bekleyen herkese nasip olsun insallah.. dediginz gibi degerlendirmeye calisacagim

Bu da bugünkü test hala olmamış değil mi? Geçen ay 21. Gün progesteron testinde çatlama olmuştu yarın 21.gun hala çatlama olmadı bu ay olmayacak herhalde 🙄

Eklentiler

• IMG-20210506-WA0002.jpg
    IMG-20210506-WA0002.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG-20210506-WA0008.jpg
    IMG-20210506-WA0008.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 109
Back