32 gun falan bu ay gec kaldi gibi yumurtlamaAdetin kaç günde bir oluyor?
Bugün değil canım ama az kalmış aynı şekil devam tamamen c cizgisi gibi olması gerek kırmızılığıEki Görüntüle 2842309
Merhaba benim de bugun 18. Gun benim bugun mu tam anlayamadim, sizce bugun mu?
Oluyo oluyo bir iki güne pik olur canım devam testeBu da bugün yaptığım test canim hala olmamış dimi
Inşallah olur canim bu arada yumurtlama gecikince adet de gecikiyor galiba öyle miOluyo oluyo bir iki güne pik olur canım devam teste
Yarin sabahi degerlendirecegim , aksam bi daha test yapip duruma gore bakayim diye dusunuyorum.. bakalim ya bide cok yogun tempo calisiyorum valla yoruldumBugün değil canım ama az kalmış aynı şekil devam tamamen c cizgisi gibi olması gerek kırmızılığı
Merhaba. Yumurtlama günleri değişkenlik gösterebiliyor. Stres kullanılan ilaçlar vs gibi sebeplerle. Bu testler yumurtlamayı yakalamak açısından güzel. Benim yumurtlama olduğunda kasıklarımda ağrı ve doluluk hissi oluyor. Oradan da anlıyorum bazen. Bir de her ihtimale karşı adetin 10.gününden başlayarak 10 gün 5 ilişki şeklinde değerlendirebilirsiniz zaten o ara yumurtlamayı yakalarsınız büyük ihtimalle.Merhaba arkadaşlar Yumurtlamaniz kaçıncı gün oluyor en fazla kaçıncı güne kadar yumurtlama olur normalde adetim düzenli 26-29 günde bir oluyor bu ay adetimin 18. Günü ovulasyon testinde hala pozitif göremedim yumurtlama olmadı neden olabilir acaba bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..
Evet gecikiyorInşallah olur canim bu arada yumurtlama gecikince adet de gecikiyor galiba öyle mi
Zaten sadece yumurtlamayı değerlendirmekte cok doğru değil,sperm içerde fazla kaldığında sağlamlığını yitirebiliyor. Değerledirin mümkün olduğunda 2 günde bir,yumurtlamayı gördüğünüzde pik olduğu gün ve ertesi 2 günü değerlendirin önerilen bu genelde. Oh oh yorgunlukta da nasıl gider artıkYarin sabahi degerlendirecegim , aksam bi daha test yapip duruma gore bakayim diye dusunuyorum.. bakalim ya bide cok yogun tempo calisiyorum valla yoruldum
Ben de öyle tahmin ediyordum hesaplamalarima göre ama demek ki benim normalden geç oluyormuşş öğrenmiş oldum26 27 günde bir regl oluyorum. 12 13 günde yumurtlamada pik oluyor
Anladım canim Allah bağışlasın ben infertilite tedavisi görüyorum bu 2.ayım o yüzden belki yumurtlamayı kaçırıyorum diye bu teste başladım ilk kez bu ay çünkü geçen ay doktorun dediği günlerde yumurtlama olmadı diye düşünüyorum daha geç olmuştu diye hissediyorum bu nedenle kaçırmıştım sanırım o yüzden bi umut yapıyorum işteBu arada böyle yaptığım ay hamile kalmıştım.
Merhaba cevap için teşekkürler kasik ağrım birkaç gündür var bi de insan tecrübesiz olunca endişeleniyor ister istemez neden pozitif göremedim diye bakalimm inşallah görürüm geç oldu amaMerhaba. Yumurtlama günleri değişkenlik gösterebiliyor. Stres kullanılan ilaçlar vs gibi sebeplerle. Bu testler yumurtlamayı yakalamak açısından güzel. Benim yumurtlama olduğunda kasıklarımda ağrı ve doluluk hissi oluyor. Oradan da anlıyorum bazen. Bir de her ihtimale karşı adetin 10.gününden başlayarak 10 gün 5 ilişki şeklinde değerlendirebilirsiniz zaten o ara yumurtlamayı yakalarsınız büyük ihtimalle.
Teşekkürler canimEvet gecikiyor
Insallah, bizim gibi isteyen bekleyen herkese nasip olsun insallah.. dediginz gibi degerlendirmeye calisacagimZaten sadece yumurtlamayı değerlendirmekte cok doğru değil,sperm içerde fazla kaldığında sağlamlığını yitirebiliyor. Değerledirin mümkün olduğunda 2 günde bir,yumurtlamayı gördüğünüzde pik olduğu gün ve ertesi 2 günü değerlendirin önerilen bu genelde. Oh oh yorgunlukta da nasıl gider artıkemeklerinizin karsılıgını alırsınız insallh
Bu da bugünkü test hala olmamış değil mi? Geçen ay 21. Gün progesteron testinde çatlama olmuştu yarın 21.gun hala çatlama olmadı bu ay olmayacak herhaldeEvet gecikiyor
Bu da bugünkü test hala olmamış değil mi? Geçen ay 21. Gün progesteron testinde çatlama olmuştu yarın 21.gun hala çatlama olmadı bu ay olmayacak herhaldeOlmamış ama az kalmış bence
Alla alla kaçırdın mı acaba canım? Regli kaç günde birdi?Bu da bugünkü test hala olmamış değil mi? Geçen ay 21. Gün progesteron testinde çatlama olmuştu yarın 21.gun hala çatlama olmadı bu ay olmayacak herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?