- 9 Aralık 2024
- 534
- 168
- 18
- 34
Sanırım ben de regl olcam öyle hissediyorumBen regl oldum olcam gibi hissediyorum ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım ben de regl olcam öyle hissediyorumBen regl oldum olcam gibi hissediyorum ya![]()
26 martla da ben varımKızlar merhabaaaabenim gibi ovulasyon günü bitmiş regl bekleyen var mı 24 martta
![]()
benim de 25 ne zaman test yapacaksınız26 Mart![]()
Benim 23ü bugün yaptım sonuç negatifbenim de 25 ne zaman test yapacaksınız
Yine de tamamen umutsuzluğa kapılmayın ya.Benim 23ü bugün yaptım sonuç negatif![]()
Ara ara kasık ağrısı ve beyaz şeffaf akıntı hariç hiç bi belirti yok maalesef bu ikisi adet belirtisi de olabilir bilemedim kısmet napalımYine de tamamen umutsuzluğa kapılmayın ya.
Bir de regl günü yapın test o zaman pozitifi görürsünüz inşallah. Belirtiniz var mı?
Benim yoğun bir baş dönmesi halsizlik ve uyku var
Merhaba. Benim de 23 martBenim 23ü bugün yaptım sonuç negatif![]()
Yine de tamamen umutsuzluğa kapılmayın ya.
Bir de regl günü yapın test o zaman pozitifi görürsünüz inşallah. Belirtiniz var mı?
Benim yoğun bir baş dönmesi halsizlik ve uyku var
Bende aynı durumdayımMerhaba. Benim de 23 mart
Hiçbir belirtim yok hahshd bu ay da olmayacak yüksek ihtimalle. Beklentiye girmemiştim ama yine de ister istemez içimde bir şeyler kırılıyor her negatifi gördüğümde :/
Çok doğru o negatif psikolojikmen yıpratıyor ama tüm bu süreçte insan var mı yok mu meraktan çatlıyor. Umarım tamda böyle düşündüğünüz için pozitif görürsünüzMerhaba. Benim de 23 mart
Hiçbir belirtim yok hahshd bu ay da olmayacak yüksek ihtimalle. Beklentiye girmemiştim ama yine de ister istemez içimde bir şeyler kırılıyor her negatifi gördüğümde :/
Çok doğru o negatif psikolojikmen yıpratıyor ama tüm bu süreçte insan var mı yok mu meraktan çatlıyor. Umarım tamda böyle düşündüğünüz için pozitif görürsünüzMerhaba. Benim de 23 mart
Bakalım hayırlısıyla inşallah çokk istiyorum sadece negatif görmeye alıştım artık o yüzden pek ümidim yok açıkçası… sizin bat ne zaman inşallah eizde de vardırÇok doğru o negatif psikolojikmen yıpratıyor ama tüm bu süreçte insan var mı yok mu meraktan çatlıyor. Umarım tamda böyle düşündüğünüz için pozitif görürsünüz![]()
Benim bat 25 ı olmazsa dünyam başıma yıkılacakmış gibi hissediyorum. O yüzden bu düşünceye gitmeden direk hamile kalan insanlara özenmiyor değilimBakalım hayırlısıyla inşallah çokk istiyorum sadece negatif görmeye alıştım artık o yüzden pek ümidim yok açıkçası… sizin bat ne zaman inşallah eizde de vardır![]()
Geçtiğimiz aylarda ben de böyle hissediyordum, çok üzüldüm çok yıprandım. Bu ay artık saldım bir iki ay daha denerim olmadı doktor yolunu tutacağım direkt.Benim bat 25 ı olmazsa dünyam başıma yıkılacakmış gibi hissediyorum. O yüzden bu düşünceye gitmeden direk hamile kalan insanlara özenmiyor değilim
Evet ilk çocuk henüz 3 aydır deniyoruz ama bende olmazsa gidip bir hormon testi vermeyi düşünüyorumGeçtiğimiz aylarda ben de böyle hissediyordum, çok üzüldüm çok yıprandım. Bu ay artık saldım bir iki ay daha denerim olmadı doktor yolunu tutacağım direkt.
Siz de hiç öyle düşünmeyin. Ne kadar süredir deniyorsunuz? İlk çocuk mu
Daha çok erken can sıkmak için, Allah’ın izniyle bir sorun yoktur içini ferah tut bence hayırlısıyla en kısa zamanda Rabbim nasip etsin. Beslenmene dikkat ediyor musun? Ovulasyon takibi yaptın mı?Evet ilk çocuk henüz 3 aydır deniyoruz ama bende olmazsa gidip bir hormon testi vermeyi düşünüyorum
Henüz onları yapmıyorum iyice takibe düşersem deliricem gibiDaha çok erken can sıkmak için, Allah’ın izniyle bir sorun yoktur içini ferah tut bence hayırlısıyla en kısa zamanda Rabbim nasip etsin. Beslenmene dikkat ediyor musun? Ovulasyon takibi yaptın mı?