YUMURTLAMA BİTTİ, SİMDİ SIRA REGL İ BEKLEMEYE,VAR MI 24 Martta REGL BEKLEYEN?

Benim de 24 Mart yumurtlamadan bu yana bel ağrılarım kasık ağrılarım ve akıntım var bugün de gogus ucu sızlamalarım birden fazla oldu. Bu ay Letu kullanmıştım doktor takibinde bugün de Progestron için kan verdim

Benim 23ü bugün yaptım sonuç negatif😔
Yine de tamamen umutsuzluğa kapılmayın ya.
Bir de regl günü yapın test o zaman pozitifi görürsünüz inşallah. Belirtiniz var mı?
Benim yoğun bir baş dönmesi halsizlik ve uyku var

Bende varım 🤗 ayın 15i 16sı 2 günlük bir kanama yaşadım ama ne olacak merakla bekliyorum 😇

Bir de regl günü yapın test o zaman pozitifi görürsünüz inşallah. Belirtiniz var mı?
Ara ara kasık ağrısı ve beyaz şeffaf akıntı hariç hiç bi belirti yok maalesef bu ikisi adet belirtisi de olabilir bilemedim kısmet napalım😔🤷🏼‍♀️🥰💐sizin bat ayın kaçı ay inşallah vardır çift çizgiyi görürsünüz🤭🥰💐

Benim 23ü bugün yaptım sonuç negatif😔
Merhaba. Benim de 23 mart
Hiçbir belirtim yok hahshd bu ay da olmayacak yüksek ihtimalle. Beklentiye girmemiştim ama yine de ister istemez içimde bir şeyler kırılıyor her negatifi gördüğümde :/

Hiçbir belirtim yok hahshd bu ay da olmayacak yüksek ihtimalle. Beklentiye girmemiştim ama yine de ister istemez içimde bir şeyler kırılıyor her negatifi gördüğümde :/
Bende aynı durumdayım😔

Ben dayanamadım şimdi yaptım çok silik de olsa bir çizgi gördüm. Ama bat'a 6 gün var yine de çok umutlanmıycam regl günü tekrar yaparım.

Çok doğru o negatif psikolojikmen yıpratıyor ama tüm bu süreçte insan var mı yok mu meraktan çatlıyor. Umarım tamda böyle düşündüğünüz için pozitif görürsünüz 🌸

Kizlar bir şey danışabilir miyim? Bir çocuğum var iki buçuk yaşında. Geçen sene hamile kaldım. Kasım'da 7 haftalıkken kalbi durmus kürtaj olmuştum. Bekarken regl duzenliydi doğum sonrası duzensizlesti 28-32 gün arası oldu. Kürtaj sonrası 44. Gün ilk regl oldum. Sonra 28. Gün ve en son 31. Gün. Bu ay da şu an 31. Gundeyim. Test yaptım negatif çıktı. Göğüs ucu hassasiyeti arada karnımda batmalar ve ara ara kasik ağrım var. Hormon testi vs herşeye bakilmisti iyiydi bir sorun yoktu. Geç döllenme falan olabilir mi ? Neden böyle olur ki

Çok doğru o negatif psikolojikmen yıpratıyor ama tüm bu süreçte insan var mı yok mu meraktan çatlıyor. Umarım tamda böyle düşündüğünüz için pozitif görürsünüz

Çok doğru o negatif psikolojikmen yıpratıyor ama tüm bu süreçte insan var mı yok mu meraktan çatlıyor. Umarım tamda böyle düşündüğünüz için pozitif görürsünüz 🌸
Bakalım hayırlısıyla inşallah çokk istiyorum sadece negatif görmeye alıştım artık o yüzden pek ümidim yok açıkçası… sizin bat ne zaman inşallah eizde de vardır ❤️

Bakalım hayırlısıyla inşallah çokk istiyorum sadece negatif görmeye alıştım artık o yüzden pek ümidim yok açıkçası… sizin bat ne zaman inşallah eizde de vardır ❤️
Benim bat 25 ı olmazsa dünyam başıma yıkılacakmış gibi hissediyorum. O yüzden bu düşünceye gitmeden direk hamile kalan insanlara özenmiyor değilim

Benim bat 25 ı olmazsa dünyam başıma yıkılacakmış gibi hissediyorum. O yüzden bu düşünceye gitmeden direk hamile kalan insanlara özenmiyor değilim
Geçtiğimiz aylarda ben de böyle hissediyordum, çok üzüldüm çok yıprandım. Bu ay artık saldım bir iki ay daha denerim olmadı doktor yolunu tutacağım direkt.

Siz de hiç öyle düşünmeyin. Ne kadar süredir deniyorsunuz? İlk çocuk mu

Geçtiğimiz aylarda ben de böyle hissediyordum, çok üzüldüm çok yıprandım. Bu ay artık saldım bir iki ay daha denerim olmadı doktor yolunu tutacağım direkt.

Siz de hiç öyle düşünmeyin. Ne kadar süredir deniyorsunuz? İlk çocuk mu
Evet ilk çocuk henüz 3 aydır deniyoruz ama bende olmazsa gidip bir hormon testi vermeyi düşünüyorum

Evet ilk çocuk henüz 3 aydır deniyoruz ama bende olmazsa gidip bir hormon testi vermeyi düşünüyorum
Daha çok erken can sıkmak için, Allah’ın izniyle bir sorun yoktur içini ferah tut bence hayırlısıyla en kısa zamanda Rabbim nasip etsin. Beslenmene dikkat ediyor musun? Ovulasyon takibi yaptın mı?

Daha çok erken can sıkmak için, Allah’ın izniyle bir sorun yoktur içini ferah tut bence hayırlısıyla en kısa zamanda Rabbim nasip etsin. Beslenmene dikkat ediyor musun? Ovulasyon takibi yaptın mı?
Henüz onları yapmıyorum iyice takibe düşersem deliricem gibi :D
Biraz akışına bırakmak istiyorum. Sizin batınıza az kaldı belirtiniz var mı test yaptınız mı?

Back
X