• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMA BİTTİ, SİMDİ SIRA REGL İ BEKLEMEYE,VAR MI 24 Martta REGL BEKLEYEN?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ezson
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha erken degilmj yunurtlama 4 Mart 🤭elimde erken gebelik testi var aslında da negatif görmekten korkuyorum baş dönmesi vardı ara ara azaldı ama nadir de olsa var göğüslerimde dokukunca oluşan hassasiyet kasıklarda da karıncalanma gibi ağrı oluyor ama psikolojiktir diyorum kendime 😂
Bence yap🙈 ay heycanlandım

Bence yap🙈 ay heycanlandım
Yumurtlama üzerinden 14 gün diyorlar benim daha 8 oldu bide ovulasyona hala devam ediyorum ben ama pik olmadı hamile olunca pik oluyorms

Eklentiler

• 1000011426.webp
    1000011426.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 23
Yumurtlama üzerinden 14 gün diyorlar benim daha 8 oldu bide ovulasyona hala devam ediyorum ben ama pik olmadı hamile olunca pik oluyorms
Canım yumurtlama günü olarak ok ıle gosterdıgın yerde cizgi c cizgisi kadar koyu muydu? Yoksa test benledigi ıcın mı sılıklestı

Şuan ovulasyon yaptım acaba adil yumurtlama şimdi mi oluyor
Yoksaaaa düşündüğüm şey mi
Yaaaa bişe diyim miiiiiii umutlandırmak istemem sizi ama bence gebelik var 🥰 cunku tegle bes kala boyle olması mumkun degl

Ay inşallah ama acaba ben mi geç yumurtluyorum benim huyumdur o yaparım çünkü diğer gebelik de geç dollenmeydi olmuştu
Ya sen bence yine de bugünü degerlendir. Eczaneden bı tane de hassas gebelik testi al canım

Elimde var ama yapmak istemiyorum şuan yarın silik çıkar diye korkuyorum aslında 🥹
Bence yapmalısın ben olsam dayanamam, zaten cok hafif de olsa mutlaka cıkar, ben ilk gebeligimi regle bes gun kala test yaptım hayalet cozgıyle ogrendım

Bence yapmalısın ben olsam dayanamam, zaten cok hafif de olsa mutlaka cıkar, ben ilk gebeligimi regle bes gun kala test yaptım hayalet cozgıyle ogrendım
Ama yumurtlama olarak kabul ettiğim günün üstünden 6 gün mu ne geçti çıkmaz ki şuan olsa da kanda bile 10 günü buluyor bide daha o da pikse yani ikisi aynı koyulukta değildi ama degerlendirmstm Ogün yumurtlama belirtileri de vardı aslında da bilmiyorum

Ama yumurtlama olarak kabul ettiğim günün üstünden 6 gün mu ne geçti çıkmaz ki şuan olsa da kanda bile 10 günü buluyor bide daha o da pikse yani ikisi aynı koyulukta değildi ama degerlendirmstm Ogün yumurtlama belirtileri de vardı aslında da bilmiyorum
Aa pardon ben senın regle bes gun kaldı sandm

Back
X