Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yapDaha erken degilmj yunurtlama 4 Martelimde erken gebelik testi var aslında da negatif görmekten korkuyorum baş dönmesi vardı ara ara azaldı ama nadir de olsa var göğüslerimde dokukunca oluşan hassasiyet kasıklarda da karıncalanma gibi ağrı oluyor ama psikolojiktir diyorum kendime
![]()
Yumurtlama üzerinden 14 gün diyorlar benim daha 8 oldu bide ovulasyona hala devam ediyorum ben ama pik olmadı hamile olunca pik oluyormsBence yapay heycanlandım
Canım yumurtlama günü olarak ok ıle gosterdıgın yerde cizgi c cizgisi kadar koyu muydu? Yoksa test benledigi ıcın mı sılıklestıYumurtlama üzerinden 14 gün diyorlar benim daha 8 oldu bide ovulasyona hala devam ediyorum ben ama pik olmadı hamile olunca pik oluyorms
Tam pik değildi baya yakındı canım noldu kiCanım yumurtlama günü olarak ok ıle gosterdıgın yerde cizgi c cizgisi kadar koyu muydu? Yoksa test benledigi ıcın mı sılıklestı
Şundan dolayı soyluyorum canım ya kontrol cizgisiyle aynı kırmızılıkta, ya da kontrol cizgisinden daha koyu olacak, sonraki gün nasıldıTam pik değildi baya yakındı canım noldu ki
En koyu oydu işte bazısında tam koyu olmuyor dediler bende umut fakirin ekmeği hesabıŞundan dolayı soyluyorum canım ya kontrol cizgisiyle aynı kırmızılıkta, ya da kontrol cizgisinden daha koyu olacak, sonraki gün nasıldı
İnşallaah inşall güzel haberler alırızEn koyu oydu işte bazısında tam koyu olmuyor dediler bende umut fakirin ekmeği hesabı![]()
Benim de 25 mart birlikte güzel haberler alırız umarımKızlar merhabaaaabenim gibi ovulasyon günü bitmiş regl bekleyen var mı 24 martta
![]()
Şuan ovulasyon yaptım acaba adil yumurtlama şimdi mi oluyorİnşallaah inşall güzel haberler alırızhaber berın bana da
İnşallahhBenim de 25 mart birlikte güzel haberler alırız umarım
Yaaaa bişe diyim miiiiiii umutlandırmak istemem sizi ama bence gebelik varŞuan ovulasyon yaptım acaba adil yumurtlama şimdi mi oluyor
Yoksaaaa düşündüğüm şey mi
Ay inşallah ama acaba ben mi geç yumurtluyorum benim huyumdur o yaparım çünkü diğer gebelik de geç dollenmeydi olmuştuYaaaa bişe diyim miiiiiii umutlandırmak istemem sizi ama bence gebelik varcunku tegle bes kala boyle olması mumkun degl
Ya sen bence yine de bugünü degerlendir. Eczaneden bı tane de hassas gebelik testi al canımAy inşallah ama acaba ben mi geç yumurtluyorum benim huyumdur o yaparım çünkü diğer gebelik de geç dollenmeydi olmuştu
Cok merak ettim senın durumunu . Haber ver nolurŞuan ovulasyon yaptım acaba adil yumurtlama şimdi mi oluyor
Yoksaaaa düşündüğüm şey mi
Elimde var ama yapmak istemiyorum şuan yarın silik çıkar diye korkuyorum aslındaYa sen bence yine de bugünü degerlendir. Eczaneden bı tane de hassas gebelik testi al canım
Tabiki ederim yarın yine ovulasyon yapcam inşallah kopkoyu çıkarCok merak ettim senın durumunu . Haber ver nolur
Bence yapmalısın ben olsam dayanamam, zaten cok hafif de olsa mutlaka cıkar, ben ilk gebeligimi regle bes gun kala test yaptım hayalet cozgıyle ogrendımElimde var ama yapmak istemiyorum şuan yarın silik çıkar diye korkuyorum aslında![]()
Ama yumurtlama olarak kabul ettiğim günün üstünden 6 gün mu ne geçti çıkmaz ki şuan olsa da kanda bile 10 günü buluyor bide daha o da pikse yani ikisi aynı koyulukta değildi ama degerlendirmstm Ogün yumurtlama belirtileri de vardı aslında da bilmiyorumBence yapmalısın ben olsam dayanamam, zaten cok hafif de olsa mutlaka cıkar, ben ilk gebeligimi regle bes gun kala test yaptım hayalet cozgıyle ogrendım
Aa pardon ben senın regle bes gun kaldı sandmAma yumurtlama olarak kabul ettiğim günün üstünden 6 gün mu ne geçti çıkmaz ki şuan olsa da kanda bile 10 günü buluyor bide daha o da pikse yani ikisi aynı koyulukta değildi ama degerlendirmstm Ogün yumurtlama belirtileri de vardı aslında da bilmiyorum