Gebelik belirtisi olabilir mi ilk defa olucak bakar mısınız🥹🎀

Kasıklarımda ara ara batmalar ve hafif ağrı oluyor adet günüme 2 gün var testim de bugünkü böyle
Baya gozukuyo stres yapmayin dusunmeyin olumsuzluk lari, ilk testinmi ?adetine dort bes alti gun once yaptinmi? Bnimde kasik batmalarim basladi bugun test yaptim aksam negatif cikti. Dort gunum kaldi

Kızlar merhaba bende pcos var normalde adetlerim düzensiz . Geçen ay 35 gün üzerine olmuştum. Bu ay bir kaç gün önce test yaptım silik çıktı , sonrasında kan verdim beta 18.9 çıktı . Bugün üzerinden 4 gün geçti sabah yaptım test resimdeki gibi çıktı , cumaya kadar bekliyorum cuma günü tekrar kan vereceğim. Bugün çok hafif kırmızı bi lekelenmem oldu ara ara kasıklarda sancılarım oluyor sizce nedir durumlar .

Eklentiler

• IMG_5842.webp
    IMG_5842.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar selammm
12martta regl oldum döngüm 30günde bir 9nisan da tahmini regl günüm yumurtlama günüm 25 mart olarak gözüküyor ondan önceki günü ve sonraki günleri değerlendirdik ve şu 5gündür baş dönmesi yaşıyorum bugün çok hafif bir lekelenmem oldu çamaşırımda gördüm ve sol kasığımda belim de regl olacak gibi ağrıyor sizce belirti olabilir mi reglime 6gün kaldk test yapsam mo
Merhaba,
Döngümüz ve yumurtlama günümüz birebir aynı. Ben test yaptım sonuç negatif. Adetim de gelmedi 😔

Kızlar merhaba bende pcos var normalde adetlerim düzensiz . Geçen ay 35 gün üzerine olmuştum. Bu ay bir kaç gün önce test yaptım silik çıktı , sonrasında kan verdim beta 18.9 çıktı . Bugün üzerinden 4 gün geçti sabah yaptım test resimdeki gibi çıktı , cumaya kadar bekliyorum cuma günü tekrar kan vereceğim. Bugün çok hafif kırmızı bi lekelenmem oldu ara ara kasıklarda sancılarım oluyor sizce nedir durumlar .
Siz zaten şu an hamilesiniz hayırlı olsun. Test yapmayı bırakın bence çok yanıltıcı oluyorlar hcg artış takibi en sağlıklısı kan ile. Kan verince anlaşılır haberdar edersiniz bizleri de

Siz zaten şu an hamilesiniz hayırlı olsun. Test yapmayı bırakın bence çok yanıltıcı oluyorlar hcg artış takibi en sağlıklısı kan ile. Kan verince anlaşılır haberdar edersiniz bizleri de
Maalesef benim kanamam oldu sonrasında , sonra kan testi verdi beta 7ye düşmüş. Doktora gittim dış gebelik olmuş maalesef , kanamam da devam ediyor. Çok üzüldüm , ama doktor dedi ki önemli olan hamile kalabilmen demek ki kalabiliyorsun doğal yolla , ve dış gebelikten sonra genelde hamile kalır çoğu kişi dedi . İnşallah öyle olur ya çık üzgünüm

Maalesef benim kanamam oldu sonrasında , sonra kan testi verdi beta 7ye düşmüş. Doktora gittim dış gebelik olmuş maalesef , kanamam da devam ediyor. Çok üzüldüm , ama doktor dedi ki önemli olan hamile kalabilmen demek ki kalabiliyorsun doğal yolla , ve dış gebelikten sonra genelde hamile kalır çoğu kişi dedi . İnşallah öyle olur ya çık üzgünüm
Dış gebelik olduğunu sadece 2 beta sonucuyla mı söyledi doktorunuz

Çok üzgünüm çok geçmiş olsun. Ne güzel doğru demiş doktor en kısa sürede güzel haberler alın inşallah 🙏🏻

Bide kızlar şey diyecem , mide bulantılarım devam ediyor yani hemen geçmemesi normal dimi

Çok çok erken olduğu için herhangi bir müdahale yok , sadece biraz çok kanama olabilirsin bu çok normal dedi . Ama ben adet olur gibi kanama oluyorum zaten
Ben de dış gebelik yaşadım benim de kanamam vardı uzun da sürdü beta sıfırlanana kadar da kanama devam etmişti. Betanızın sıfırlanmasını kontrol edin ihmal etmeyin

Kızlarr ben kan verdim reglden bir gün önce 68çıktı tam regl günüm de 92 iki gğn gecikince 266 oldu sizce artış nasıl pzrtesi bi daha gideceğim

Kızlarr ben kan verdim reglden bir gün önce 68çıktı tam regl günüm de 92 iki gğn gecikince 266 oldu sizce artış nasıl pzrtesi bi daha gideceğim
Bence gayet güzel canım şimdiden hayırlı olsun , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin . Bize de dua et olur mu :)

Back
X