YUMURTLAMA BİTTİ, SİMDİ SIRA REGL İ BEKLEMEYE,VAR MI 24 Martta REGL BEKLEYEN?

Henüz onları yapmıyorum iyice takibe düşersem deliricem gibi :D
Biraz akışına bırakmak istiyorum. Sizin batınıza az kaldı belirtiniz var mı test yaptınız mı?
Bence de iyi yapıyorsunuz. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Kendim de hiçbir zaman ovulasyon testi yapmadım psikolojimi bozmamak için. Bu ay da olmazsa denerim belki önümüzdeki ay, bilmiyorum. Sadece beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ve takviye kullanıyorum uzun zamandır. Ekstra bir şey yapmıyorum.
Belirtim var mı bilmiyorum açıkçası yok gibi normal hissediyorum 😂 geçen ay belirtilere bakarak kesin var dedim sonra regl oldum o yüzden hiç belirti aramıyorum. Test de yapamadım elimde sadece bir adet ovulasyon testi vardı arkadaşım vermişti onu yapayım dedim meraktan, iki koyu çizgi çıktı ama gebelik testi değil sonuçta hemen havaya girmedim adet günümü bekliyorum bakalım

Bence de iyi yapıyorsunuz. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Kendim de hiçbir zaman ovulasyon testi yapmadım psikolojimi bozmamak için. Bu ay da olmazsa denerim belki önümüzdeki ay, bilmiyorum. Sadece beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ve takviye kullanıyorum uzun zamandır. Ekstra bir şey yapmıyorum.
Belirtim var mı bilmiyorum açıkçası yok gibi normal hissediyorum 😂 geçen ay belirtilere bakarak kesin var dedim sonra regl oldum o yüzden hiç belirti aramıyorum. Test de yapamadım elimde sadece bir adet ovulasyon testi vardı arkadaşım vermişti onu yapayım dedim meraktan, iki koyu çizgi çıktı ama gebelik testi değil sonuçta hemen havaya girmedim adet günümü bekliyorum bakalım
Bence de çok doğru düşünüyosunuz bir şeyin üstüne çok düşünce olmuyor maalesef. Umarım bu ay pozitif görüp hamileyim diye yazarsınız 🌸

Bence de çok doğru düşünüyosunuz bir şeyin üstüne çok düşünce olmuyor maalesef. Umarım bu ay pozitif görüp hamileyim diye yazarsınız 🌸
Umarım siz de ben de, isteyen tüm kadınlar da hayırlısıyla. Test yaptınız mı hiç

Kızlar bata 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün peçeteye sildiğimde gelen hafif pembe akıntım oldu akşama tamamen kesildi başına gelen var mı acaba

Kızlar tekrar merhaba 10 unda çatlama göründü göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı yaşıyorum 24 regl günüm sabah test yaptım negatif çıktı fakat midem çok bulanıyor ve peceteye silince leke geldi daha yeni testi erken yapmış olabilir miyim olsaydı çıkar mıydı teste bilgisi olan var mı

Bat 23 ve aşırı derecede göğüs hassasiyetim var ayrıca ruh halim şok karışık ve gergin hissediyorum böyle olan var mı 😅

Benim de bir sorunum var adetim 48 gün gecikti idrar negatif kan değerim de 0.100 çıktı yani negatif ama doktor duphaston verdi adetim gelsin diye bu ilaç bir yandan bebeğin tutunmasini sağlıyormuş ben 4 Şubat'ta adet oldum bunun üzerine 17 Şubat'ta bir kanamam oldu ve geçti hala daha şüphem var yanılma payı var mıdır

Yumurtlamadan itibaren 10 gündür bel ağrılarım kaşık ağrısı ve gogus ucu sızlaması var bat 24 Mart ve erken gebelik testi negatif çıktı çok uzgunum ilk kez bu kadar belirti yaaadım

1742632354500.webp

Kızlar bata 3 gün var sabah idrarı ile yaptım. Markası prodoctor yalancı pozitif veya kuruma çizgisi çıkartıyor mu? Kan vermek için batı mı beklemeliyim nasıl bir yol izlemeliyim bilenler aydınlatırsa sevinirim.

Yumurtlamadan itibaren 10 gündür bel ağrılarım kaşık ağrısı ve gogus ucu sızlaması var bat 24 Mart ve erken gebelik testi negatif çıktı çok uzgunum ilk kez bu kadar belirti yaaadım
10. Gün neg görüp ertesi gün pozitif olan çok gördüm burda, bence bata kadsr bekle moralini bozma canım ,söylemesi kolay diceksin tabi ama hepimiz benzer duygulardayız inan Rabbim gebelik haberiyle sevindirsin seni ve bizleri mübarek ay

10. Gün neg görüp ertesi gün pozitif olan çok gördüm burda, bence bata kadsr bekle moralini bozma canım ,söylemesi kolay diceksin tabi ama hepimiz benzer duygulardayız inan Rabbim gebelik haberiyle sevindirsin seni ve bizleri mübarek ay
Amin inşallah ama bugün de adet sokulecek gibi ağrılarım başladı zaten her ay böyle ümit etmekten çok yoruldum doktorlara ümit bağlamaktan tüp bebek yaptıracağım artık ikimizde de bir sorun yok olmuyor ama

Eki Görüntüle 3564170
Kızlar bata 3 gün var sabah idrarı ile yaptım. Markası prodoctor yalancı pozitif veya kuruma çizgisi çıkartıyor mu? Kan vermek için batı mı beklemeliyim nasıl bir yol izlemeliyim bilenler aydınlatırsa sevinirim.
Direkt kan verin bu marka yalancı pozitif çıkarmıyor sonuç pozitif hayırlı olsun🥰🙏🏻

Pcos var o yüzden her ay başka bi sorunla karşılaşıyoruz hayırlısı olsun size de hayırlı olsun🥰🙏🏻💐

Back
X