- 5 Mart 2025
- 109
- 14
- 13
- 27
Ay evet ya 4 gün 4 asır gibi geçmez şimdi keşke şak diye ogrensekYa ben cok heycanlıym yaaa nasıl gececek zaman boyle keske dha cabuk ogrenme yolu oldaydı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet ya 4 gün 4 asır gibi geçmez şimdi keşke şak diye ogrensekYa ben cok heycanlıym yaaa nasıl gececek zaman boyle keske dha cabuk ogrenme yolu oldaydı![]()
Ay bende böyle heyecanla bekleyen birini arıyodum tabi ki haberleşelim![]()
Canm naptınBakalım 17 sinde test yapmayı düşünüyorum![]()
Kasık ve bel ağrım var psikolojik mi yapıyorum bilmiyorum ama siz ne durumdasınızNe durumdasınız![]()
26 MartKızlar merhabaaaabenim gibi ovulasyon günü bitmiş regl bekleyen var mı 24 martta
![]()
Test yapcam birazdanCanm naptın![]()
Ben regl oldum olcam gibi hissediyorum yaKasık ve bel ağrım var psikolojik mi yapıyorum bilmiyorum ama siz ne durumdasınız![]()
Aaaaaaa cıktı mıTest yapcam birazdan![]()
Bu ay da olmadıAaaaaaa cıktı mı![]()
Aa kac gun kaldıki regle ? Kuzum uzulme bak smdı yumurtlama baslayacak yine denersinBu ay da olmadınegatif testim
Bu ay da olmadınegatif testim
ya bende regl sancısı vardı kesildiKasık ve bel ağrım var psikolojik mi yapıyorum bilmiyorum ama siz ne durumdasınız![]()
O zaman senın regl gunyn bugundu anladmAy evet ya 4 gün 4 asır gibi geçmez şimdi keşke şak diye ogrensek
Bugün bat ama olmayacak eminim zaten düzensizAa kac gun kaldıki regle ? Kuzum uzulme bak smdı yumurtlama baslayacak yine denersin![]()
İnşallah kuzum senın de öyledir dur bakalm belli olmaz daha bı kac gun gecsn de bi bakinşallah senin vardır
Yok balım daha da test yapmam zaten benimki fazla düzensiz aylarca olmaz bazen umudum yok artıkİnşallah kuzum senın de öyledir dur bakalm belli olmaz daha bı kac gun gecsn de bi bak
Yok balım daha da test yapmam zaten benimki fazla düzensiz aylarca olmaz bazen umudum yok artık![]()
Şuan testin arkasından flaş tutunca varla yok arası bı çizgi görüyorum önden tutuyorum görünmüyor acaba olabilir mi ben görmek istediğim için mi görüyorum