- 5 Mart 2025
- 109
- 14
- 13
- 27
Evet regle beş gün var canım doğru anlamışsın ama yumurtlama 18.gun mu ne gördüm benAa pardon ben senın regle bes gun kaldı sandm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet regle beş gün var canım doğru anlamışsın ama yumurtlama 18.gun mu ne gördüm benAa pardon ben senın regle bes gun kaldı sandm
NAsıl gidiyorAy bende böyle heyecanla bekleyen birini arıyodum tabi ki haberleşelim![]()
anladm canımEvet regle beş gün var canım doğru anlamışsın ama yumurtlama 18.gun mu ne gördüm ben
Ay ben çok mu kaptırdım naptım çok yoğun beyaz akıntım var acaba mı diyorum sizde durumlar nedirNAsıl gidiyor
anladm canım
Yogun beyaz akıntı iyiye işaret benceAy ben çok mu kaptırdım naptım çok yoğun beyaz akıntım var acaba mı diyorum sizde durumlar nedir![]()
Benim ilk gebeliğimde akıntım vardı bi süre durdu adete yakın yine çoğaldı bekleyelim bakalım sizde de olacak bence bu ay hayırlı haberi alalım inşallahYogun beyaz akıntı iyiye işaret benceya brnım akıntım kesıldı cok sasırdım ya heralde ben bu ay da hamıle deglm
Yaaaa inşşşşBenim ilk gebeliğimde akıntım vardı bi süre durdu adete yakın yine çoğaldı bekleyelim bakalım sizde de olacak bence bu ay hayırlı haberi alalım inşallah![]()
Bugünkü testimNAsıl gidiyor
anladm canım
Gebelik mi canım buBugünkü testim![]()
Yok canım ovulasyon keşke gebelik olsaGebelik mi canım bu
Pardon yumurtlama lh yazısını görmedim ilk baktııgımdaBugünkü testim![]()
Yok canım ovulasyon keşke gebelik ols
gebelik de olacak inşşşşPardon yumurtlama lh yazısını görmedim ilk baktııgımdabat ne zaman
Yok canım ovulasyon keşke gebelik ols
gebelik de olacak inşşşşPardon yumurtlama lh yazısını görmedim ilk baktııgımda
artık yumurtlamıssın baska yapma test uc gunu degerlendirBugünkü testim![]()
Ayyyyy bıse diyim mi regle dört kala boyle cıktıysa gebelik var sendeAy inşallah ya 4 gün kaldı
Kız sen beni unuttun muAyyyyy bıse diyim mi regle dört kala boyle cıktıysa gebelik var sende
Negatiften korkuyorum günümü bekliyorum o yüzdenHrmenn bi kan ver bence
Ya ben gebeliği mutlaka haberleselm demıstmKız sen beni unuttun mudünde buraya ovulasyon testimi attım haber et mutlaka dedin bana
![]()
Bakalım 17 sinde test yapmayı düşünüyorumYa ben gebeliği mutlaka haberleselm demıstmbence hamılesın yoksa bu cızgı ckmaz regle yakınn ayyyyy hadi inşallahhh
![]()
Ya ben cok heycanlıym yaaa nasıl gececek zaman boyle keske dha cabuk ogrenme yolu oldaydıBakalım 17 sinde test yapmayı düşünüyorum![]()