Kız hamilesin kan verseneKasıklarımda ara ara batmalar ve hafif ağrı oluyor adet günüme 2 gün var testim de bugünkü böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız hamilesin kan verseneKasıklarımda ara ara batmalar ve hafif ağrı oluyor adet günüme 2 gün var testim de bugünkü böyle
Ama daha 2 gün var adet günüme geçerse ondan sonra vermeyi düşünüyorum kimyasal gibi sağlıksız bi gebelik geçirmiştim korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan o yüzdenKız hamilesin kan versene
Bende test vermeye gidiyorum 16 martta regl olmam gerekiyordu belim ara sıra kasık ağrılarım var bakalım ne olacakAma daha 2 gün var adet günüme geçerse ondan sonra vermeyi düşünüyorum kimyasal gibi sağlıksız bi gebelik geçirmiştim korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan o yüzden
Evde gebelik testi yaptın mı pekiBende test vermeye gidiyorum 16 martta regl olmam gerekiyordu belim ara sıra kasık ağrılarım var bakalım ne olacak
Evet yaptım da çok çok gözle bile zor görülür paylaşayım hattaEvde gebelik testi yaptın mı peki
Evde gebelik testi yaptın mı peki
Niye bu kadar bekledin daha önce neden kan vermedinbaya bi geçmiş gününEvet yaptım da çok çok gözle bile zor görülür paylaşayım hatta
Fotoğraf olduğu için tam belli olmuyor sanırım kan sonucu hayırlısıyla pozitif çıkar inşallah
Evet kesinlikleEvet vermedim regl olurum diye bekledim ramazandı bayramı tatiliydi derken böyle oldu geç olsun bir şey olmaz ama bebiş yoksa bile regl olmayınca insanın vücudu farklı oluyor
Düzensiz mi sizinki reglEvet kesinlikle
Yok düzenliDüzensiz mi sizinki regl
Ay hadi bakalım inşallah hamilesindirYok düzenli
İnşallah isteyen herkese nasip olsunAy hadi bakalım inşallah hamilesindir
Abo+rh forward numune reddedildi yazdı anlamadımİnşallah isteyen herkese nasip olsunsen naptın kan sonucu çıktı mı
Kan olarak ne verdin beta hcg değil miAbo+rh forward numune reddedildi yazdı anlamadım
Evet ama hepsine baktı sanırım 3 tüp kan ve idrar testi 5 adet olduKan olarak ne verdin beta hcg değil mi
Hepsinde mi öyle yazıyorEvet ama hepsine baktı sanırım 3 tüp kan ve idrar testi 5 adet oldu
Yok sadece kan grubundaHepsinde mi öyle yazıyor
Tamam beta hcg değerinde kaç yazıyorYok sadece kan grubunda