- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
Doktora gittim canım rahim tertemiz olmuş doktor korunmayın bence dedi. Biz korunacaktık ama doktor deneyin bu ay dedi. Ben de korunmayacağım. Ne olacaksa olsun artık diyorum. Çocuk isterken korunmak acı veriyor bana.Canim nasilsin
Oyle cnm rahim guzel zaten beta da cok yukselmemisti bence de korunmana gerek yok test yapmadi mi neden dusuyor diyeDoktora gittim canım rahim tertemiz olmuş doktor korunmayın bence dedi. Biz korunacaktık ama doktor deneyin bu ay dedi. Ben de korunmayacağım. Ne olacaksa olsun artık diyorum. Çocuk isterken korunmak acı veriyor bana.
Allah tekrarini yasatmasn inşallah canm sende demi kilo problemi var yaSebep yok canım. Bir doktor pKO diye iddia ediyor ama birçok doktor pko gebeliğe engel, gebe kalınca bir şey olmaz diyor. Kilo ver diyor doktorlar. PKO olanlarda düşük riski olmayanlara göre fazla ama bilmiyorum ya bence başka sebep vardır ama bulunamıyor. Yaşayanı bulana kadar deneyeceğim doktor öyle dedi
E heralde sen niye umutsuzluga kapildin merak etme cevap verecek eger bakabiliyorsan labaratuvar sonuclarini bulabilirsin ben derim sana pko oraniniyok malesf bilmiorm yani doktor bn zatn oraya qidince üzülmym diye hc bisy diyemiyo ki hep karsisinda gözlerm dolu dolu oturdgm icin
Zatn smdi 3e cikardk ya eger bundada tepki vermezse yumurtaliklar bu defa doktor igneylede takviye yaparz olmadi dedi
Olmaz mı canım pKO varsa kilo da var çoğunlukla :)Allah tekrarini yasatmasn inşallah canm sende demi kilo problemi var ya
Bi kilolu da bennnOlmaz mı canım pKO varsa kilo da var çoğunlukla :)
Benim zaten tüm testlerim ikinciden sonra yapılmıştı canım. Çok net bir sebebi yok ki. Kanda hafif düzeyde pıhtılaşma, pKO ve insülin direnci var sadeceOyle cnm rahim guzel zaten beta da cok yukselmemisti bence de korunmana gerek yok test yapmadi mi neden dusuyor diye
nefret ediyorum şu kilodan ya :)Bi kilolu da bennn
Insallah bu sefer tutacak cnmBenim zaten tüm testlerim ikinciden sonra yapılmıştı canım. Çok net bir sebebi yok ki. Kanda hafif düzeyde pıhtılaşma, pKO ve insülin direnci var sadece
Aynennnn yaaanefret ediyorum şu kilodan ya :)
cnm bu doktora yeni gtmeye basladm sayilrda buna qtmeden önce sadece bi hormon testi yapilmsti orda lh 10.13E heralde sen niye umutsuzluga kapildin merak etme cevap verecek eger bakabiliyorsan labaratuvar sonuclarini bulabilirsin ben derim sana pko oranini
Yumurtlama olursa tutabilir de bu ay yumurtlama olur mu bilmiyorum canım. Ocakta Şubat'ta yumurtladım ama şimdi düşük olunca ne olur bilmiyorumInsallah bu sefer tutacak cnm
Bence olur ovu testi alsana nokta atisi yaparsinYumurtlama olursa tutabilir de bu ay yumurtlama olur mu bilmiyorum canım. Ocakta Şubat'ta yumurtladım ama şimdi düşük olunca ne olur bilmiyorum
Hadi yumurtlamazsam o kadar test heba olur diyorum :)Bence olur ovu testi alsana nokta atisi yaparsin
Yok bee tanesi 30 kurusa denk geliyo ben 40 tane ovu 20 tane gebelik testini 45 liraya aldim yapip yapip duruyom vallaHadi yumurtlamazsam o kadar test heba olur diyorum :)
Hadi ya ben de sipariş edeyim ne kadar zamanda geliyor bu ay başlasam. 1 hafta içinde geliyor muYok bee tanesi 30 kurusa denk geliyo ben 40 tane ovu 20 tane gebelik testini 45 liraya aldim yapip yapip duruyom valla
zayifsn diye mi olmuyo diyolar ilgincBen bu doktorları anlamıyorum şişman olunca sismansin ondan olmuyor zayif olunca zayif olduğun için olmuyor yok boyle bisey ya. Gittigm doktorun biri dediki zayifsin ondan olmuyor dedi 1.65e 53 kiloyum safinaz gibi değilim tille kolun bacagim yok. Sismanlara daiilaç veriyorlar zayifla gel diye boyle bisey yok sinir oluyorum benden zayiflar gebe oluyor doguruyorda bana gelince ne oluyor bnm teyzenin çocuğu olmazdi 1 55 boy 75 kilo o nasil çocuk doğurdu 3 tane
Hafta ici verirsen iki gunde geliyor ben cumartesi siparis etmiştim carsamba geldi ama kargoya pazartesi konuldu tabiHadi ya ben de sipariş edeyim ne kadar zamanda geliyor bu ay başlasam. 1 hafta içinde geliyor mu