hmm hic hap fln kullanmadn yani ? Igne ne kadarlik kullandn kac defa oldn bnde yine hap icicm hala olmazsa igne verck doktor hapin devamindaCanım ben suan yumurta takibindeyim.ikinci ayim.benim doktorum direk igneyle başlattı. Gecen ay tedaviyi biraktik.bu ayda iki yumurta var sag taraftaa dedi.9-10 mm.iyi dedi en azindan tepki verdi dedi.yarin tekrar gidicem.insallah büyümüşttur.istenilen buyuklukte olmasa bile enazindan tepki verdi.
insallah bu defa büyümustr insallah ya haberdar et cnmBende pko var.gecen ay75 ile basladik 150 devam ettik buyumedi.bu ay 112 ile basladik biraz gelisme varmış 150 ile devam ettim bes gun.yarin kontrolum var.
ayyyy ne kadar sevindm snin adina anlatamam yaaaa inşallah bu ay güzel haberlerini verirsn bizlerede canmCanım 18 mm. Olmuş cok şükür. Aksam 10 da çatlatma iğnesi vurulcam.iliski günleri verdi.insallah hamile kalip gelirsin dedi doktorum.dualarinizi eksik etmeyin.
stres yapmamak ah bir mümkün olsa..Bide stres yapma yumurtam buyumuyo diye.bol bol ceviz incir badem ye.
Canım bende 3 aydır klomen kullanıyorum. Gerçi son ay serophene verdi doktor ama farketmez içerikleri aynı. İlk 2 ay yumurtalarım hep 16 mm de kalıyodu. Bu ay ben klomenle birlikte incir kürü uyguladım 4 tane yumurtam oluştu en küçüğü 18.5 mm di doktorum bile şaşırdı. Moralini bozma herşeyin çaresi var. Adetin 1. günü incir kürüne başla adetin 10. gününe kadar kullan. Mutlaka fayda edecektir Allah'ın izniyle. Doktorum bana iğne tedavisini fazla önermediğini çünkü yumurtalıkları fazla çalıştırdığını söyledi. İğne tedavisine geçmeden incir kürünü dene derimMrb arkadaslar gecen ay klomen kullandm ilk defa snrasi yumurta takibiyle devam etti tabi ama yumurtam büyümedi bir türlü istenilen büyüklüge gelemedi yani..bugn yeniden gttim yine klomen kullanicm ama bu defa günde 3 e cikardi hala büyüme olmadysa hemen igneyle devam etcez..aranizda benim gibi olan var mi acabaniye büyümüyo niye olmuyo diyip kendimi yipratiyorm habire
ooo cok iyi valla incir kürünü cok duydm ama acaba ilacla yapmanin bir yan etkisi varmidir orayi tam kestiremedm bide zatn bmm buay gecti o zaman çünkü adetn nerdeyse 4.günü bgnsen hamile kaldn mi peki o büyüklüktn snraCanım bende 3 aydır klomen kullanıyorum. Gerçi son ay serophene verdi doktor ama farketmez içerikleri aynı. İlk 2 ay yumurtalarım hep 16 mm de kalıyodu. Bu ay ben klomenle birlikte incir kürü uyguladım 4 tane yumurtam oluştu en küçüğü 18.5 mm di doktorum bile şaşırdı. Moralini bozma herşeyin çaresi var. Adetin 1. günü incir kürüne başla adetin 10. gününe kadar kullan. Mutlaka fayda edecektir Allah'ın izniyle. Doktorum bana iğne tedavisini fazla önermediğini çünkü yumurtalıkları fazla çalıştırdığını söyledi. İğne tedavisine geçmeden incir kürünü dene derim
Bi yan etkisi olduğunu düşünmüyorum canım sonuçta incir bi meyve. Henüz adet olmadım bekleme sürecindeyim. Nasip bakalım :)ooo cok iyi valla incir kürünü cok duydm ama acaba ilacla yapmanin bir yan etkisi varmidir orayi tam kestiremedm bide zatn bmm buay gecti o zaman çünkü adetn nerdeyse 4.günü bgnsen hamile kaldn mi peki o büyüklüktn snra
oooo cok heycanli :) peki çatlatma ignesi yapildimi cnm sana bu arada adet tarihin ne zamanBi yan etkisi olduğunu düşünmüyorum canım sonuçta incir bi meyve. Henüz adet olmadım bekleme sürecindeyim. Nasip bakalım :)
Hayır canım yapılmadı doktor 3 den fazla yumurtada riskli gördü kendi haline bıraktı 3 tanesi çatlamış 1 tanesi kalmış ayın 13-14 ünde olmam gerekiyor bakalım :)oooo cok heycanli :) peki çatlatma ignesi yapildimi cnm sana bu arada adet tarihin ne zaman
Hayır canım yapılmadı doktor 3 den fazla yumurtada riskli gördü kendi haline bıraktı 3 tanesi çatlamış 1 tanesi kalmış ayın 13-14 ünde olmam gerekiyor bakalım :)
aminn canım inşaAllah. Yani erken başlarsan yumurtaların daha erken gelişir böylece 14. gün falan çatlar. Ben bu ay biraz geç başladım 17. güne kaydı çatlama.Insallah olmazsn adet de inşallah hamissindrpeki bu incir kürü illa adetn birinci günümü baslanacak
Canım çok büyümesine neden müsade etti ki doktor? 2 güne bi gidip ölçüm yaptırmadın mı? normalde 18-19 mm geçince çatlatma iğnesi yapıolarMerhaba ben 3 günü basladim incir kuru ne ama biraktim klomen iğne incir kuru... sol yumurtam çok buyumus kiste dönüşmüş. Gecen ay stresten gelişmedi 14 mm de kaldi sinir oldum büyümesi gitti sag tarafta da var acaba incir kurune devam etsem mi bilemedim