- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
Tamam canım o zaman muhtemel yumurtlama zamanına gelir sipariş vereyim bu akşam. Sana mesaj atarım Kullanım bilgisiyle ilgili. Sen nasılsın bu arada konu benden açılınca soramadımHafta ici verirsen iki gunde geliyor ben cumartesi siparis etmiştim carsamba geldi ama kargoya pazartesi konuldu tabi
Iyiyim cnm pazar pazartesi adet gunum bekliorum isteTamam canım o zaman muhtemel yumurtlama zamanına gelir sipariş vereyim bu akşam. Sana mesaj atarım Kullanım bilgisiyle ilgili. Sen nasılsın bu arada konu benden açılınca soramadım
Cnm lh testini ben sana bi olcu vericem oyle yapacaksin yoksa net bi sonuc cikaramassin gebelik testi gibi degil
Ayyy hadi güzel haberlerle gel inşallah canım benim :) tamam gelsin de siparişim sorarım sana mutlaka. Hiç kullanmadım daha önceIyiyim cnm pazar pazartesi adet gunum bekliorum iste
Ben de ilk fmsefa kullandim ve pozitifi yakaladi cnm bakalim 21 martta pozirmtif verdiAyyy hadi güzel haberlerle gel inşallah canım benim :) tamam gelsin de siparişim sorarım sana mutlaka. Hiç kullanmadım daha önce
Oranin iki bucuk vucut indeksin de 25 in ustundeyse anca 3 yeter sana klomencnm bu doktora yeni gtmeye basladm sayilrda buna qtmeden önce sadece bi hormon testi yapilmsti orda lh 10.13
fsh de 4.84 cikmisti bunlarimi soruyodn sn
sende de mi pko var cnmOranin iki bucuk vucut indeksin de 25 in ustundeyse anca 3 yeter sana klomen
Inan çok sevindim canım yumurtlamak bile bizim için çok sevindirici :) inşallah tutmuştur haberdar et beni de :)Ben de ilk fmsefa kullandim ve pozitifi yakaladi cnm bakalim 21 martta pozirmtif verdi
Bekliyorum cnm zannetmiorum ama olur mu olur yaniInan çok sevindim canım yumurtlamak bile bizim için çok sevindirici :) inşallah tutmuştur haberdar et beni de :)
Ewet cnm pko uzmani sayilirim artikin artik dalga gecmeye basladik sanirim sen yeni ogrendin korkuyorsun ama korkma kesinlikle hamilelige engel degil ama gebelik surecin zor olur dikkat edeceksiz cunku düşük riskimiz yükseksende de mi pko var cnm
Belli mi olur canım ya daha önceden hamile kalmıştın şimdi neden olmasın :)Bekliyorum cnm zannetmiorum ama olur mu olur yani
Benim iki taneye bir tane anca oluşmuştu :)Oranin iki bucuk vucut indeksin de 25 in ustundeyse anca 3 yeter sana klomen
yoo cnm bnde senelerdr var bn gebeligi zorlastiriyo diye duymstm yani pko lu olanlar zor hanile hamile kalir diye duymstm ama bu kadar çok etken oldugunu bilmiyodm..sadece cocuk tedavisine yeni basladm sayilr ondn korkuyorm birde gecen ay hc yumurtaliklar tepki vermedigi icinde cok canm skkin hep ya olmazsa diorm yine büyümezse. .Ewet cnm pko uzmani sayilirim artikin artik dalga gecmeye basladik sanirim sen yeni ogrendin korkuyorsun ama korkma kesinlikle hamilelige engel degil ama gebelik surecin zor olur dikkat edeceksiz cunku düşük riskimiz yüksek
Oyle dusunme buyurleryoo cnm bnde senelerdr var bn gebeligi zorlastiriyo diye duymstm yani pko lu olanlar zor hanile hamile kalir diye duymstm ama bu kadar çok etken oldugunu bilmiyodm..sadece cocuk tedavisine yeni basladm sayilr ondn korkuyorm birde gecen ay hc yumurtaliklar tepki vermedigi icinde cok canm skkin hep ya olmazsa diorm yine büyümezse. .
Benim 3 taneyle olusmadi yaniBenim iki taneye bir tane anca oluşmuştu :)
Klomen zaten çok etkili olmuyor bence canımBenim 3 taneyle olusmadi yani
Ewet cok etkili bisey degil zaten yumurtlayan birinin buyume hizini arttiriyo sadeceKlomen zaten çok etkili olmuyor bence canım
Bundan sonra zaten klomen kullanmam ben de. En iyisi iğne, vücuduma yapay hormon girecekse iğneyi tercih ediyorum artık :)Ewet cok etkili bisey degil zaten yumurtlayan birinin buyume hizini arttiriyo sadece
Ben bu ay 75 lik gonal f basliycam adetim gelse de baslasamBundan sonra zaten klomen kullanmam ben de. En iyisi iğne, vücuduma yapay hormon girecekse iğneyi tercih ediyorum artık :)