yumurtası bir türlü büyümeyen var mi aranizda ?

Hafta ici verirsen iki gunde geliyor ben cumartesi siparis etmiştim carsamba geldi ama kargoya pazartesi konuldu tabi
Tamam canım o zaman muhtemel yumurtlama zamanına gelir sipariş vereyim bu akşam. Sana mesaj atarım Kullanım bilgisiyle ilgili. Sen nasılsın bu arada konu benden açılınca soramadım

Tamam canım o zaman muhtemel yumurtlama zamanına gelir sipariş vereyim bu akşam. Sana mesaj atarım Kullanım bilgisiyle ilgili. Sen nasılsın bu arada konu benden açılınca soramadım
Iyiyim cnm pazar pazartesi adet gunum bekliorum iste

Cnm lh testini ben sana bi olcu vericem oyle yapacaksin yoksa net bi sonuc cikaramassin gebelik testi gibi degil

cnm bu doktora yeni gtmeye basladm sayilrda buna qtmeden önce sadece bi hormon testi yapilmsti orda lh 10.13
fsh de 4.84 cikmisti bunlarimi soruyodn sn
Cnm lh testini ben sana bi olcu vericem oyle yapacaksin yoksa net bi sonuc cikaramassin gebelik testi gibi degil

Ewet cnm pko uzmani sayilirim artikin artik dalga gecmeye basladik sanirim sen yeni ogrendin korkuyorsun ama korkma kesinlikle hamilelige engel degil ama gebelik surecin zor olur dikkat edeceksiz cunku düşük riskimiz yüksek
yoo cnm bnde senelerdr var bn gebeligi zorlastiriyo diye duymstm yani pko lu olanlar zor hanile hamile kalir diye duymstm ama bu kadar çok etken oldugunu bilmiyodm..sadece cocuk tedavisine yeni basladm sayilr ondn korkuyorm birde gecen ay hc yumurtaliklar tepki vermedigi icinde cok canm skkin hep ya olmazsa diorm yine büyümezse. .

yoo cnm bnde senelerdr var bn gebeligi zorlastiriyo diye duymstm yani pko lu olanlar zor hanile hamile kalir diye duymstm ama bu kadar çok etken oldugunu bilmiyodm..sadece cocuk tedavisine yeni basladm sayilr ondn korkuyorm birde gecen ay hc yumurtaliklar tepki vermedigi icinde cok canm skkin hep ya olmazsa diorm yine büyümezse. .
Oyle dusunme buyurler

Ewet cok etkili bisey degil zaten yumurtlayan birinin buyume hizini arttiriyo sadece
Bundan sonra zaten klomen kullanmam ben de. En iyisi iğne, vücuduma yapay hormon girecekse iğneyi tercih ediyorum artık :)

X