yumurtası bir türlü büyümeyen var mi aranizda ?

Ben bu ay 75 lik gonal f basliycam adetim gelse de baslasam
En iyisini yaparsın canım ben de Haziran'a kadar doğal yoldan kalmazsam haziranda aşılama yaptıracağım, klomenle falan vakit kaybetmek istemiyorum

Ben onunla vakit kaybettim cunku dr takibini yapamam dedi acik acik baska da dr yokki normalde simdi fakulteye ozel muayene oluyorum ilgili dr igne takibi yapamam da demiyor gecen ay doz cok dusuk yumurtaliklar uyarilmaz diye hormon yuklemek istemiyorum dedi bu ay insAllah basliycak
En iyisini yaparsın canım ben de Haziran'a kadar doğal yoldan kalmazsam haziranda aşılama yaptıracağım, klomenle falan vakit kaybetmek istemiyorum

İğneyle gelişir canım eşine de keçi boynuzu içir ihtimaller artsın

Ya bişey sormak istiyorum belki komik gelebilir ama merak ediyorum. Örneğin Klomen ile bu ay 3 yumurtam gelişti diyelim hepsi çatlıyor mu???? ve eğer 3 üde çatladı ise üçüz gebelik oluşmaz mı????
yumurtaya ulaşan sperm sayısıyla alakalı bir durum. 3 yumurtan da çatladıysa ama sadeec 1 sperm ulaştıysa tek gebelik olur. üçüz ihtimali zaten çok çok düşük ama yüzde 15 gibi ikiz gebelik ihtimali oluyor 2 yumurta çatlayan klomen tedavisinde.

MERHABA.
KONUNUZU GORUNCE YAZMAK ISTEDIM.
BENDE 4 YILDIR EVLIYIM VE HIC HAMILE KALMADIM.
BENIMDE SORUNUM BUYUMEYEN YUMURTALARIMDI YANI OVULASYON OLMUYORDU BENDE.
TEDAVI GORUYORDUM YUMURTA TAKIBI YAPTIRIYORDUM AMA HER SEFERIN DE YUMURTAN YOK YADA BUYUMEMIS.
SOGAN KURU DENEDIM INCIR KURU DENEDIM FAYDA ETMEDI.
SONUNDA YUMURTALARIM BUYUMEYE BASALADI BU SEFER CATLAMA OLMUYORDU.
KAC AYDIR DOKTORA GIDIYORUM GIT HAMILE KAL DIYOR AMA MALESEF HER AY HUSRAN OLUYOR.
BU AY DOKTORUMA GITDIM VE CIDDI CIDDI KONUSTUM ARTIK BANA BIR CARE BULUN DIYE SINIRLERIM COK BOZUK.
DOKTORUMDA COK KAFANA TAKIYORSUN DEDI VE BANA BIR ILAC VERDI SAKINLESTIRICI ILAC.
ADETIN 5 CI GUNU BASLAMISTIM(AMA ADETE HIC BIR ALAKASI YOK SADECE SAKINLIK ICIN VERMISTI)VE 16CI GUNU DOKTORA GITDIYIMDE YUMURTAM BUYUMUS VE KENDILIYINDEN CATLAMISTI.
DEMEM OKI KAFAMIZA COK TAKIYORUZ TAKMAMAK ELDE DEYIL MALESEF.
SIZDE DOKTORUUZDAN SAKINLESTIRICI ILAC ISTEYIN.
BANA COK FAYDASI OLDU BEBEK KONUSUNU HIC DUSUNMEDIM BU AY KAFAM COK RAHATDI ACABA ILACLAR ISE YARAYACAKMI ACABA YUMURTAM BUYUYECEKI CATLAYACAKMI DIYE HIC DUSUNMEDIM VE YUMURTAM BUYUDU CATLADI.
RABBIM EVLAT HASRETI CEKEN HER KESI TEZ BIR ZAMANDA SEVINDIRSIN AMINN.

evet kafaya cok taktigimz icin olmuyo biliyorm ama elimdn de birsey gelmiyo sizdede mi polikistik var ?yumurtanz olusup catladiginda gebelk gerceklesebildimi

Benim de büyümedi canım, 6 ay klomen kullandım. En sonunda hatta günde 4'e çıkardı doktorum hiç fayda sağlamadı. İğne tedavisi görmedim henüz, inşallah iğne fayda eder diye düşünüyorum. Bu arada benden rahim filmi istendiği için, onun araştırmalarını yapıyorum.

meraba kızlar..bende pkoluyum.hemde ılac ıcmeden adet görmeyen pkolulardan cocuk ıstedıgımız ıcın doktora gttık doktor cok sayıda mınık kıst war dedı ıkı yumurtalıktada..klomen werdı sabah aksam kullandım bırde ek olarak toz folık asit werdı 16 mm yumurtam oldu.doktor catlatma ıgnesı wermedı ne yazııkı adet oldum.belkı atsaydı ıgne tutucaktı cnku burdan bı arkadas 16 mm hamıle kalmıs klomenle.doktoruma cok kızdım.nyse..2.klomenı gunde uc kre ıctım.bı gttık buyume yok sasırdım kaldım.doktorum dedıkı yaşın genç oyalanma.direk ıgneye gecelım dedı..ama ıgnelerde pahalı.durumum okadar ıyı dııl.napsam kızlar ya akıl werın klomen denesemmı bıkere daha???

cnm sen klomenı 6 ay denedıkten sonra ara werdınmı ıgne tedawısı için?yanı doktorun artık ara werelım sora iğneye gecelım gıbı bısı dedı mı??

cnm sen klomenı 6 ay denedıkten sonra ara werdınmı ıgne tedawısı için?yanı doktorun artık ara werelım sora iğneye gecelım gıbı bısı dedı mı??

İğneye geçmeden rahim filmi istedi, evet ara verelim dedi canım.
tüplerde sıkıntı varsa boşa kürek çekmeyelim dedi hatta..

O nedenle istedi rahim filmini..

Kızlar korkmayin rahim filminde sadece 1 dk adet ağrısı oldU. Korkmayın sakin cok basit bir işlem :)

Kızlar korkmayin rahim filminde sadece 1 dk adet ağrısı oldU. Korkmayın sakin cok basit bir işlem :)
Sağolasın bilgi için, sen çektirdin sanırım? Sonucun nasıl?

Temiz cikti canim cok şükür :) benim kadar korkan yoktur ama rahatladim. Toplam sonra dk suruyor. Sadece en fazka 1 dk adet sancisi gibi oluyor yani rahat olun hic acimiyo. 1 dk idare edilir :)

Tabi ki canım, zaten o filmi çekmeden tedaviye başlamıyo doktorlar..
Nasip bakalım inşallah bizde güzel sonuç alırız.. =)
İğne tedavisi mi görüyosun şu an?

Kizlar bu ay ilacsiz yumurtlama takibi yaptirdim adetlerim duzenli guya iki yumurta olustu 8ve 9mm 15.gun gittigimde yumurtanin birisi yok olmus digeri ayni duruyo buyumemis dr da sasirdi anlam veremedi boyle olan varmi bu nedemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…