yumurtası bir türlü büyümeyen var mi aranizda ?

Bencede stres cok önemli. Peki sizin yumurtaniz büyüdüğü aylarda hamile kalamadinizmi?
Hayır kalamadım maalesef hiç gebelik oluşmadı. Aşılamayı deneyeceğim. Hiçbir sorun olmamasına rağmen klomen ve çatlatma iğnesi bende işe yaramadı. Ayrıca arkadaşlar benden size bir tavsiye bu ilaçları kullanırken herhangi bir kürü uygulamayın herkesin bünyesi bir değil başkasına yararlı gelen bir şey size yararlı gelmeyebilir.

oonlight, post: 40291920, member: 665807"]Canım adetin 3. günü gitmedin mi? Kistin kaldığını öğrenince hemen soğan kürüne başlasaydın o eritiyor ben denedim. İlaç falan verdi mi doktor kist için?

Bu kist illk defa oldu yeni adet oldum 3 günsonra doktora gittim iilaç iğne verdi 5. İğneden sonra doktor acildeydi buldum ultrason da cikti iste[/QUOTE]

Arkadaşlar soğan suyu herkese faydalı gelmeyebilir benim geçen ay 3 cm'lik kistim vardı doktorum ilaç verdi ama ben doğum kontrol hapını kullanmak istemedim soğan suyu yaptım düzenli olarak iyi gelir diye ama adetimle beraber doktora gittiğimde kistim 7 cm olmuştu. Yani soğan suyu benim kistimi büyüttü. Dokturu dinleyip ilacı kullansaydım gidecekti ama ben soğan suyu yaparak kistimi daha çok büyüttüm şimdi 2-3 ay ilacı kullanmak zorundayım. Kistiniz varsa ve doktorunuz ilaç verdiyse muhakkak kullanın yoksa benim gibi kistiniz büyüyebilir buda sizi çocuk için 3-4 ay ileriye atabilir.

Hayır kalamadım maalesef hiç gebelik oluşmadı. Aşılamayı deneyeceğim. Hiçbir sorun olmamasına rağmen klomen ve çatlatma iğnesi bende işe yaramadı. Ayrıca arkadaşlar benden size bir tavsiye bu ilaçları kullanırken herhangi bir kürü uygulamayın herkesin bünyesi bir değil başkasına yararlı gelen bir şey size yararlı gelmeyebilir.
Ben dun catlatma ignesi oldum ilk kez dun.bu gece iliski dendi.cok korkuyorum tutmaz diye.

Çok heycanliyim korkuyorum.tutmaz diye.cok teşekkür ederim sevindigin icin.kismet artik.zaman kaybetmemek lazım. Ben iyiki igne ile baslamisim.m A lum yas 35.

pko var da hic glifpr kullanmadm cnm o ne ?
Canım pKO olanlarda çoğunlukla insülin direnci denen bir sorun var. Nette insülin direnci yaz orda insülin direnci yüksek insanların belirtileri var çabuk acıkmak gibi. Kilo probleminin en belirgin sorumlusu bu. O Yüzden doktorlar glifor veriyor pKO olanlara. Yumurtlamayı ve kilo vermeyi sağlıyor. Bir sor doktoruna

Canım pKO olanlarda çoğunlukla insülin direnci denen bir sorun var. Nette insülin direnci yaz orda insülin direnci yüksek insanların belirtileri var çabuk acıkmak gibi. Kilo probleminin en belirgin sorumlusu bu. O Yüzden doktorlar glifor veriyor pKO olanlara. Yumurtlamayı ve kilo vermeyi sağlıyor. Bir sor doktoruna
evet kilo problemim var ama hc bilmiyodm bu ilaci bi sorym doktora

Ben dun catlatma ignesi oldum ilk kez dun.bu gece iliski dendi.cok korkuyorum tutmaz diye.
Stres yapma kendine inan o zaman her şey daha zorlaşıyor. Ben çok yaşadım tuttu mu tutmadı mı stresini, kaç kere hastanede negatifi görünce hüngür hüngür ağladım. Benimde yaşım 34 bir sorun yok eşimde de bendede ama olmadı şimdi çok iyi bir profesöre gidiyorum ve kistim gidince hiç vakit kaybetmeden aşılama oda olmazsa tüp bebek deneyeceğim. Allahım inşallah bizleri çok bekletmeden bebeklerimize kavuşturur. Seninde inşallah bu ay tutar güzel haaberlerini verirsin bizlere. Dediğim gibi stresten uzak dur düşünmemeye çalış ne kadar başarabilirsin bilemiyorum :) Zor bir durum hepimiz için hayırlısı.

Mrb arkadaslar gecen ay klomen kullandm ilk defa snrasi yumurta takibiyle devam etti tabi ama yumurtam büyümedi bir türlü istenilen büyüklüge gelemedi yani..bugn yeniden gttim yine klomen kullanicm ama bu defa günde 3 e cikardi hala büyüme olmadysa hemen igneyle devam etcez..aranizda benim gibi olan var mi acaba :KK43: niye büyümüyo niye olmuyo diyip kendimi yipratiyorm habire :KK43:
Pko var mi acaba yumurtaliklarin cevap vermemistir cnm 3 e cevap verir merak etme

yaaaaa :KK43: nedeni ne peki cok üzldm suan bogazm dügm dügm oldu rabbm bir daha ayni aciyi yasatmasn inşallah
Sebep yok canım. Bir doktor pKO diye iddia ediyor ama birçok doktor pko gebeliğe engel, gebe kalınca bir şey olmaz diyor. Kilo ver diyor doktorlar. PKO olanlarda düşük riski olmayanlara göre fazla ama bilmiyorum ya bence başka sebep vardır ama bulunamıyor. Yaşayanı bulana kadar deneyeceğim doktor öyle dedi

Verir lh fsh kac cikio bilio musun onlari
yok malesf bilmiorm yani doktor bn zatn oraya qidince üzülmym diye hc bisy diyemiyo ki hep karsisinda gözlerm dolu dolu oturdgm icin :KK43:

Nasil yokk aaaa olur mu oyle sey klomene bu ay da cevap vermessen gonal f ya da onun gibi bir igneye gecilir cnm ki igneler gercekten etkilidir
Zatn smdi 3e cikardk ya eger bundada tepki vermezse yumurtaliklar bu defa doktor igneylede takviye yaparz olmadi dedi

X