- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.774
Rica ederim canım ne demek.. Hormon değerlerinden anlasamtesekkur ederım canım
daha fazla yardımcı olmak isterdim ama malesef anlamıyorum.. :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım ne demek.. Hormon değerlerinden anlasamtesekkur ederım canım
Incir kurunu nasıl yaptm yemek yeterlimiCanım bende 3 aydır klomen kullanıyorum. Gerçi son ay serophene verdi doktor ama farketmez içerikleri aynı. İlk 2 ay yumurtalarım hep 16 mm de kalıyodu. Bu ay ben klomenle birlikte incir kürü uyguladım 4 tane yumurtam oluştu en küçüğü 18.5 mm di doktorum bile şaşırdı. Moralini bozma herşeyin çaresi var. Adetin 1. günü incir kürüne başla adetin 10. gününe kadar kullan. Mutlaka fayda edecektir Allah'ın izniyle. Doktorum bana iğne tedavisini fazla önermediğini çünkü yumurtalıkları fazla çalıştırdığını söyledi. İğne tedavisine geçmeden incir kürünü dene derim
Incir kurunu nasıl yaptm yemek yeterlimi
Kuru hala devam ediyorum sağ kaşığın ağrıyı 1 haftadirCanım incir kürü ve soğan kürü Saraçoğlunundu galiba. Fakat her ikisi de farklı hormonları/problemleri iyileştirmek için yapılıyordu. Sitesinde olması lazımdı açıklaması, bakmadan yapma da. Sonra zaten yüksel olan bir şeyin tavan yapmasın. Her kür herkese iyi gelmez arkadaşlar.