yumurtası bir türlü büyümeyen var mi aranizda ?

Ben de de büyüme sorunu var bu zamana kadar değişiklik oldumu nisan ayında yazmıssınız mesaji

Mrb..o zamandan beri sadece 1 kez büyüme oldu ondada gebelik gerçekleşmedi malesef ..sizde de mi polikistik var tedavi sürecindemisinz suan ?
ben de pcoluyum. Ilk defa yumurta büyütmek için ugrastim bi ay oda olmadı. Şimdi nasıl gidiyor tedavin var mı ne kullanıyorsun? Hormon dengen nasıl?

Mrb..o zamandan beri sadece 1 kez büyüme oldu ondada gebelik gerçekleşmedi malesef ..sizde de mi polikistik var tedavi sürecindemisinz suan ?
Birkaç gün önce yum. 14 mm oldu zor zar daha da büyümedi . iğne de kullanmistim klomenden sonra. Şimdi sogan suyu içiyorum 1 haftadır . Ne olacak ben de bilmiyorum

aynen canım ilaç olmadan imkanı yok olamam. Senin durumun nasıl ?sen de mi gebelikle ugrasiyorsun

aynen cnm bendensin.subatta bsladık calısmalara:)ilk klomen denedım olmadı tık demedı.iki kere kullandım klomenı.2.sinde 16mm yumurtam oldu denedık olmadı adet oldum.gecen ay gonalf ıgne kullandım 14 doz resmen ınat edıo 17 mm gelebıldı okadar ıgneyle dusun catlatma ıgnesı oldum ardından asılama sonuc husran erkenden adet oldum glifor ıcıyorum senınde ıcmen lazım doktora gttınmı sen hıç?

Cok bunaldm cok yoruldm kac aydir ilac iciyorm hic bi gelisim yok suan tedaviye ara verdk cnm tedaviye tekrar basladigimzda igneyle baslcaz tekrardan :/
ben de pcoluyum. Ilk defa yumurta büyütmek için ugrastim bi ay oda olmadı. Şimdi nasıl gidiyor tedavin var mı ne kullanıyorsun? Hormon dengen nasıl?

Canım glifor ne ki? Benimki de inat olacağa benziyor 9 mm ile 14 mm arasında çok uzun zaman geçti Dr dedi artık büyümez bi engel var ama onu çözmeye çalışacağız. Ben 2 aydır Dra gidiyorum Allahtan drm iyi ilgileniyor.
Suanki durumum 14 mm yumurta hala duruyor salı gününden beri buyumediyse ki zannetmiyorum. Soğan Kuru yapıyorum adet getirir ki diye beklicem .haftaya da aslanpencesine başlamayi düşünüyorum . ben de ne yapacağımi şaşırdım

Cok bunaldm cok yoruldm kac aydir ilac iciyorm hic bi gelisim yok suan tedaviye ara verdk cnm tedaviye tekrar basladigimzda igneyle baslcaz tekrardan :/
Yumurtan hiç mi gelismiyor canım seni çok iyi anlıyorum iğne derken gonal f mi onu hiç kullanmadinmi

Gliforu doktoruna muhakkak sor.pko insulun direncinden oluyor.bu hap seker hapi.insulunu duzenliyor.yumurtaliklardaki baskiyi kaldiriyor.bu hapla gebe kalanlar war.sogan kuru bnde yptim 21 gun bana misin demedi.sinir oldum.glmedi adetim.aslanpenceside duydum ama uzun sure kullanmak gerek.onuda

Tamam canim mutlaka soracağım . Ben zaten kendiliginden hiç adet göremedim. Yalnız soganin faydasını Yüzümdeki yağlanma ve tuylenmede farkettim iyi geliyor .adet getireceğini zannetmiyorum ama kullanmaya devam edeceğim .
sen kaç zamandır ugrasiyorsun bebek için?

Bu Subat ayinda basladik cnm.1 sene yasmin ictim ben.adeti duzenlesin diye.ama brakinca gene gelmedi.mecbur doktora gttim.tarlusal ictim.

kızlar merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı kızlar benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

ebru_ko
Merhaba arkadaşım hoşgeldin.. Kaybın için üzüldüm.. Malesef hormon değerleri hakkında bir bilgim yok.. Bilgisi olan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır.. Kaybından sonra mı aldın kiloyu? Kilo vermek için glikofaj kullanıyorum ben, doktor kontrolünde.. Şeker ilacı insülini dengeliyor yeme ihtiyacını aza indiriyo, sana da tavsiye ederim.. Lakin öncelikle bir doktoruna danış, kadın doğum olur diyetisyen olur. Acil şifalar dilerim..

tesekkur ederım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…